Kocasna ok ak olanlar kulb:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

keşke canım keşke..özellikle çocuklar için bu çok önemli..mutlu aile=mutlu toplum..
heeyy bekarlar bu topiği takip edin yalnız.. a.s

bende eşime hayranım resmen
o benim oyun arkadaşımgamyoncuiremsu
o benim sırdaşımŞeniz
o benim meslekdaşım:lepi:
o benim bebegim:CüvCüv:

ayy bende cok sevıorum kocısıme herseyım o benım benı kendıne askıyla sadakatıyle verdıgı degerle bu kadar asık ettı allah ayırmasın hepımızı hihoyyyt

kızlar hepinize öncelikle maşallah
yazmadan geçemedim bende kocişine deli gibi aşık olanlardanım.....
senelerce bekledik birbirimizi kavuşmak düğündende öte oldu bize........
dilerim hepimizin evliliği son nefesimize kadar huzur ve saadetle devam eder.....................Şeniz

mulu evliliklerin hepsine kırkbinkere maşallah

Son düzenleme:
arkadaşlar valla süpersiniz.bende ilk tanıştığımda deli gibi aşıktım. o aşk yerini şimdi sevgiye bıraktı. çok merak ediyorum siz bu ilk günkü gibi aşkı nasıl koruyorsunuz??

hem koca kocatandan gelir, iyi birşey olsaydı adı koca değil gonca olurdukaydirigubbakcemile3

bitanecik eşim seni okadar çok seviyorum ki duygulara sığmıyor.bugün evlilik yıldönümüm onu çok seviyorum allah onu benden ayırmasın

:teytey:bende burdayım bu gün evlilik yıldönümüm eşimi çok seviyorumŞeniz

bitanecik eşim seni okadar çok seviyorum ki duygulara sığmıyor.bugün evlilik yıldönümüm onu çok seviyorum allah onu benden ayırmasın

biz de burda aşık olduğumuzu söylerken çok sevmekten bahsediyoruz, en azından ben..tabiki sevgi ve bağlılık artıyo ve dönüşüme uğruyo zamanla..sen de hala sevdiğine göre, sorun yok vereliniortak

benndee çokk aşıkımm kocişime...çok seviyorum böcükümü çokkkkkkk :asigim:

bende geldim bu kulübe üye olmak istiyorum çünkü kocişimi çooook seviyorum :asigim:

bende varım bende delüüüüüüüü gibi aşığıımm kocamaa
hiç ayrı kalamayız bensiz hiç bir yere gitmez bazen sıkılıyo gibi olsamda sıkılmıyorum iyi ki böyle aşığımmmmmmmm sefiyommmmmmmmm yaaaaaaaaaaa
allahım sen beni ve benim gibi olan arkadaşlarımın ağız tadını bozma eşleriyle bir ömürrrr boyu mutlu huzurlu olsunlar
onları birbirlerine bağışlaa
ben hep şöyle dua ederim rabbim bizi ayırma ölüm ayıracak olsa ikimizin canını aynı anda al diyeeeeee

bende kendimden cok severim kocamı aşkıma ölürüm ben canım kocacım ben karıcım demesini çok seviyorum dudaklarını gülşünü ellerini cok seviyorum birazda çocuksu yanı vardır onu da cok severim güzel kocacım benim

bizde öle deriz ölceksek bişrlikte ölellim deriz onsuz ben bensizde o yaşayamazki

bende geldiiim,bende kocamı çoook seviyorum her fırsatta öpücük yağmuruna tutuyoruz birbirimizi allah hepimize ömür boyu mutlu mesut evlilikler nasip etsin inşallaaaahhh....

:asigim: Aşk bitmez sadece ziyaretleri azaltır. Gelip geçicidir
gelir geçer
gelir geçer
gelir
geçer
yine gelir
kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…