Anket Kokoreç sever misiniz?

Kokoreç sever misiniz?

• Ankete Katılan
    481
Bayılırım:))Ama sokak kokoreci olacak közde.Bir de her zaman bilip tanıdığınız yerden yemenizde fayda var.. Asla vazgeçemem favori yiyeceklerimizden birisidir eşimle:))))

Kokoreçe bayılırım çok severim.Sevgilimide alıştırdım o da bayılarak yiyo:roflol:

severim ama sadece çok temiz olduğuna inandığım yerlerden yerim

Güvendiğim ve tescilli mekanlarda kokoreç yemeyi severim.Eşimse tam tersi kokusuna dahi tahammül edemez varmı böyle bişi yaa:)

yenmezmi ya hele birde iyi biryerde olursa bizim yerimiz
göztepe soyakların başında dört yol ağzında bir yer var
orada yiyoruz sonra bidaha değme yerden yiyemiyorsun adam süper yapıyor​

bayılırım ama her yerde yemem, benim annem çok güzel yapar genelde evde yeriz

off çok canım çekti.Ben Kadıköy Mercanı çok seviyorum.Ya nerden bulucam şimdi Kokoreç,inanılmaz yemek istiyorum:)

Biri kokoreç mi dedi..haniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdeeee
hasretim zaten kendisineeee

ıyyyyyyyyyyyyy nefret ederim kokoreçten bir kez tadına bakmıştım ama birdaha yemedimmm sakatat türününde hiç bir çeşidinni yemem yiyemem işkembenin hele kokusundan iğrenirim

daha oncelerı kokorecle uzaktan yakından alakam olmazdı taaaaki nısanlımı tanıyana dek:jeyyar:
yasasın kokorec yemekcokacimcoook

kokoreç mi ayyyy olsada yesek ay ben çok özledim ama artık dışarlardan hiç bir şey almıyorum ve yemiyorum ne koydukları belli bile değil ......(iğrenç)

eskiden en sevdiğim yiyeceklerin arasındaydı ama artık iğreniyorum kokusuna bile katlanamıyorum
çünkü en son aldığım iyi temizlenmemişti klava:
içinde ne gördüğümü tahmin etmişsinizdir :mymeka: kötükedihüso
allahtan ısırmadan görmüştüm ucuz yırttım kötükedihüso

bayılırımmm..

ama hiç dışarda yemedim yememde güvenemem..

babam yapar süper olur..

ayy canım çektii..

bayılırım kokorece ama temız ve lezzetlı hazırlayan olunca
bu yuzden sadece tek bır yapan yere guvenırım oda aıle dostumuz sadece orada yerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…