Kocaya hizmet

Konu disi ama gelen misafire hizmet olayina deli olmaniza takildim.ama bu tipler cok artti insanlar gelene bi kahve bile tapmaya takar oldu.boyle konusanlar yuzunden kimse birbirine gitmez gelmez oldu.

Kadın çalışınca misafir ağırlamak zor oluyor. En iyisi cafede görüşmek bence. Bizim orda evli gençler arasında adet böyle. İlk başta garip gelmişti ama artık alıştım vE çok beğendim.

20:00-21.30 arası sahile oturuyoruz, çay içiyoruz, sohbet ediyoruz. Ardından biraz yürüyoruz vE eve dönüyoruz. Hem değişiklik oluyor hem de eve gidince üst değişip diş fırçalayıp yatıyoruz. Sabaha yorgun uyanmıyoruz. Misafir eve geldiği zaman 2 gün işle geçiyor. 1. gün akşam bir şeyler hazırlama vE temizlik 2. Gün akşamsa misafirin ardından ortalık toplama, bulaşık dizme......

Valla siz cok iyisiniz bende calismiyorum esimde 6 saat calistigi halde ayagini bile kasimaz kasittirir masaj yaptirir cayi 2 bardaktan sonra tekrar tekrar isittirir bardagi bile kalkip doldurmaz siz sukredin yani eger erkek evladim olursa herseyi yaptirmak isterdim cunku karsisindaki kadin kolesi degil insan oldugunu dusunmesini isterim hanimina yardim edince bunun utanilacak bisey olmadigini bilsin !

Yaptırır, kaşıttırır, ettirir derken? Yapma, kaşıma sen de.

Benim abim evde iş yapmazdı evlendı halı silme,kahvaltı hazırlama,aksam sofrayı hazırlama ,bulasıkları da yıkıyor mu bılmıyorum ama yıkıyordur gelın parmagında oynatıyor ,süpürgede yapıyor sokagı supuruyor falan fılan.Erkeklerı ne dusunceyle bu kadar ıkerı derecede kullanıyorlar anlamıyorum tamam iş bölumu olur ama bu kadar da degıl .

Of of of tam bir kıskanc görümce örneği.

Of of of tam bir kıskanc görümce örneği.
O üyeye herkes yazmış ama ben sizi alıntıladım son yazan sizsiniz diye. Üye tek yengesini kıskansa iyi sevgili bulan kadınlara da hafif kadınlar diyordu bir konuda. Yengesi için de parmağında oynatıyor demiş zaten. Ona da hafif mi ne abimi ne hale getirdi diyordur.
Bu sendromun açıklaması: Sevgilisi olan ve evli tüm kadınlar gözünde hafif hepsini kıskanıyor çamur atıyor ama kendi böyle en iyisi en hanımı yersen...

O üyeye herkes yazmış ama ben sizi alıntıladım son yazan sizsiniz diye. Üye tek yengesini kıskansa iyi sevgili bulan kadınlara da hafif kadınlar diyordu bir konuda. Yengesi için de parmağında oynatıyor demiş zaten. Ona da hafif mi ne abimi ne hale getirdi diyordur.
Bu sendromun açıklaması: Sevgilisi olan ve evli tüm kadınlar gözünde hafif hepsini kıskanıyor çamur atıyor ama kendi böyle en iyisi en hanımı yersen...

Zaten bu konuda da bir yorumunda abim sokağı süpürüyor kadın gibi demiş.
Kadınları ne olarak gördüğü, ne zihniyette oldugu cok belli. Kadın=Erkeği memnun etmek için yaratılmış, temizlik robotu ve üreme makinesi.

Zaten bu konuda da bir yorumunda abim sokağı süpürüyor kadın gibi demiş.
Kadınları ne olarak gördüğü, ne zihniyette oldugu cok belli. Kadın=Erkeği memnun etmek için yaratılmış, temizlik robotu ve üreme makinesi.
En acısı yalan atmıyorsa bu üye öğretmen bir eğitimci. Vah ki ne vah! Umarım öğretmen değildir topluma da yararı olmaz böyle düşünenin.

bence haklsıınız ama sert çıkışmışsınız. bence kadın çalışıyorsa her iş ortak olmalıdır. ama erkeğin işi daha ağırsa ya da kadının, o biraz daha dinlendirilebilir.
ev hanımıysa evde çocuk varsa erkek çocukla ilgilenerek eşini desteklemeli. geri kalan işleri kadın yapmalıdır. zira ben izinli günlerimde diyorum bu ev hanımlarının canı hiç sıkılmıyor mu diye

Bugün ikinci konum :) arkadaslar esimde bende calisiyoruz hatta ayni is yerinde. Benim isim ona gore daha yorucu. Ev islerinde genelde bana yardim eder. Zaten cok duzenlidir kendi esyalarini hep toplar, hatta ütüyüde hep esim yapar sagolsun. Hafta sonlari evide süpürür onun haricinde butun isler bende. Isten gelir gelmez mutfaga girerim malum. Yemek, bulasik, ortalik topla, camasir katla vs.derken bi bakmisim saat 10 olmus tam otururum kahve ister yaparim. Birde nargile olayi vardir. Sigara icmez ama nargile icer arada. Arada isteyince yapiyorum ama bazen her aksam istiyo. Mesela daha dun yaptim ve az once yine hem kahve istedi hem nargile. Kahveyi yaptim nargile isteyince sinirlendim ve yapamam dedim hizmetcin yok senin zaten butun gun yoruluyorum dedim. Suratimi astim oturdum. Oda kahvesini icerken tamam tamam istemedim bisey surat yapma dedi. Bende uzuldum adamin daginikligi yok biseyi yok bi nargile yapmiyosun diye kizdim kendime. Sonrada cokmu sey istiyor dedim. Sizce yanlismi yaptim acaba yoksa oda dusundugum gibi her aksam istemesin mi. Bi fikir verin.
GÜNCELLEME...
Birde şu meşhur bayram ziyaretleri ve gelen misafire hizmet olayi vardir ya buna deli oluyorum iste. Zaten bi bayram tatilimiz var ondada gidip is gucle ugrasmak istemiyorum acikcasi. Hic sevmedigim seyler yapiyorum. Normalde kv is yaptirmaz pek cok tatlidir severim onu. Ama her bayram onun misafirlerine hizmet etmek istemiyorum.

Bence yapmak istememeniz normal. Anladığım kadarıyla günlük düzenli yemek de yapıyorsunuz.
Sadece söyleyiş tarzınız hoş olmamış. Surat asıp hizmetçi muhabbetlerine girmek yerine güzellikle yorgun olduğunuzu dile getirip kendisinin hazırlamasını sağlayabilirdiniz. Hatta ben olsam yorgunluğumu dile getirir masaj bile kapardım :KK70:

Bugün ikinci konum :) arkadaslar esimde bende calisiyoruz hatta ayni is yerinde. Benim isim ona gore daha yorucu. Ev islerinde genelde bana yardim eder. Zaten cok duzenlidir kendi esyalarini hep toplar, hatta ütüyüde hep esim yapar sagolsun. Hafta sonlari evide süpürür onun haricinde butun isler bende. Isten gelir gelmez mutfaga girerim malum. Yemek, bulasik, ortalik topla, camasir katla vs.derken bi bakmisim saat 10 olmus tam otururum kahve ister yaparim. Birde nargile olayi vardir. Sigara icmez ama nargile icer arada. Arada isteyince yapiyorum ama bazen her aksam istiyo. Mesela daha dun yaptim ve az once yine hem kahve istedi hem nargile. Kahveyi yaptim nargile isteyince sinirlendim ve yapamam dedim hizmetcin yok senin zaten butun gun yoruluyorum dedim. Suratimi astim oturdum. Oda kahvesini icerken tamam tamam istemedim bisey surat yapma dedi. Bende uzuldum adamin daginikligi yok biseyi yok bi nargile yapmiyosun diye kizdim kendime. Sonrada cokmu sey istiyor dedim. Sizce yanlismi yaptim acaba yoksa oda dusundugum gibi her aksam istemesin mi. Bi fikir verin.
GÜNCELLEME...
Birde şu meşhur bayram ziyaretleri ve gelen misafire hizmet olayi vardir ya buna deli oluyorum iste. Zaten bi bayram tatilimiz var ondada gidip is gucle ugrasmak istemiyorum acikcasi. Hic sevmedigim seyler yapiyorum. Normalde kv is yaptirmaz pek cok tatlidir severim onu. Ama her bayram onun misafirlerine hizmet etmek istemiyorum.
temızlık ve utuyu yapıyorsa adam sıze kalan tum ıslerı makıne halledıyor, bır zahmette yemek yapıverın .. ayrıca bır kahve yapmak bes dk nargıleyı hazırlamaktan hoslanmazsanızda kendısıne soyleyın o hazırlasın yanı adamın bır zahmetı yok aslında...
kv dede iş yapma kısmına gelirsek sızde tum gunu orada gecırmeyın olur bıter..

temızlık ve utuyu yapıyorsa adam sıze kalan tum ıslerı makıne halledıyor, bır zahmette yemek yapıverın .. ayrıca bır kahve yapmak bes dk nargıleyı hazırlamaktan hoslanmazsanızda kendısıne soyleyın o hazırlasın yanı adamın bır zahmetı yok aslında...
kv dede iş yapma kısmına gelirsek sızde tum gunu orada gecırmeyın olur bıter..
Yemek yapmadığımı nerden çıkardın ki hayret. Kv işine gelince tüm günü orada geçirmeyin demişsiniz de nerde geçirebilirim acaba benim kendi evimde orada değil, annemin evide orada değil. Bayram tatili olunca gidiyoruz birkaç gün orda birkaç gün benim annemlerde kalıyoruz. Yani şimdi tam iş zamanı eşini orada bırak otobüse bin git mi diyorsunuz?

Off sızle ugrasılmaz gercekten kımse özgurce burada dusuncesını söyleyemıyor nededım ben sımdı yardım etmelerıne karsı olmadıgımı fakat cok özel olan seylerınde yaptırılmaması gerektıgını soyledım .Görumce dusmanı oldugunuz ıcın saldıracak yer arıyorsunuz .Hep böylesınız anında ınsanı yerın dıbıne sokma ,rezıl etme yapınız var elbette sızınle herkes aynı fıkırde yada farklı fıkırde olmaya bılır neden bunu uzatıyorsunuz .

Son düzenleme:
Tamam haklısınız hadı her işi erkeklere yaptırın bunu mı duymak istedınız .Kadın kadının dusmanıdır bosuna dememısler her konu da oldugu gıbı ınsanın baska dertlerını acar okur sonra rezıl etme cabasına gırenler degılmısınız tıpkı yukarıda sarfettıgınız cumleler gıbı .Eleştırıp durmussunuz hadı sevının haklısınız sız:KK9:

Benim abim evde iş yapmazdı evlendı halı silme,kahvaltı hazırlama,aksam sofrayı hazırlama ,bulasıkları da yıkıyor mu bılmıyorum ama yıkıyordur gelın parmagında oynatıyor ,süpürgede yapıyor sokagı supuruyor falan fılan.Erkeklerı ne dusunceyle bu kadar ıkerı derecede kullanıyorlar anlamıyorum tamam iş bölumu olur ama bu kadar da degıl .
Benim kardeşimde sizin abiniz gibi kesin böyle yengeniz gibi dişli bir hatun çıkacaktır karşısına

Daha yetmemıs herkes cevap hakkını kullasın alıntılayıp durun mesajımı tartısmak ıcın ,saldırmak için.

Eşiniz anlayışlı birisi belli ki...
Sizde gerilmissiniz ama yorulduğunuzu tatlı dille söylerseniz eminim ki bir şekilde kötü olmamış olurdunuz. Diğer olaylarda dikkat edersiniz umarım.
Bayram olayına gelince bayram hepimize bayram henüz evlenmedim ama annemin evinde durdugumuz sürece misafire hizmet kaçınılmaz... sizin kayinvalideniz de normalde hizmet beklemiyormus bayramda olacağınız bir kaç saat içinde büyütmeyin. Farklı şehirden gidiyorsanız da kalkıp eşinizle gezin tozun. Ama kaçmak istediğiniz iş çok büyük şeyler değil zaten... Hani hamileyken cam sildiriyor deseniz hepimiz ağır tepkiler veririz. Ama gerçekten büyük değil.

Kizlar var ya... Avrupali bir kadina boyle bir seyi ASLA yaptiramazsiniz.
Adamin yuzunu gozunu dagitir valla.
Anlamiyorum hic anlamiyorum Turk kadinin kendini layik gordugu bir adim arkadan statusunu.

X