Anket Kokoreç sever misiniz?

Kokoreç sever misiniz?

• Ankete Katılan
    481
ben severim süper... ama heryer güzel yapamıyorr.Bildiğin yerde yedinmi tadına doyamazsın hatta ben bir keresinde 2 yarım yemiştim yanee okadar seviyorum.bide yanında acılı turşu süperrrrr...Kokoreçi en güzel istanbul bostancı sahilinde yenir.Arkadaşlar tavsiye ederim:teytey::sm_cool:

açıkçası bugüne kadar ağzıma bile almadım -tatlicadiarzu-
tadı nasıldır bilmiyorum :1no2:
çünkü çok itici bir kokusu var:1ninca:
ama yorumları okudumda yiyesim geldi vallakaydirigubbakcemile3
olsada yesekcokacimcoook

Ben çok severim. Eşimde çok sever arasıra kırizimiz bile tutar hemen çiftliğe gideriz.Sağlıklımı bilmiyorum ama hamileyken bile yedim.

mmmm çanım çektii bak olsada yesem bayılırımmmmmmmm harika bişeyyyy.yiyin yiyin sevmem diyenler denesinnnn

Normalde zaten et sevmem kokoreçte sakatat oluyo sanırsam.Eşim bayılır benide zorlar.Yemedim yiyememde.

eskiden hiç sevmezdim hatta igrenirdim 5 yıldır hastasıyım hergün olsa hergün yerim yanınada birazcık acı biber turşusu offfffff ya agzımın suyu aktı.

severim bayılırım hatta ama dışarda yiyemiyorum temizliğine güvenemediğim için annem yapar bunu kurban bayramlarında mutlaka yapar daha sonra canımız isterse babam bir kasabımız var ordan ister alır yine annem çok güzel temizler ve yapar kireçle falan temizlediğini söylüyor harika oluyor bayıla bayıla yiyiyoruz iğrenenler olabilir tabiki herkesin miğdesi bir değil

bayılırım ama ev de yapılmısına bizim eski komşumuz süper yapardı çok severek yerdik

hımmmmm bayılırım. ne güzeldir öle kekikli kekikli. olsada yesek.cokacimcoook

bayılırım ama yanında turşu suyu ile birlikte bi de acılı mmmm çok canım çektii cokacimcoook

bayılırım. ama güzel kızarmış kekikli acısız olmalı. her yerde yiyemiyorum.
antalya da bir otelde yemiştim tadını unutamam bir daha öylesini bulamadım.
eşim de asla yemem diyordu ama şimdi bayıla bayıla yiyor.:icecream:

Düşüncesini bile hoş karşılamazdım, taki tadana kadar. Temiz, kaliteli,ustalığını kanıtlamış yerde yerim. Zaten sadece İstanbula gittiğimde yerim. Bol acılı, turşulu, şalgam veya ayranlı..cokacimcoook

Şampiyon gibi iyi yapan yerlerde yerim ve bayılırım ama heryerde yenmez tabiki. AB'ye girme konusunda o kadar eksiğimiz varki kokareçe gelene kadar şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…