tatlım ootango deilki çift yapılmıyor zaten latin darsı müzikle beraberr kalça bel ritimm dansıı yaniii:)
bu arada internette çoğu dans figürlerinin basit versiyonlarının anlatıldığı videolar var.oralardan da yararlanabilirsin canım=)
evde tırmancak diregi nereden buluyorsunuz merak ettim acıkcası :26:
hahaha kocamın dogum gününe böle bişe hazırlamalıyım
bak kucak dansı konusunda hiç fena sayılmam dansöz gibim kıvırtırım ama o müzikle hoş bi ortam yaratılmaz
söle alttan alttan bi müzikle erotik dans 10 numara sonrasının nereye gidecegi belli
yap tabi sekerim kocalarimizin gonlunu hos tutalim
canim hangi muzikle olmaz, rihannanin sarkisiyla mi??? yaaa onerecegin sarkilar varsa yazarsan sevinirim..
yanii öle ritmk müziklerle olmaz.. yani bence daha hafif iç gıdıklayıcı bişeler olmalı
benim tlde vardı bitane eşim dinlerken denk gelmiş sen nası müzikler dinliyosun böle demiştiadını unuttum ama
walla malesef oyle direk bende bulamadim ve bulma sansimda yokama dusunuyorum acaba boyle hani yerleri silmek icin bezler olurya ve genelde sapi uzun olur aklima o geldi
yahu o da kova da durdugu gibi durmaz ki...
ben olsam gözümü falan cıkarırdım heralde vileda sapıyla ask yapıcam derken
yetenekli hatunların hali baska
hahahah illahiii yaa cok guldum, cok yasa emiiiii
aslinda haklisin o is sakat olabilir.. hmmmm ozaman diregi nasil bulucaz yahuuuu??? neyse bizde direksiz yapariz boyle yavas yavas soyunuruzsanirim +18 giriyorum , en iyisi konusturmayin beniii
hahahah illahiii yaa cok guldum, cok yasa emiiiii
aslinda haklisin o is sakat olabilir.. hmmmm ozaman diregi nasil bulucaz yahuuuu??? neyse bizde direksiz yapariz boyle yavas yavas soyunuruzsanirim +18 giriyorum , en iyisi konusturmayin beniii
evrenimm tuttum seni
birbirimize cok faydalı olabilirizbelliki sende baya iş var bu düşünceleri derleyip toplayıp eşe erotimz kitabı yayınlayabilriz
kalbinin sesini dinleee
iç gıcıklayıcı sarkı arayanlarrr
belki bu yardımcı olur... ingilizce bilenler için sözleri de baya gıcıklayıcı
kalbinin sesini dinleee
iç gıcıklayıcı sarkı arayanlarrr
belki bu yardımcı olur... ingilizce bilenler için sözleri de baya gıcıklayıcı
[video=youtube;uq3VhneMBPY]http://www.youtube.com/watch?v=uq3VhneMBPY[/video]
oooooo ben varim bakk!!!!yaa bende is varmi bilememde ---onu kocaya sormak gerek ama hosuma gidiyo sanirim sende benim gibisin... bu arada kac yillik evlisin??
kucak dansi acayip bisi yaa bence hic olmazsa onu yapmak gerek. sen giy soyle seksi kiyafet ac sarkiyi kocanin hic beklemedigi bi anda o koltukta otururken hemen sallaaa popoyu ooo daha ne istesin kocan. o an bayilmazsa iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?