Anket Kokoreç sever misiniz?

Kokoreç sever misiniz?

• Ankete Katılan
    481
Evettt bayanlar AB hayalleri yaşadığımız şu günlerdetatlicadiarzu kokoreç yasaklanacak gibi haberler duyulmuştu.
Siz ne dersiniz?
Kokoreçsiz yapamam diyenlerden mısınız?

gece gece canım çekti napıcaz şimdi :CüvCüv:

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

eskiden yemezdim sonra birkaç kez yedim ama yediğimin ne olduğunu düşünmeden ama 3 yıldır yemiyorum yani dahada yemem ya yıkanmamış şeyleri

bi kere bana ne olduğunu söylemeden yedirdiler
tadı güzeldi ama öyle ahım şahım bişey değil bence
yemem o şeyi

eskiden yemezdim sonra birkaç kez yedim ama yediğimin ne olduğunu düşünmeden ama 3 yıldır yemiyorum yani dahada yemem ya yıkanmamış şeyleri

:uhm: nasıl yani yıkanmamış olarak nasıl yedin ki bebişim52??? :1shok: iyi temizlenmemiş olanlar bile iğrenç kokular yayıyor sokaklarda.

valla, biz sadece birkaç yerde yediğimizden, kokusu da mis gibi olduğundan rahatlıkla yiyoruz. işkembe misali, iyi yıkanmış olmalı!

2 kere denedim ağzımdan lokmayı çıkarmamla bi oldu.. Sevemedim sevmicemde:bbo:

yılda 1 yaada 2 defa ankaraya gittiğimde atatürk orman çiftliinde yerm we parmaklarımı da birlikte götürürüm =)
izmirde de yazlığa giderken mendereste yol üstünde bi amca yapıo onunkini yerm işte ama çok pişmiş çıtır çıtır olmalı,bol baharatlı we acılıı..

acuktum =)

Off açım zaten canım acayip çekti... Burda da yok... İnternette var mıdır acep :roflol:

bayılırım hele hele hijyenik ortamda yapılmışsa doya doya yerim...

ılk hamılıelıgımde ılk aşermem kokoreç olmustu ve hayatta yemem iğrenc derdim..

sene 2007de tanıstım kokorecle ve hayatımın lezzetı oldu ya..

yıne bu hamılelıgımde de son dört ayda 6-7 kez yedim sanırım gece aklıma gelıyor nerdeyse..

kekıklı,acılı ohhhhhhhh.. mis gibi..

severım tabi sevmem mi?

ya arkadaşlar,

akşam belli bir saatten sonra bu konuya mesaj yazılmasa nasıl olur, yeni mesajlarda görünüyor, ister istemez açıyor insan sonrası malum cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

:çok üzgünüm: bu saatte nasıl gidip alayım :a015:

ıyyyyyyyyyyyyyy.:dilcikar:
sevmem..okuyamadım ama seven varmıki olamaz heralde yaw:1no2:

Dün yine Şampiyon'da yedik annemle cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

Allah'a şükür İstanbul'da yaşıyorum. Gerçi Avşa Adası'nda da var bir şubeleri. Orada bile buldum ya delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…