Anket Kokoreç sever misiniz?

Kokoreç sever misiniz?

• Ankete Katılan
    481
kötü yorumlar genelde yemeyenlerce yapılır,burada da olduğu gibi.ben de yemeden önce midye dolmayı iğrenç bulurdum mesela ama yedikten sonra midyesiz geçen yıllarıma yandım senağlamakaydirigubbakcemile3
zaten acıkmıştım,nasıl canım çekti..üşenmezsem birazdan gidip almayı düşünüyorum cokacimcoook

ağzıma koyamadığım şeylerden biridir diğeri de haşlanmış yumurta görüntülerinden tiksindim bu yaşıma kadar tadlarını da bilmem valla

of of offf asla sevemeyeceğim bişeydirr.küçükken 1 kez yiyip kusmuştum geçenlerde yine denedim olmuyor olamıyor anlaşamadık kendisiyle:roflol:

benimde midye sevmemi aynı tepkiyle karşılayanlar var ama sevenleri çok iyi anlıyorum yani:içelim:

Sıklıkla aradığım bir şey değil ama arkadaşlarla taksime gittiğimizde temiz bir yer var orda yeriz birer çeyrek ekmek yanında ayran. Güzel bi tadı var hijyenik bir yerde yenebilir.

10 yıl oldu haala yasaklanıyor bu kokoreç ne leziz bişeyki AB bile kokoreç' e takmış kafayı baksanıza. :roflol: Uzun süre aynı işi yapan ve tecrübe ile sabit yerler dışında bilmediğim bir yerde asla yemeyeceğim yiyecek diyebilirim.

En son malum tatil yerlerinden birinde kokoreç yeme kararı alan bir gurup akrabamın pişmiş olduğu düşünülerek verilen çiğ kokoreçle gırç gırç sesleri eşliğinde mide bulantısından kusacak hale geldiklerini hatırlıyorum da sanırım bir daha kokoreç diye bir şey duymak istediklerini sanmıyorum.

bayılırım. hele beyoğlu şampiyonun kokereçi. üstüne yok.... olsada yesem. canım çekti........................

hamilelikten yapamadığım şeylerden biri kokoreç önce buz gibi 2 bira çakacan üstüne bol kimyon az acılı kokoreç yanında mor marul bol ekşili offf offf kızım doğ sağlıkla da yiyelimcokacimcoook

Hiç yemedim.İçim almıyor :1no2:kokusu ve neyden yapılıdğını düşündükçe evet evet böyle devam edicema.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…