Kokan iş arkadaşı

En yararlı bulduğum yorum. Ben birde düzenli kuruyken cilt fırçalama yaparım ölü deriyi atmak çok önemli birde kese ve peeling öyle hergün girdim çıktım şeklinde duş alıyorum diye gitmiyor onlar.
Sonuna kadar vegan.
Cilt kanseri ve meme kanseri olmak istemem doğrusu Allah korusun herkesi.

Bizim iş yerinde de var. Kıza baksan hiç kokacagini düşünmezsin bakımlı gibi görünüyor ama iğrenç kokuyor. Sadece yanına yaklaştığında değil baya girdiği odayı kokutuyor. İnsanın hayatında kalitesini ciddi anlamda düşüren bir durum.

Bir de su yumos mu vernel mi kiyafet kokusu cikarmis.Mis gibi kokuyorum yazmis bir arkadas.Yapmayin,etmeyin.Guzel kokacak diye kiyafetler sagliginizdan olmayin.Kullanmayin yumusaticilari.

Sac yikama konusunda lisede bir arkadasim vardi her sabah saclarini yikardi.Aksam okul cikisi yaglanirdi.Sac her gun yikanmaz diye milyon defa derdim kendisine ama takinti olmustu artik.Belirli araliklarla vucudu rutin olarak sık yikasaniz da saci yaglandirmak iyi geliyor .

Bu ter kokma olayının genetik olduğunu düşünüyorum. Küçükken tuza mı yatirdilar nedir anlamadım kimisi duş yaptiktan 5 dk sonra kokmaya başlar , kimisi 3 gün yıkanmasa bile hiç kokmaz. Kokan insanlar düzenli yıkanmalı bence, bı rollon da sürdü mü akşama kadar idare eder. Ben olsam ben de uyarirdim dayanamazdım muhtemelen.

Sevgilisi mi var… bunu okuyunca böyle otu moku koklayan insanlar vardır, kimseye kokmayan peynirler restoranlar onlara kokar… acaba siz de öyle misiniz diye bir aklıma geldi.

Sevgilisi kokan kadın seviyordur belki. Kasiyer Ken ne dayılar vardı.Yuzume üfleyerek konuşan sarımsağı yiyip yiyip.Agiz kokusu ter kokusu olan yaz günü bile çektim ben o kokuları.

Benim de oda arkadaşımda aynı durum var söyleyemiyorum ve midem acayip bulanıyor offf Bir de yaşı benden büyük söyleyemem yani

Bu kişiler koktuğunun farkında olmaması bence imkansız. Ben bi koku alsam direk kendimi koklarım benden mi geliyor acaba diye.
Bence bile bile salmış etraf duymuyor sanıyor

Çok kokan bir iş arkadaşım vardı, kokuyor kokuyor derken korona olup koku alma duyumu yitirdim

2 3 günde bir banyo yapıyorsa kıyafetlerini sık yıkamadığı ihtimali geldi aklıma

ay çok zor durum geçmiş olsun öncelikle.... bulunduğu odaya gidince au burası çok havasız kötü kokuyo diyip pencere vs açabilirisn... ya da deodorant fln sık yanında görsün de alışsın biraz

Her akşam dus alırım (saçımı yikamam, her gün saç yikanmaz )

Evet kimyasal ama rexona roll on kullanirim sonra da nivea fresh natural deodorant

Yine de gün içinde acaba kokuyor muyum diye dusunurum korkarım valla

Belki masasına kokuyorsun diye bir not bırakılabilir

YAkin mesafe de calisiyorsan Allah yardimcin olsun. En nefret ettigim durum. Hala su ve sabundan bi haber yurdum insani var su devirde bi roll on hediye edebilirsin belki anlar

Nee bide sevgilisi var ayni is yerinde. Ya hu hiçmi arkadasi yok bu kızın uyarmiyorlar

Konu kokmuş ben kokmam diyen kim varsa koktuğunun farkında değildir insanların burnunu rahatsız ediyordur.

Ay geçen hastane serüvenimde buradan bi canım kadın bizi ziyarete gelecekti, leş gibiyim yok no dedim istemedim. İnsan nasıl kokmadığını düşünebilir ki kokunca kokuyosunuz buram buram

Saçını toplayıp yine duş alabilir ya ne alaka. Ay söylenmesi de zor Allah sabır versin. Ben diyemem.

çok et yiyen kokar

üniversitede bir kız vardı haftada 1 çamaşır değiştirirdi yurtta oda arkadaşı kokudan odadan ayrılmıştı

Çevremde var öyle insanlar. Evet bariz kokuyorlar. Ben yaz kış her gün duş alırım. Ama kocaman insanlara da sen kokuyorsun diyemiyorum.

Off kizlar teri betimlerken kullandiginiz sifatlar sayesinde midem kalkti. Resmen o kadinin ter kokusu burnuma yapisti. Kusucam gercekten...

Peynirli doritos

Katlanması zor bir şey. İnsan bir şeyde diyemiyor. Allah size daha iyi işler nasip etsin :)

Kilolu ise kilodan da kaynaklanabilir ya da genetik olabilir onu Gratise götür hediye olarak deodorant al tabi kendine de al ki kız olayı çakmasın

Allah sabır versin çok zor valla ofiste senden başkası biri de varsa yani anlamayacak ise o yokken masasına deodorant koy sorarsa da bilmem dersin mesajı alır

Benim de böyle kokan bir akrabam var sarıldığında nefesimi tutuyorum kendisini çok seviyorum ama aşırı kokuyor Sanırım hormon falan la alakalı yoksa kendisi titiz temiz biridir ama teni kokuyor

Karbonat = 0 koku
Gün boyu koku olmasın engelliyor ama tabi temiz koltuk altına sürülecek.

Günaydın kızlar

Masalarımız yakın değil allahtan ama yanında oturan kişi farketmiyor mu bilmiyorum açıkçası çok rahatsız edici bir koku ve ofise girer girmez kokmaya başlıyor. Kabanlar falan aynı yere asılıyor sinecek diye korkuyorum da ama başka uyaracak kimse yok sanırım daha önce defalarca işte ben her gün duş alırım yaz kış deo kullanırım bak şu marka çok güzel tavsiye ederm falan dediğim de ay kışın da mı deodorant kullanıyorsun bana demişti Genelde giydikleri zaten penye şeyler . Hava soğudu üşüyoruz ee klimalar açık bu sefer de koku daha çok yayılıyor içeriye . Kilolu da değil arkadaş ki ben kendim kilolu olmama rağmen dikkat ederm açıkçası . Öyle her şeyi de yemez sağlıklı besleniyor genelde. Ay bilmiyorum kendisi ua da yakınları rahatsız olmuyor sanırımz

Her gün duş alınmalı, her duşta koltuk altı muhakkak sabunlanmalı!
Saçlarda bence özellikle yağlı tip ise yıkanmalı dışarının tozu poleni, havada uçuşan yemek kokuları sigara kokusu vs tene ve saça yapışıyor, temiz vücuda sıktığınız deodorantın bile kokusu akşamına iğrenç kokuyor. Ve o koku kıyafete siniyor.
O nedenle kıyafette her gün değişmeli özellikle iç çamaşırı çorap ve üst giyim kazak tişört vs her gün değiştirilip çıkanı kirliye gönderilmeli. Birde dişler düzenli fırçalanmalı ve sigara içen biri iseniz asla sigaranın üstüne kolonya parfüm sıkmayın çok kötü kokuyor onun yerine elinizi ağzınızı yıkayın güzelce veya sakız çiğneyin mesela.. Bu genel bir yorumdur.!
Konu sahibi sizde bir yolunu bulun uyarın cam açın mesela içerisi kokuyor deyin ortaya atın lafı anlayan anlar.

Evet maalesef sigara kokuyor mesela ben her akşam eve gittiğimde pijamalarımı giymeden yaz kış duş alırım hava ne kadar soğuk olsa da

Eskiden kokuyorsun.com gibi siteler vardı, kokan kişinin maili yazılır nefes kokusu mu ter kokusu mu diye seçenek seçilir site sizin yerinize anonim mail atardı. Bu sitenin muadili varsa işe yarayabilir.
ahahaha ilk defa duydum. Neden kapandı ki site baya baya kamu hizmeti sunuyormuş .

Çok terleyen insanlar kokar net. Hatta yeni duş almış, temizliğinden emin olduğum arkadaşım yaz havası duştan çıktıktan kısa bir süre kokmaya başladı. Bir daha girsin duşa, 10 dakika sonra gene aynı. Deodorant kullanımı şart, beslenmede etkili, baharatlı yiyecekler tüketmekte tuzu biberi oluyor.

Bazı insanlar genelinden terlediginde fazla ağır kokar. Bu yüzden arkadaşının ekstra dikkati önemli. Hangi sektördesiniz? İsterseniz yöneticinizle konuşun,o konuşsun. Yöneticiniz şey diyebilir 'bir şikayet aldık genel bir uyarı yapıyoruz herkese beni yanlış anlama böyle boyle' diyerek anlatabilir belki. Ya da şey diyebilirsiniz ortamda bir koku var arkadaşım ama sende alabiliyor musun gibi gibi

ben regl iken duş almama olayını yeni öğrendim bu yıl. aşırı şaşırmıştım.

Giyilen kıyafetin kumaşı da çok önemli

Bi tane bluzum vardı. Ne zaman giysem o gün kokmaya başlardım. Bi türlü anlam veremezdim. Kumaşların farklı olduğunu bilmiyordum o zamanlar. Öğrenince o bluzu hayatımdan çıkardım. Genelde pamuklu kıyafetler almaya çalışıyorum artık

Ergen iken aṣırı bir ter kokum vardı. Hergün duṣ alıp özel bir deodorant kullanıyordum. Buna rağmen çok ter kokuyordum. Ve bana bir kız herkesin önünde demiṣti. Gerçekten çook ama çook bozulmuṣtum. Gerçekten elimden gelen bir ṣey değildi hastalık gibi bir ṣeydi anlamadım. Ama yaṣ illerledikce geçti ṣükür.

Benim de şöyle bir şey oldu. Çok bilindik bir markanın çok övülen bir roll onu gözeneklerimi tıkadı resmen tabaka oluşturdu orada. Ter dengemi bozdu. Bir ara hiç terlemedim onun yüzünden sonra da aşırı terleme olmaya başladı. Artık didik didik edip alıyorum korku oluştu. Teşekkür ediyorum. Bakayım onlara da.

Odaya parfum sıkın oda parfumleri oluyor ondan alın ay ter koktu burası kış tabi insan dahada terliyor imalarda bulun.Belki parfum kokuyu bastırır ben dayanamazdim herhalde kokuya hiç tahamulum yok.

Benim de kokuya hic tahammulum yok. Ama asla soyleyemem ter kokuyosun bakimina dikkat et vs. Sadece esime anneme falan soyleyebilirim herhalde.
Soyleyebilene helal olsun ne diyim, buyuk cesaret

C Cerez87 niye bana beğenmedim attın kız çerez?
Hayatında sadece 1 kere nasıl ter kokabilirsin
Hiç kalabalık bir yere gitmedin mi uzun yolculuk yapmadın mı yazın sabahtan akşama dolaşmadın mı tıklım tıklım otobüse binmedin mi düğünde çılgınca oynamadın mı
Atmasyon geldiği için beğenmedim bastım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…