kötü yorumlar genelde yemeyenlerce yapılır,burada da olduğu gibi.ben de yemeden önce midye dolmayı iğrenç bulurdum mesela ama yedikten sonra midyesiz geçen yıllarıma yandım senağlamakaydirigubbakcemile3
zaten acıkmıştım,nasıl canım çekti..üşenmezsem birazdan gidip almayı düşünüyorum cokacimcoook
Sıklıkla aradığım bir şey değil ama arkadaşlarla taksime gittiğimizde temiz bir yer var orda yeriz birer çeyrek ekmek yanında ayran. Güzel bi tadı var hijyenik bir yerde yenebilir.
10 yıl oldu haala yasaklanıyor bu kokoreç ne leziz bişeyki AB bile kokoreç' e takmış kafayı baksanıza. :roflol: Uzun süre aynı işi yapan ve tecrübe ile sabit yerler dışında bilmediğim bir yerde asla yemeyeceğim yiyecek diyebilirim.
En son malum tatil yerlerinden birinde kokoreç yeme kararı alan bir gurup akrabamın pişmiş olduğu düşünülerek verilen çiğ kokoreçle gırç gırç sesleri eşliğinde mide bulantısından kusacak hale geldiklerini hatırlıyorum da sanırım bir daha kokoreç diye bir şey duymak istediklerini sanmıyorum.
hamilelikten yapamadığım şeylerden biri kokoreç önce buz gibi 2 bira çakacan üstüne bol kimyon az acılı kokoreç yanında mor marul bol ekşili offf offf kızım doğ sağlıkla da yiyelimcokacimcoook