• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokain bagimliligi

Devlet bagimli bir babaya çocuk bırakırım kızım reşit olduktan sonra kardeşine bakabilecek yaşa geliyor dokunamazlar ona yıllarca bu piskolojiyi işledi bana senin yüzünden çocuklarım gider ne kadar anlayışsız konuşuyorsunuz ya dert çekmek alisilacak birşey mi başına gelen hırı anlar diye yazdım buraya bu dediklerinizin hepsini ben düşünüyorum bosunami piskolojim bozuldu benim düşünmekten öyle kolay mı ya

Bu durumdan kurtulmak istiyorsanız boşanmak dışında başka seçeneğiniz. Ama 'dediklerinizin hepsini düşündüm ve o kadar kolay değil' diyorsanız mecburen çekeceksiniz.
Birde 30 yaşındasınız neredeyse sizin kadar olan çocuklara kızım, oğlum demeniz bana çok ilginç geldi. Sizi yaşınızda ki biri onların ablaları olabilir ancak.

Bu durumdan kurtulmak istiyorsanız boşanmak dışında başka seçeneğiniz. Ama 'dediklerinizin hepsini düşündüm ve o kadar kolay değil' diyorsanız mecburen çekeceksiniz.
Birde 30 yaşındasınız neredeyse sizin kadar olan çocuklara kızım, oğlum demeniz bana çok ilginç geldi. Sizi yaşınızda ki biri onların ablaları olabilir ancak.
Çünkü anneleri oldu küçük yaşta evlendiğimde anne dediler bana bende onları evlat bildim benim çocuklarımla sorunum yok ne diyeyim kızım ve oğlum demekten başka bukadar merhametsizmisiniz gerçekten ya

Es dost vicdanlı merhametli biri vardır da sizi sosyal hizmetlere şikayet etseler o çocuklar perişan olmasa.
Çocuklarım herkesin çocuğumdan daha ahlaklı daha terbiyeli merak etmeyim çocuklarımda bi anormallik olsa eş dosttan önce okuldan fark edilir kendi igrenc fikirlerini al ve çık buradan

Es dost vicdanlı merhametli biri vardır da sizi sosyal hizmetlere şikayet etseler o çocuklar perişan olmasa.
Çocuklarım herkesin çocuğumdan daha ahlaklı daha terbiyeli merak etmeyim çocuklarımda bi anormallik olsa eş dosttan önce okuldan fark edilir kendi igrenc fikirlerini al ve çık buradan

adam şiddet göstermiyorsa sadece madde kullanıyor diye, hangi eş hangi eşten 1 ev alacak kadar tazminat alacakmış onu bilemiyorum? bilen açıklarsa öğrenmiş oluruz.

türkiyede boşansalar, burada mal mülk yoksa adam da gelirim 20-30 bin dese en fazla 40-50 bin tazminat çıkar (madde kullanmak ağır kusur ise? ağır kusur mudur bilmiyorum) ağır kusrsa da gelirinin 10 katı çıkmıyor tazminat.
ki isterse 10 katı çıksın 300 bine oda alamaz.

adamın sanırım döner dükkanı var
ayda bin euro gelir ya gösteriyordur ya göstermiyordur
oradaki geliri anca oradaki sistem görür, tr'de gelirim yok der çıkar, o yüzden diyelim ki oldukları yerde boşansınlar.

almanya ise-ama diğer ülkelerden biri se de tek tek bakmak lazım
bildiğim kadarıyla orada 1 sene ayrı yaşamadan zaten boşanma dilekçeni bile veremiyorsun ki?

yani, kısaası önce bi evi ayırman lazım, sistem buradaki gibi değil orada,
önce bi ev bulacak
ya da adamı evden gönderecek? -evin kontratını üstüne alacak? ikametleri ayıracak. şayet şimdiye kadar başvurmadıysa belediyeye sıraya girecek, artık sıra ne zaman gelir de ev tahsis ederlerse... zira geliri yüksek ihtimalle kiraya yetmeyecek.

adamın diğer çocuklarını kendi çocuğu gibi büyütmüş, o 2 tane çocuk sadece adamın, bu kadına vermezler. bu kadın da o çocukları bırakıp nasıl dönsün?

ha tabi boşansın da yani öyle ev alacak kadar tazminat, tr'ye dönmek filan bana çok ütopik geldi.
Aynen öyle tek çarem kadın sığınma evine gitmek başka çare yok oğlumu oraya götürmek istemiyorum kardeşlerimden ayırıp görelim mevlam neyler

Çünkü anneleri oldu küçük yaşta evlendiğimde anne dediler bana bende onları evlat bildim benim çocuklarımla sorunum yok ne diyeyim kızım ve oğlum demekten başka bukadar merhametsizmisiniz gerçekten ya

Siz çok merhametli olduğunuz için madde bağımlısı adamdan çocuk yaptınız sanırım.
Ayrıca verdiğiniz her yanıtı okudum resmen insanın içini daraltıyorsunuz.

Sensin iğrenç zateno çocuklar rezil olmasın diyoruz

Sakin ol , duygularını bir kenara bırakıp birikim yapmaya başla . Başka çaren yok. Alabildiğini al görmezden gel onu ... O kafayla fazla gitmez emin ol... Ve sen onu değiştiremezsin buna katlanmak zorunda da değilsin. Şartları iyileştir zamani gelince herşey rayına oturacak... Onun yaptıkları onu zaten alasaği edecek. Allah'a güven, yoluna devam et . Herşey güzel olacak...Nerden biliyorsun diye sorma ..

Yorumlarda linçleyenleri hayretle okuyorum gerçekten... Derman arayan kişiye nasıl sözler bunlar . Kalbinizin pisliğini resmen buraya atmışsınız... Yazık
Şimdi ona bir çözüm sunmak gerekiyor ya bunu yapın yada yorum yapmayın bu kadar mı zor!

Yurt dışında yaşıyorsanız iyi kötü bir iş bulup çalışabilirsiniz. Çocukların yaşları da müsait belli ki okula gidiyorlar. Bu durumda bence birikim yapıp sonrasında ayrılmayı düşünmek daha mantıklı. Türkiyede akrabanız varsa onların yanına dönerseniz de maddi bağımsızlığınız olur en azından. Madde bağımlısı bir insanla yaşamak her an bir risk altında ömür geçiriyorsun demektir. Allah korusun her an insanın başına her şey gelebilir tabii ama madde olayı işi bambaşka bir yere koyuyor. Belki ayrılmak istediğinizde bile o kadar kolay olmayabilir bu iş. Böyle tipler terk edilmeye de gelemez. O yüzden sakince halletmek lazım biraz sabırlı olmanız gerekiyor eğer birikiminiz yoksa.

Back