Anket Kokoreç sever misiniz?

Kokoreç sever misiniz?

• Ankete Katılan
    481
bayılırım hemde esımle ozellıkle gıder once ıskembe corbası ardındanda kokorec yerız.soyle acılı bol kekıklı oy oy oy

Çok gördüm bazan mis gibi koktu burnuma bazanda çok iğrenç. Kokareç

Ama hiç yemedim neden yemedim bilmem merak etmedim heralde.

Yiyene beğenene saygı duyarım. Afiyet olsun.

bayılırııııım :))) erkek arkadaşımla istiklalde ya da beşiktaşta geziyorsak mutlaka atıştırmalığımız kokoreç olur :) şampiyondan başka yerde asla (;

Hiç yemedim tadı nasıldır bilmem:sm_confused:

İğrenç bir kokusu var üstüne para verseler yediremezler bana:1no2:

sen gidip sokakta el arabasında, doğru düzgün temizlemeden yapanları koklarsan, tabii böyle bir lezzetten mahrup kalırsın :mymeka: sınavdan sonra bir şampiyon bul da, orada ye cokacimcoook sonra konuşuruz sengözlerimebaksanab

İğrenç bir şey. Hele bir bayana hiç yakıştıramıyorum.İğrenç...

CADIARZU renkleri bile kabullenemezken, yiyeceklerin de cinsiyete göre ayrılması düşündürücü.

bende çokkkk severim 1-2 yerden yiyebiliyorum malum her yerden yenmez : )

a.s

bayılırııııım :))) erkek arkadaşımla istiklalde ya da beşiktaşta geziyorsak mutlaka atıştırmalığımız kokoreç olur :) şampiyondan başka yerde asla (;

Avşa Adası'nda bile şube açmış adamlar, geçen yaz görünce :1shok: oldum resmen. tadı aynı, harikaaa cokacimcoook

Hiç yemedim tadı nasıldır bilmem:sm_confused:

İğrenç bir kokusu var üstüne para verseler yediremezler bana:1no2:

Al benden de o kadarrrrr:dilcikar::dilcikar:
Kokusunun olduğu yerden bile geçmemeye çalışıyorum kaldı ki yicem

Valla böyle söylüyorum ama teyze kızım et yemez vejeteryan yani kız bakamıyor bile
Bırak kokereç yemeyi lafını bile ettirtmiyordunaniknanik
Offf nasıl olduysa arkadaşları alıştırmış şimdi bayılıyor aklım almıyoooooorrr

bayılırıımm çok ama çookk lezzetlii...kokusu bile çeker beni..miiss miisss =))) ahh olsada yesem şimdi =))) her yerden yememek gerek tabii

Al benden de o kadarrrrr:dilcikar::dilcikar:
Kokusunun olduğu yerden bile geçmemeye çalışıyorum kaldı ki yicem

Valla böyle söylüyorum ama teyze kızım et yemez vejeteryan yani kız bakamıyor bile
Bırak kokereç yemeyi lafını bile ettirtmiyordunaniknanik
Offf nasıl olduysa arkadaşları alıştırmış şimdi bayılıyor aklım almıyoooooorrr

:teytey: teyze kızı bu lezzetle tanışmış :hooray: darısı başına, deryacık sengözlerimebaksanab

şaka bir yana, ben de 18 yaşında tanıştım bu tatla. daha öncesinde sokakta el arabalarından gelen koku yüzünden evde lafı bile edilmezdi. arkadaşlarım iyi yapan bir yerde hatır için yedirmişti. beni bırakın annem de benden sonra 50 yaşında yemeye başladı, tabii ki sadece 1-2 yerde, her yerde asla yiyeyem. :1no2:

Back
X