• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokan iş arkadaşı

Processes Processes Öncelikle, sizin gibi kullandığım pek bir şey yok..

Araştırdığımda, kahve, nane yağı benzeri keskin kokuları sıksık koklamak iyi geliyormuş yani kokuları beynimze bir nevi hatırlatıyormuşuz ama ben yaptım mı? maalesef ihmal ettim bu konuyu.. Aynen sizin gibi benim de rutinim olmuş alışıp gitmişim🥺

ve dediğiniz gibi benim de her zaman koku hassasiyetim vardı. Mesela parfüm kokularını aldığımda bütün notalarını anlıyordum. Burnum hep hassastı çevrem hep öyle derdi.

Yazdıklarınızı okuyunca, şunu düşündüm büyük ihtimal bizim gibi aşırı hassas insanlar bunu yaşadı. Çünkü bizim koku duyusu olarak hassasiyetimiz fazlaymış.

Aynen yazdıklarınızı okuyunca ne yazık ki yalnız olmadığım için sevindim. Lütfen iletişim halinde olalım. Farklılık yaşadığımızda haberdar olalım birbirimizden..

Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Mutlaka deneyeceğim yazdıklarınızı belki birazda olsa rahatlarım.

Bu durum beni çok üzüyor. Bir de bu yüzden çok yemek yaktığım oldu. Pişen yemeği görmeden anlayamıyorum.😭😭

Son düzenleme:
Vejetaryen/vegan mısınız? Üni zamanında 3 yıl pesketaryen beslendim fazla etçillerin teninin kokusu inanılmaz vuruyordu burnuma ama ortamda başka kimsenin çok da almadığı boğuk bir koku gibi sonradan hepçil beslenmeye başlayınca bu koku yok oldu kimsenin öyle ten kokusu falan vurmadı burnuma. Benim gibi vegan/vejetaryen olan insanlar alıyor bu kokuyu et tüketen farkında olmuyor
Vejateryanım, çok fazla et tüketen insanların vücudu gerçekten farklı kokuyor. (Özellikle kuyruk yagi tüketenler) ne kadar banyo yaparsa yapsın parfüm kullansın geçmiyor. Ama bu kokuyu herkes alıyor diye düşünüyordum gerçekten şuan hissetmiyor musunuz koku?

Benim de böyle kokan bir akrabam var sarıldığında nefesimi tutuyorum 😔 kendisini çok seviyorum ama aşırı kokuyor 😔 Sanırım hormon falan la alakalı yoksa kendisi titiz temiz biridir ama teni kokuyor
Böylesi yıkanırken bence iyi keselenmiyordur..

Processes Processes Öncelikle, sizin gibi kullandığım pek bir şey yok..

Araştırdığımda, kahve, nane yağı benzeri keskin kokuları sıksık koklamak iyi geliyormuş yani kokuları beynimze bir nevi hatırlatıyormuşuz ama ben yaptım mı? maalesef ihmal ettim bu konuyu.. Aynen sizin gibi benim de rutinim olmuş alışıp gitmişim🥺

ve dediğiniz gibi benim de her zaman koku hassasiyetim vardı. Mesela parfüm kokularını aldığımda bütün notalarını anlıyordum. Burnum hep hassastı çevrem hep öyle derdi.

Yazdıklarınızı okuyunca, şunu düşündüm büyük ihtimal bizim gibi aşırı hassas insanlar bunu yaşadı. Çünkü bizim koku duyusu olarak hassasiyetimiz fazlaymış.

Aynen yazdıklarınızı okuyunca ne yazık ki yalnız olmadığım için sevindim. Lütfen iletişim halinde olalım. Farklılık yaşadığımızda haberdar olalım birbirimizden..

Paylaşımınız için çok teşekkür ederim. Mutlaka deneyeceğim yazdıklarınızı belki birazda olsa rahatlarım.

Bu durum beni çok üzüyor. Bir de bu yüzden çok yemek yaktığım oldu. Pişen yemeği görmeden anlayamıyorum.😭😭
Ben de çok yemek yaktım 😖
ben de çok ihmal ettim, hamile kalmıştım almadığım kokudan havada gördüğüm dumandan sokakta gördüğüm sigaradan abuk subuk her şeyden kusmaya başladım. Kasıtlı bir şeyleri koklayıp koku egzersizi yapamadım sonra dahmal ettim. Benim koklama işleri çok yeni o yüzden. Kahveden deterjandan mutfağımdan kendimden her şeyden midem bulanınca bile isteye koklamadım.
Doğumdan sonra çocuğumun kokusunu almadım çok üzülürüm hala bilmem.
Bu yağları tüpleri sonradan edindim düzenli koklamadım ama bence hiç yoktan iyi etkisi var. Oh misi alın muhakkak.

koronadan koku alamadığım için her arkadasıma dıyodum bakın kokuyorsam ya da kokarsam söyleyin diye. Eminim kendisi kokuyu alıyordur ya almamak imkansız bence. Benimde iş arkadasımın agzı kokuyordu. Bir gün sevgilisiyle tatle gidecekken açık açık anlattım benı yanlıs anlama ama karsı tarafa mahcup olma diye biraz azaldı sonrasında . Tabı bız yakındık. Uzaksanz ve gıcık havalı bi tipse uzak durun bence sadece

Vejateryanım, çok fazla et tüketen insanların vücudu gerçekten farklı kokuyor. (Özellikle kuyruk yagi tüketenler) ne kadar banyo yaparsa yapsın parfüm kullansın geçmiyor. Ama bu kokuyu herkes alıyor diye düşünüyordum gerçekten şuan hissetmiyor musunuz koku?

Pesketaryen beslenmeyi bıraktığımdan beri almıyorum muhtemelen köreldi o yanım…
Yani hepçil beslenen insanların çoğu almıyor o kokuyu zaten sigara gibi düşünün içen insan sigara koktuğunu çok fazla anlamaz misali…

Tabii abartılı pastırma işkembe vs yiyenlerden bahsetmiyorum

Lisede böyle bir arkadaşım vardı.Cok kötü kokardı saçları yağ içinde olurdu hep.Çok uyarmaya çalıştık ama anlamadı.Birgün okuldan çıktık koştur koştur eve yetişmeye çalişiyordu,5 den önce banyo yapmam lazım dedi,neden dedim akşam yaparsın.Yok bizde yasak 5 den sonra elektrik veya su fazla gidiyormuş ailesi yasak koymuş belli günlerde ve saatlerde banyo yapılıyormuş,hayret etmiştin

Vejetaryen/vegan mısınız? Üni zamanında 3 yıl pesketaryen beslendim fazla etçillerin teninin kokusu inanılmaz vuruyordu burnuma ama ortamda başka kimsenin çok da almadığı boğuk bir koku gibi sonradan hepçil beslenmeye başlayınca bu koku yok oldu kimsenin öyle ten kokusu falan vurmadı burnuma. Benim gibi vegan/vejetaryen olan insanlar alıyor bu kokuyu et tüketen farkında olmuyor
Evet ben de vejeteryanım.Ben de o kokuyu aliyorum.Et ağırlıklı beslenen kişilerden.

Selam kızlar bu konuyu midem bulana bulana açıyorum. Bir iş arkadaşım var kız 27 yaşında dışarıdan gayet bakımlı görünen bir arkadaş ancak kokuyor. Bariz bildiğiniz ekşi ekşi ter kokusu . Parfümle karışık üstelik 🤦🏼‍♀️
Daha önce laf arasında konuşurken saçları uzun olduğu için 2-3 günde bir duş aldığını söylemişti. Hani giyimine de dikkat eden biri ama yaklaşınca kokuyor çok bariz şekilde. Bu arada deodorant ancak yazın kullanıyormuş kışın yerleşmediği içn kokmadğını söylüyor . Kırmadan koktuğunu nasıl belli edebilirim.
Gerçekten çok zor bir durum.Size bir marka tavsiye edeceğim onu önerin.Siveno natürel.Ben de dikkat ederim,eşimden dolayı 5 kat daha fazla dikkat ederim hijyene.Kendisinde kokulara karşı ileri derece öğürme refleksi var malesef.Dislerini bile anestezi alarak yaptırıyor.Pis insan da zor ama bu kadar titiz adamla yaşamak da zor ya😀

Ben haftada bir yikaniyorum evdeyim.Sacim yağlanır.En fazla terlemem o kadar.Kis aylarında tabiki.Saglik sorunu vardır.İccamasirini kıyafetini değiştirmez.Sigara kokusu karışır.
Ayyy yuh be birde yazmışsın. Allah aşkına kocan haklıymış iyi kurtulmuş senden. Ay bide adam seninle yatağa girecekti. Nuranka birde adam burayı okuyor diyorsun Allah aşkına bunu okuduktan sonra asla dönmez sana

Bu siteye kusma ifadesi şart artık. Yapmayın gözünüzü seveyim, çaydanlıkta su ısıtıp yıkanmıyorsanız bu devirde haftada bir duş alınmaz. Evden çıkmasanız dahi alınmaz. Bu nedir arkadaş.
Ay bide kocası okuyormuş adam bunu okuduktan sonra aşkından ölse de döner mi şaka gibi yemin ederim. 30 yaşında ki kadın bide. Yemin ederim 16 yaşında ki kardeşim daha olgun düşünceli

Güzel koku önemli ama deodorant seçimi çok önemli. İlk dikkat edeceğiniz nokta, deodorantınızın koku giderici alüminyum bileşenlerini içermemesi olmalıdır. Alüminyum emilerek kan dolaşımına girerse vücutta birikir. Bunun Alzheimer hastalığına yol açabileceği öne sürülmektedir. Eğer deodorant etiketinde metil, etil, propil, benzil, butil yazılıysa o ürünü almayın. Birde kişisel temizliğine dikkat etmeyen insan zaten onları kullansa ne olur çoraplarını değişmemiş ama parfüm sıkıyor daha iğrenç yani.
Dediğin gibi insan önce medeni olmalı. Temiz olmalı kıyafet konusunda çorap konusunda ilk olarak.
Ben bu içerikler olmayan deodorant görmüyorum, siz hangi markayı kullanıyorsunuz? Sadece alüminyum olmayan bile 30 40 tanesi içinde birkaç tane oluyor.

Ben bu içerikler olmayan deodorant görmüyorum, siz hangi markayı kullanıyorsunuz? Sadece alüminyum olmayan bile 30 40 tanesi içinde birkaç tane oluyor.

Evet bulmak çok zor içerik bakmak kadar yorucu birşey olamaz, çoğuna insan inanmıyor da etkileri görünce. Sebamed roll on fresh ve Yves Rocher markasını kullanıyorum memnunum vegan ve doğal içerikli şeyler ararım sürekli. Hassas cildim var.
Rosece Doğal Deodorant
la roche posay deodorant physiologique bu iki marka da övülüyor.

Hazır konusu geçmişken şöyle zararsız, etkili roll on önerisi olan var mı? Benimkinden hiç memnun değilim.
Krem deolar var.
Hayatimin hatasini yapip koltukaltima lazer yaptirdim.Ergenlikte olmayan koltukalti kokum lazerden sonra olmaya basladi.Fibrokistim var o yuzden deo,roll on kullanmiyorum.Dogal krem deodorantlar var.Terleme devam etse de kokuyu 2 3 kullanimda minimuma indirdi.Hesap,site ismi yazabiliyo muyuz ya 🙄 su en meshur alisveris sitesinde özz krem deodorant var.Bana baya uzun sure gitti.Memnun kaldim.Deneyebilirsiniz.He ahım şahım kokusu yok ama ter kokusuna iyi bir cozum oldu benim icin.Bir de badecanlar, hepsimis hesaplarii var instada.Onunkini deneyecegim.

Son düzenleme:
Back