canim kalca gogus falan sallarim yani elimden geldigi kadar ama istiyorum ki boyle didem gibi asena gibi musik esliginde shop gibi olsun.Direk dansini denedin mi:)
walla malesef oyle direk bende bulamadim ve bulma sansimda yokevde tırmancak diregi nereden buluyorsunuz merak ettim acıkcası :26:
ben esimden yaklasik iki aydir ayriyiz yani bazi sebeblerden dolayi ve iki hafta sonra ins askima gidecem ve gittigimdede boyle gecelerimizi daha renkli yapmak istiyorum.. bu arada yeni evliyiz 4 aylikmerak ettim neden 2 haftanız var?
aslinda haklizin canim bu dans direk romantizimi kacirir ve onun yerine daha vahsi bi gece olurKocamın karşısında oryantal dans etmek istemezdim acıkcası ki kursa gidiyorum ben. Romantizm acısından estetik deil.
ne güzel ya evlilik budur işte tebrik ederim.sıradan günler geçirmektense,değişiklik her zaman iyidir .oryantal dansa kadınlar bile bayılıyorken erkeği düşünemiyorum.müzik ve video sitelerinde sana yardımcı olabilecek çok hareketli tınılar bulabirsin tatlım hatta videolu olanlarda var dansı hareketleriyle pratik yapmış olursun.
Ben de çok merak ediyorum gerçekten öğrenmek de istiyorum.Hadi kurslarda öğrendik diyelim adama nasıl bi şov yapacaz onu da ayarlamak lazım...:)Bide kareograf bulmak gerek şimdi:))))
önce bir boy aynası edinin (yoksa) ardından müzik secin bi kaç farklı müzk seçip deneyebilirsinz. ben sezen aksınun salla diye şarkısı var ya onun darbukayla çalınan sözsüz versiyonunu bulmuştum. çok ritmik ve güzel bence. zevkinize göre başka şeyler de bulabilirsiniz tabi ki. kıyafet çok çok önemli. mümkünse elbise tarzı akıcı/dökümlü bir kumaştan olabilir.
ayna karşısında prova yapın. aynı şarkıyla 3-4 kez çalıştığınız zaman nerede duracağınızı nerede kalçaya ağırlık vereceğinizi vs çok iyi öğreniyorsunuz. kareografinizi kendiniz oluşturun ama şarkıyı koyup denemeye başlamadan önce begendiğiniz dansçıların videolarına bakabilirsiniz tabi..kolay gelsin
asena solo darbuka var, klip de çekmişti. bence sezenin sallası ortam düğüne gitmişsiniz de piyanist şantör çalışyor etkisi yapabilir. klibini açıp asena solo çalışmanızı tasviye ederim, başarılar =) sonuçları da bildirin, belki biz de deneriz
netteki videolardan yararlanabilirsin hem güzel müzikte bulman kolaylaşır .......yetenekte varsa tamamdır ay ben asla yapamam zaten beceremem eşimde gülme krizine girer şok olur hiç bulaşmıyorum o yüzden ...ama değişiklik güzel
evde tırmancak diregi nereden buluyorsunuz merak ettim acıkcası :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?