kocasina dansöz!!!

harikasin canim sen evlenene kadar oooo neler yaparsin kocana:)) canim benim oyle bisiyim var ve onu kesinlikle kullanmayi dusunuyorum cunku hava veriyo insana dedigin gibi ben iki kiviriyom o 5 gosteriyo.. walla calisiyorum deniyorum ins kocamin yaninda heyecanlanmam

canim supersin gercekten yaaa bende isterdim boyle senin gibi oymamayii.. kocan cok sansli canim

yokk yokk bu böyle olmıcak ben hiçö oyun sevmem ama iki gerdan kırıp göbek hoplatmayı öpğrenmem lazım sonra akocama mahçup olmayım yani

Evrenim Sen Çok Fenasın He..
Yanlış Hatırlamıyorsam, Bir Konun Vardı..
Kırmızı Kurdelalı..
Hediye Paketi Gibi..

hehe canim yaa evet kirmizi kurdela yaa canim benim ne yaparsin erkegimizi elimizde tutalim demi ama ben boyle seyler yapayim ki gozu disarda olmasin --ee erkeklere guven olmaz..
gerci benimde hosuma gidiyo ya neyse

vay be ne yaratıcı kadınlar varmış dansöz haa

canim benim konu askim olunca yaraticilimin ortaya ciki veriyo ama ins elime gozume bulastirmam

kucak dansı nasıl yapılır yazıp aratırsan daha seksi olabilir derim

ufffffffffffff beeeeee buneee kizim yaaaaa superr bisi cok begendim acayip bisi
benim nasil aklima gelmediiiii ama sana cokk tsk bunu kesinlikleeeee yapacammmmmmmmmm

yokk yokk bu böyle olmıcak ben hiçö oyun sevmem ama iki gerdan kırıp göbek hoplatmayı öpğrenmem lazım sonra akocama mahçup olmayım yani

kizzz bencede kivir gitsin sallaaa sallaaaa yer yerinden oynasinnnn kocalarimiz ne kadar sansliyim yav diyecek

haklısın canım istesem olur da olmasına ...........benim koca tuhaf böyle birşey yapsam delirdiğimi düşünür bunun yerine ona şiir okusam daha makbule geçer aslında bir kucak dansı yapmak lazım belki istiyodur da istemiyo gibi davranıyodur ben yapmam diye dur ya bende bi el atim şu işe
hadi hep beraber hobaaaaaaaaaaayyhh valla oynayasım geldi beeeeeee

evlisin diye hava atma nen
Deet NErdesin Sen Kaç Gündür Ondan Haber Ver
hehe canim yaa evet kirmizi kurdela yaa canim benim ne yaparsin erkegimizi elimizde tutalim demi ama ben boyle seyler yapayim ki gozu disarda olmasin --ee erkeklere guven olmaz..
gerci benimde hosuma gidiyo ya neyse

Vallahi Çok Fenasın
Hoşuna Gidiyor Ben Burdan Anladım Bebemm

benim hoca hayatta oynamaz beceremez anam ama keske oynamayi sevseydii..
ohh sen iyisin walla cal muzigi kocanda oynasin

Ben Evlenince Atraksiyonludan Bekliyorum Öyle Şeyler

Son düzenleme:

kucak dansi acayip bisi yaa bence hic olmazsa onu yapmak gerek. sen giy soyle seksi kiyafet ac sarkiyi kocanin hic beklemedigi bi anda o koltukta otururken hemen sallaaa popoyu ooo daha ne istesin kocan. o an bayilmazsa iyi

Evrenim Yeter..
Kocam Gelmek Üzere Adam MAç Özeti İzlerken; Atla Kucağına Diye Bağırıyorsun..