Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı evde değil misiniz?Arkadaşlar eşinizden gizli estetik yaptırdınızmı... ben düşünüyorumda fikirleri yada deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum katkı verecek arkadaşlara şimdiden tşk ler.
Görünce tepki vermez mi? İllaki görecekEşim işi dolayısıyla ayda 10 gün evde bende meme estetiği düşünüyorum ama kendisine söyeleyemdim söylesemde hayır diycek estetik sevmiyor ama benimde iki dogumdan sonra memelerim cok sarktı cok üzülüyorum psikolojimi etkiliyor ne yapacagım bilmiyorum.
Gizli yaptırdınız diyelim, iyileşme süreci ne olacak?
Hadi diyelim o sırada seyahatte olacak, bilmeyecek, adam karısındaki değişikliği fark etmeyecek mi?
yaptırdıktan sonra söylüycem tabiki
verse ne olucak konuşur konuşur susarGörünce tepki vermez mi? İllaki görecek
sonucta 25 yıllık evliyim yaşım 46 Ömürünün tam yarısını ona vermişim 20 yaşında evlendim haliyle yıprandım her kadın gibiGörünce tepki vermez mi? İllaki görecek
O zaman konuyu hangi amaçla açtınız? anlayamadımdaverse ne olucak konuşur konuşur susar
Canım konuyu niye actım biliyormusunuz ben böyle düşünüyorum ama haliyle sonucta estetik daha iyi bir fikir öneri sunacak yada şöyle yap diyecek birini arıyorum bizim kadınlarımız akıllıdır haliyle banada düşündüğümden daha mantıklı bir yol gösteren olur diyorum .O zaman konuyu hangi amaçla açtınız? anlayamadımda
Sorduğunuz sorunun cevabını biliyormuşsunuz zaten
Ben gizli yapmazdım. Her zaman yolunda gitmeyebiliyor işler. Bir sorun çıkarsa çok kötü olur sizin için. Bence ikna etmeye çalışın.silikona olumlu bakmaz bense hem toplatıp hem silikon taktırıcam onada sadece toplattım dikleştirdim diycem .
Evlisiniz. 25 yıldır diyorsunuz. Evlilikte iletişim ve saygının ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuzdur. Adamla bir ömür boyu yüzyüze bakacaksanız. Eşinizi ikna edin. 1 gün 1 hafta 1 ay, hiç fark etmez yeter ki ikna edebilin, kendinizi iyi hissetmediğinizi söyleyin. Gizli kaçak işlere girip konuşup konuşup susar demeyin. Bu hem yalana hemde bi mani ihanete girer. Adam der ki ben bi sırtımı döndüm eşim gidip estetik yaptırmış. Kim bilir daha neler yapıyordur. Kaldı ki başınıza bir şey gelse haberi olması gerekir. Silikon taktırınca olay bitmiyor. Arkadaşların dediği gibi iyileşme süreci var. Onu da geçtim kapsül oluşabilir, silikon yırtabilir vs vs. Allah muhafaza bir kaza geçirseniz eşinize daha söylememiş olasınız neler olacak biliyor musunuz? Doktora dikkat edin eşim protez taşıyor diyemeyecek. Doktor silikonun kartını istese onu dahi veremeyecek. Siz diyorsunuz ya konuşur konuşur susar diye, dikkat edin de o da taktırmasaydı bana ne diyerek çekip gitmesin. Yalanlarla evlilik sürmez, biter... Her ihtimalde olan size olacak. Oturup konuşunverse ne olucak konuşur konuşur susar
İkna olmaz dedimya estetige karşı biri bide ev kredisi cektik onu ödüyoruz söylesem şimdide bumu cıktı der :=(Ben gizli yapmazdım. Her zaman yolunda gitmeyebiliyor işler. Bir sorun çıkarsa çok kötü olur sizin için. Bence ikna etmeye çalışın.
haklısınız herk kelimenizde ikan olacağını bilsem hemen söylerim acıkcası tepkisinden korkuyorumEvlisiniz. 25 yıldır diyorsunuz. Evlilikte iletişim ve saygının ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuzdur. Adamla bir ömür boyu yüzyüze bakacaksanız. Eşinizi ikna edin. 1 gün 1 hafta 1 ay, hiç fark etmez yeter ki ikna edebilin, kendinizi iyi hissetmediğinizi söyleyin. Gizli kaçak işlere girip konuşup konuşup susar demeyin. Bu hem yalana hemde bi mani ihanete girer. Adam der ki ben bi sırtımı döndüm eşim gidip estetik yaptırmış. Kim bilir daha neler yapıyordur. Kaldı ki başınıza bir şey gelse haberi olması gerekir. Silikon taktırınca olay bitmiyor. Arkadaşların dediği gibi iyileşme süreci var. Onu da geçtim kapsül oluşabilir, silikon yırtabilir vs vs. Allah muhafaza bir kaza geçirseniz eşinize daha söylememiş olasınız neler olacak biliyor musunuz? Doktora dikkat edin eşim protez taşıyor diyemeyecek. Doktor silikonun kartını istese onu dahi veremeyecek. Siz diyorsunuz ya konuşur konuşur susar diye, dikkat edin de o da taktırmasaydı bana ne diyerek çekip gitmesin. Yalanlarla evlilik sürmez, biter... Her ihtimalde olan size olacak. Oturup konuşun
Eniyisi dediğiniz gibi acayım konuyu konuşayım bu böyle gizli falan saklanacak bi ameliyat deyil artık ikna etmeye calışayım inşallah ikna olur.Evlisiniz. 25 yıldır diyorsunuz. Evlilikte iletişim ve saygının ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuzdur. Adamla bir ömür boyu yüzyüze bakacaksanız. Eşinizi ikna edin. 1 gün 1 hafta 1 ay, hiç fark etmez yeter ki ikna edebilin, kendinizi iyi hissetmediğinizi söyleyin. Gizli kaçak işlere girip konuşup konuşup susar demeyin. Bu hem yalana hemde bi mani ihanete girer. Adam der ki ben bi sırtımı döndüm eşim gidip estetik yaptırmış. Kim bilir daha neler yapıyordur. Kaldı ki başınıza bir şey gelse haberi olması gerekir. Silikon taktırınca olay bitmiyor. Arkadaşların dediği gibi iyileşme süreci var. Onu da geçtim kapsül oluşabilir, silikon yırtabilir vs vs. Allah muhafaza bir kaza geçirseniz eşinize daha söylememiş olasınız neler olacak biliyor musunuz? Doktora dikkat edin eşim protez taşıyor diyemeyecek. Doktor silikonun kartını istese onu dahi veremeyecek. Siz diyorsunuz ya konuşur konuşur susar diye, dikkat edin de o da taktırmasaydı bana ne diyerek çekip gitmesin. Yalanlarla evlilik sürmez, biter... Her ihtimalde olan size olacak. Oturup konuşun
Yavaş yavaş sakince söyleyin. Önce doğumunuzdan başlayın, emzirmenizden, yaşınızdan, öylece devam edin, sonra psikolojik olarak kendinizi kötü hissettiğiniz anlatın. İkna olsa muhtemelen hemen ameliyat olmanızı istemez. Evin borcu bitmeden başka bir yere 20.000 - 35.000 TL vermek istemeyebilir. Gizlice ameliyat olsanız tepkisini düşünün...haklısınız herk kelimenizde ikan olacağını bilsem hemen söylerim acıkcası tepkisinden korkuyorum
Aynen cok haklısınız ikna edebilirsem benimde içime siner enazındanYavaş yavaş sakince söyleyin. Önce doğumunuzdan başlayın, emzirmenizden, yaşınızdan, öylece devam edin, sonra psikolojik olarak kendinizi kötü hissettiğiniz anlatın. İkna olsa muhtemelen hemen ameliyat olmanızı istemez. Evin borcu bitmeden başka bir yere 20.000 - 35.000 TL vermek istemeyebilir. Gizlice ameliyat olsanız tepkisini düşünün...
yarın bi acayım konuyu bakalım ne diyecek.Yavaş yavaş sakince söyleyin. Önce doğumunuzdan başlayın, emzirmenizden, yaşınızdan, öylece devam edin, sonra psikolojik olarak kendinizi kötü hissettiğiniz anlatın. İkna olsa muhtemelen hemen ameliyat olmanızı istemez. Evin borcu bitmeden başka bir yere 20.000 - 35.000 TL vermek istemeyebilir. Gizlice ameliyat olsanız tepkisini düşünün...