kocasina dansöz!!!

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
36
kizlar yardiminiza ihtiyacim varr...

ben kocam icin dans etmek istiyorum yani boyle oryantal falan yapmak istiyorum. kalca sallarim ama hani boyle show gibi bisi yapmak istiyorum. ya netten arastirdim ama boyle ne bilim istedigim muzik ve bi show bulamadim. sizin onereceginiz varmi. guzel bi darbuka muzikde olabilir..

yazarsaniz cok sevinirim. bu arada bisiler yapmak icin son iki haftam var. iki haftada guzel bisi yapabilinir demi:18:

merak ettim neden 2 haftanız var?

Kocamın karşısında oryantal dans etmek istemezdim acıkcası ki kursa gidiyorum ben. Romantizm acısından estetik deil.

ne güzel ya evlilik budur işte tebrik ederim.sıradan günler geçirmektense,değişiklik her zaman iyidir .oryantal dansa kadınlar bile bayılıyorken erkeği düşünemiyorum.müzik ve video sitelerinde sana yardımcı olabilecek çok hareketli tınılar bulabirsin tatlım hatta videolu olanlarda var dansı hareketleriyle pratik yapmış olursun.

Ben de çok merak ediyorum gerçekten öğrenmek de istiyorum.Hadi kurslarda öğrendik diyelim adama nasıl bi şov yapacaz onu da ayarlamak lazım...:)Bide kareograf bulmak gerek şimdi:))))

Direk dansini denedin mi:)
canim kalca gogus falan sallarim yani elimden geldigi kadar ama istiyorum ki boyle didem gibi asena gibi musik esliginde shop gibi olsun.

evde tırmancak diregi nereden buluyorsunuz merak ettim acıkcası :26:
walla malesef oyle direk bende bulamadim ve bulma sansimda yok ama dusunuyorum acaba boyle hani yerleri silmek icin bezler olurya ve genelde sapi uzun olur aklima o geldi

merak ettim neden 2 haftanız var?
ben esimden yaklasik iki aydir ayriyiz yani bazi sebeblerden dolayi ve iki hafta sonra ins askima gidecem ve gittigimdede boyle gecelerimizi daha renkli yapmak istiyorum.. bu arada yeni evliyiz 4 aylik

Kocamın karşısında oryantal dans etmek istemezdim acıkcası ki kursa gidiyorum ben. Romantizm acısından estetik deil.
aslinda haklizin canim bu dans direk romantizimi kacirir ve onun yerine daha vahsi bi gece olur ama hep de romantik olmaz ya birazda boyle cildiralim

evet canim yaa haklisin biz kadinlar bile hayran hayran bakiyoruz dansozlere bide erkekleri dusun. ya demin dolandim biraz nette ve aklima yatan bi musik buldum sanirim o muzige biraz kulagim alissin ve oyle oyle bi show hazirlarim ins

Ben de çok merak ediyorum gerçekten öğrenmek de istiyorum.Hadi kurslarda öğrendik diyelim adama nasıl bi şov yapacaz onu da ayarlamak lazım...:)Bide kareograf bulmak gerek şimdi:))))

evet canim yaa iste simdi bende tam bunlari arastiriyorum yaaa biraz sandigimdan zormus.. yani oyle karsisina gecip oynasam oynarim pek ala ama istiyorum ki boyle tam bi show olsun.. umarim beceririm

kocasinin karsisinda oryantellik yapan varmi acaba?? merak ettim

önce bir boy aynası edinin (yoksa) ardından müzik secin bi kaç farklı müzk seçip deneyebilirsinz. ben sezen aksınun salla diye şarkısı var ya onun darbukayla çalınan sözsüz versiyonunu bulmuştum. çok ritmik ve güzel bence. zevkinize göre başka şeyler de bulabilirsiniz tabi ki. kıyafet çok çok önemli. mümkünse elbise tarzı akıcı/dökümlü bir kumaştan olabilir.
ayna karşısında prova yapın. aynı şarkıyla 3-4 kez çalıştığınız zaman nerede duracağınızı nerede kalçaya ağırlık vereceğinizi vs çok iyi öğreniyorsunuz. kareografinizi kendiniz oluşturun ama şarkıyı koyup denemeye başlamadan önce begendiğiniz dansçıların videolarına bakabilirsiniz tabi..kolay gelsin

ayy cok tsk ederim canim.. dedigin sarkiyada baktim simdi harika.
bende aslinda soyle dusundum simdi arab sarkisi var buda youtube da linki MEZDEKE WANA WANA - YouTube ve birde shakiranin La Tortura sarkisini sactim.

ikiside farkli tarzlar. simdide dedigin gibi ayna karsisinda prova yapiyorum ama yanliz kiyafet akici/dokumlu demissin ben tam tersi dusunmustum boyle daha siki bisiler dusunmustum yani en azindan gogus lerde siki olmasini dusunmustum ama dedigin kiyafetlerlede deniyecem. ve cok tsk ederim yorumlarin icin canim..
bu arada sen denedin mi

asena solo darbuka var, klip de çekmişti. bence sezenin sallası ortam düğüne gitmişsiniz de piyanist şantör çalışyor etkisi yapabilir. klibini açıp asena solo çalışmanızı tasviye ederim, başarılar =) sonuçları da bildirin, belki biz de deneriz

netteki videolardan yararlanabilirsin hem güzel müzikte bulman kolaylaşır .......yetenekte varsa tamamdır ay ben asla yapamam zaten beceremem eşimde gülme krizine girer şok olur hiç bulaşmıyorum o yüzden ...ama değişiklik güzel

canim dedigin klibe baktim yaa gercekten super bisi ama suan bir haftam kaldi ve ben butun bunlari ezberleyemem ama dondugum zaman buna kesinlikle calisirim
sonuclari artik dondugum zaman yazarim. bende cok heyecanliyim ve ilk defa askimin yaninda dans edecem ins heyecanlanip sacmalamam

canim walla kac gundur nette arastirmadik sayfa birakmadim ama baya guzel seyler buldum ve bana yardimcida oldu... azla yapamam demicekmisiz istiyosa biz kadinlar herseyide yapariz
yetenek var ama oyle cok degil yani eskiden oynardim kac senedir oynamadim hic insan cok unutuyo, prova yapmak sart!! bence sende kendine guvenmelisin eger hic yetenegin yoksa dans kurslari var bence gitmekte fayda var. dans kurslari cok eylencelide olur

Oryantal benim işim :)

Asena'nın o darbuka solosu ilk çıktığında televizyonun karşısına geçip aynı hareketleri yapmıştım.Sonuç olarak o şarkıyla bütünleştim,her yerde o şarkıyı çalıp çalıp oynamamı isteyenler oldu...

Düğünümüzden sonra da yemeğe gittiğimizde çalmışlardı.Gelinlikle oynadım,düşünün :) Eşim sen neymişsin bee der gibi bakıyordu :)))

Çok güzel darbuka müzikleri var aslında ama bende ismini bilmediğim için bulamıyorum.Asena'nın bir klibini sık kullanılanlara ekledim,ordan dinliyorum...

wuwww evrenim harikasın bu azminden dolayı seni kutluyorum bende mezdeke, darbuka bayılırım.. bekarım ama evlenene kadar stok yapıyorum dansları darbuka/mezdeke için kıyafete dikkat..buzi kumaşlardan olan etekler ya da elbise çok uygun.. ya da popona saçaklı kumaştan bişi bağla. sen 2 kıvırırsın o 5 gösterir geç aynanın karşısına alıştırma yap. ritme ayak uydurmaya çalış.. ohh

kucak dansı nasıl yapılır yazıp aratırsan daha seksi olabilir derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…