Kocasna ok ak olanlar kulb:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada bızde 9 sene beraberlıkten sonra evledık 1 buçuk senelık evlıyım ve 5 aylıkta askımızın meyvesi vaarrr:)

kızlar ne kadar güzel anlatmışsınız çıkamadım sayfalarınızdan bir o sayfa bir bu sayfa dolaştım şu başlığı baştan başa :)
benim de bir sevgilim var kocam gibi hissediyorum, umarım bize de nasip olur evlenmek de ben de goncamı şu yüzden seviyorum gülüşünü bakışını şirinliğini falan derim :) maşşallah hepinize kızlar, bana da maşallah diyeyim de bir çabuk evleneyim:)

ooo birrrr melekkkopuyorumnanaktan
ooo birrr arkadasssssopuyorumnanaktan
ooo birrr anneeeopuyorumnanaktan
ooo birrr babaopuyorumnanaktan
oooo birrr sevgiliiiiopuyorumnanaktan
oooo birrr çokkkk ama çokkkkk yakışıklıııııııopuyorumnanaktan
oooo birrr çokkkkk düşnceliiiopuyorumnanaktan
ooooooooo birrr birdedıgmı iki etmezopuyorumnanaktan
oooooooooo birrrrrrrrr hayatın anlamıııııopuyorumnanaktan
oooooooooooobirrrrrrrrrrr anlayışlııııopuyorumnanaktan
oooooooooooooooooo
benımmmmmmmmmmmmm
kocammmmmmmmmmmmmmmmmm
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
SEVıYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
:asigim::asigim::nazar:
/COLOR]

ben de çok seviyorum kocamı

tuvalete gitse bile haber verir, bana demeden adımını atmaz. gerisini yazmayın nazar değmesin :D

Ben kocama bayılıorm tapıorm sevgimi ifade edemem, deli oluorm kocamı çok seviyorum çoooook. :)

Bende okuyunca bu topiği gözlerim doldu resmen oturup hüngür hüngür ağlayasım geldi senağlama ALLAH bizede nasip etsin çok duygulandım.

aaa ben burayı niye görmemişim
aşkıımmm seni çoookkkk seviyorum opuyorumnanaktan

kızlar bende kocama cok ama cok aşıgım.20 yıl olmasına ragmen hiç azalma olmadı aksine dahada artıyor. ona cok düşkünüm.Allah acısını göstermesin.onun sevgisi ona olan sevgim benim yaşama kaynagım yaşama sevincim .kendimi nekadar uzak tutmaya calışsam olmuyor.oda bukadar bana baglanma iyi degil diyor.onada ben küsüyorum.bende bi hastalık sanıyordum.normalmişim.cümlemize Allah mutluluk saglık versin icinizdeki sevgi hic eksilmesin inşallah.

bu siteyi yeni keşfettim çok güzelmiş bende kocamı çokkkkkkkkkkkk ama çok seviyorum bir buçuk senelik evliyim ilk günkü gibiyiz umarım ölene kadar böyle devam eder çok anlayışlı çok iyi benide çok seviyor bitane o allah herkesi sevdiğine kavuştursun benim gibi kocalarına aşık bayanlar allah ayırmasın bizleri.

hani neredesiniz hanımlar gelin güzelşeylerimizi güzellikleri paylaşalım ben siteye girdim siz yok oldunuz .lilyum nerdesin seni cok görüyodum nere gittin .inşallah iyisindir .gel sevmek sevilmek bu kadar sevmekte dogrumu yapıyoruz paylaşalım

hayatıma gireli 4 yıl bitti, evliliğimizinde 3. yılı bitmek üzere 1,5 ay sonra 4. yıla gireceğiz Allahın izni ile.
Bunca zamandır bırakın sevgimde azalmayı her geçen gün şiddetli artış gösterdi.
Çok şükür eşim beni hiç yanıltmadı , bir gün olsun pişman etmedi , utandırmadı
zaman zaman hayatı onun için çekilmez hale getirsemde asla sırtını dönmedi.
Her zaman , her durumda yanımda olduğunu hissettirdi
Tabiki bizimde tartışmalarımız, sorunalrımız oluyor ama aşıyoruz her şeyden önemlisi asla ama asla
ayrı yatmıyoruz.
Evliliklerde en kızdığım şeylerden biridir yatak ayırma, zorunlu haller dışında eşlerin asla ayrı yatmamaları gerektiğini düşünürüm.
Bır gün olurda tartışmadan dolayı yatak ayırılırsa araya soğukluk girer, eski freans tutmaz bence.
Bilirimki eşim bana her konuda güvenir, tıpkı benim ona güvendiğim gibi.
Erkeklere güvenme diyenlerden hiç haz etmem zira herkesi aynı kefeye koyamayız değil mi?
Sevgisini gizlemez , doya doya yaşarız. Asla bencillik yapmaz.
Dürüst , zeki , kıvrak zekalı , kültürlü , terbiyeli , saygılı etrafında takdir edilen ve sevilen biridir.
Onun tüm bu halleriyle ayrı ayrı gurur duyuyorum.
Öyle tutkunum ki, Allah kısmet ederde bir oğlum olursa mutlaka babasının adını taşıyacak.
Tabiki en önemlisi hayırlı ve sağlıklı bir evlat bu sadece gönlümden geçen bir şey illaki erkek olsun takıntım yok
kız yada erkek fark etmez sonuçta sevdiğimin bir parçası , onun bir armağanı olacak.
Ve inşallah Rabbimden öyle çok diliyorum ki çocuğumuz her haliyle babasına benzesin.
Belki bencillce ama ne yapayım Rabbim onun acısını göstermesin bana. Çok şükür biz aile olmayı başarabildik.
Allah herkese en az bizimkisi kadar mutlu evlilik nasip etsin.

Son düzenleme:
bende 1 senelik evliyim
ve eşimi çok seviyorum
Allah sevenleri ayırmasın
ömür boyu mutlu etsin:nazar::nazar:

hani neredesiniz hanımlar gelin güzelşeylerimizi güzellikleri paylaşalım ben siteye girdim siz yok oldunuz .lilyum nerdesin seni cok görüyodum nere gittin .inşallah iyisindir .gel sevmek sevilmek bu kadar sevmekte dogrumu yapıyoruz paylaşalım

burdayım cnm burdayım :) konusalım tabıı bu kadar sevmekte sevılmekte dogrumu yapıyoruz konusalım ben varım kaydirigubbakcemile5

burdayım cnm burdayım :) konusalım tabıı bu kadar sevmekte sevılmekte dogrumu yapıyoruz konusalım ben varım kaydirigubbakcemile5

cnm ben evleneli 20 sene oldu .sevgimden eşime olan arzumdan hic eksilme olmadı.ama cok seven cok cabuk inciliyor.ve kırılıyor.sizi bilmiyorum ama ben evliligin ilk yıllarından bir şey anlamadım belki yaşımızın kücüklügü ,cahillik o yüzden şimdi eşime daha cok düştüm sanki liseli cocuklar gibiyim .onaolan aşkım icime sıgmıyor .onun sevgisi ilgisi bana hayat veriyor .onun dört dörtlük bir eş oldugunu söyleyebilirim .bu yüzdende yanlış bi sevgi ve baglılık oldugunu sanmıyorum.yanlışmı sence eşimin en büyük özellikleri dürüst,dogru,yardımsever,çalışkan,ailesine düşkün,iyi bir arkadaş misafirperver daha sayamadıgım bir coközelliklere sahip .herhalde hayatımızı paylaştıgımız bizi gösüne bastırıp seven teselli eden cocuklarımızın babasını böyle deliler gibi sevmek yanlış degildir dimi inşallah sevgimiz bir ömür boyu sürer .allah hepimizin sevgisini daim etsin bütün bekarlarada bizimkiler gibi kocalar nasip etsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanseninde aşkınla sevdigin insanla mutlulugun daim olsun inşallahopuyorumnanaktanyerimsenibenyerimseniben:teytey:
ı

bende varım kızlar olumunekankayizsmile .. kocama bana allah uzun ömür versin..:gitme: bide bebgimiz olsaydı çok süper olacak sositososito

Allah bütün dualarınızı kabul eder inş. zemuszemus

Demekki beni boşuna korkutuyorlar okuduklarıma göre 3 ay geçtikten sonra sevgi bitip nefret başlamıyor kavgalar edilip ayrılık yoluna gidilmiyormuş mutluluğunuz aşkınız daim olsun zemuszemus

ben 3 aylık evliyim :kedi: ama beraberliğimizde bu pazar günü 8.yılımıza giricez.:nazar: bu dönem de zor günler yaşadık,birbirimize hep destek olduk,dayandık, sonunda evlendik,hiç ayrılık aklımızın ucundan bile geçmedi,Allah kimseyi de sevdiğinden ayırmasın,kocam benim hayatımın anlamı,her akşam ona sarılarak uyuduğumda Allah a şükrediyorum,iyi ki tanımışım,iyi ki birlikteyiz.o benim en büyük şansım,herşeye değer..kocama çokk aşığımmm:asigim:

Back