Biraz önce bi arkadas söyledi ediliyor ama yine 1000 tl yi buluyormus malesefDavayi kadin acarsa surec daha hizli ilerliyormus diye okumustum burada bilmiyorum aslini. Illa para yatirmak zorunda misin avukata devletten talep edilmiyor mu?
Evet ona göre bnm çenem bahane kendi pc oyun hastası bende bu yüzden çene yapıyordum bayramlarda bile akşam 5 te kalkan bi insandı oyun yüzünden arada kaldım yani bi dilekçe verse vermiyorArada ki yorumları okumadım eşiniz evi terketti maddi olarakta yardımda bulunmuyor mu?adam sanki bahane ariiyormus sizin git demenizi bekliyormuş gibi.
Dava açmıyor nakit yardım etmiyor neden sence tek sebebi nafaka tazminat vermemek böylece senin burnunu surtuyor parada ödemiyor oh ne ala memleket babanın evinden getirdin sanki çocuğuOnun oyunundan dolayı bnm laf sokmalarimi sebep biliyor gerçekten b.... cikariyordu ben herseye rağmen yapmicam etmicem dedim ama o dilinde ve hareketlerinde hiç bi adım atmadi dilekceyi soruyorum anlasmali anlamistik başından beri hala dava acmiyor
Aynen öyle heralde cnmYani adam şimdi toplum nazarında evli çocuklu sorumluluk sahibi biri gibi görünüp sorumsuz bekar hayatı yaşıyor.Cebinden tek kuruş fayda da yok size.
Boşanmak işine gelmez tabi
Bencil insan işte işine geldiği gibi Allah'a havale ettim bu dunyanin gerçek alemi de var elbet hesap sorulurDava açmıyor nakit yardım etmiyor neden sence tek sebebi nafaka tazminat vermemek böylece senin burnunu surtuyor parada ödemiyor oh ne ala memleket babanın evinden getirdin sanki çocuğu
Peki siz bu evliliği sürdürmek istiyor musunuz?Evet ona göre bnm çenem bahane kendi pc oyun hastası bende bu yüzden çene yapıyordum bayramlarda bile akşam 5 te kalkan bi insandı oyun yüzünden arada kaldım yani bi dilekçe verse vermiyor
Ama millete bosandim diyomus bu nasıl bi kafa ise ortada dilekçe yokYani adam şimdi toplum nazarında evli çocuklu sorumluluk sahibi biri gibi görünüp sorumsuz bekar hayatı yaşıyor.Cebinden tek kuruş fayda da yok size.
Boşanmak işine gelmez tabi
Benim kafa karışık biraz ne olursa olsun bi türlü kafamı tam bosalta miyor um bi iyi şeyler geliyor aklıma bi bu yaptıkları tabi birde kızım var yavrum hergün yatarken gizli gizli dua ediyor barışalım diye Arada yim yaniPeki siz bu evliliği sürdürmek istiyor musunuz?
Offfffff yavrum ya Rabbim onun hürmetine eşinizi akıl fikir versin inşaallah.Benim kafa karışık biraz ne olursa olsun bi türlü kafamı tam bosalta miyor um bi iyi şeyler geliyor aklıma bi bu yaptıkları tabi birde kızım var yavrum hergün yatarken gizli gizli dua ediyor barışalım diye Arada yim yani
Amin canım saol kızım ile hakkımızda hayırlısı ne ise onu yaşayalım inşallahOfffffff yavrum ya Rabbim onun hürmetine eşinizi akıl fikir versin inşaallah.
Boşanma davası açmak istemiyorsan nafaka davası da açabilirsin boşanmadan da nafakaya hükmedilirBenim kafa karışık biraz ne olursa olsun bi türlü kafamı tam bosalta miyor um bi iyi şeyler geliyor aklıma bi bu yaptıkları tabi birde kızım var yavrum hergün yatarken gizli gizli dua ediyor barışalım diye Arada yim yani
Amin canım inşallah bu arada resimdekiler sizsiniz herhalde çok guzelsiniz anne kız.Amin canım saol kızım ile hakkımızda hayırlısı ne ise onu yaşayalım inşallah
Evet öyle bişey de var biliyorumBoşanma davası açmak istemiyorsan nafaka davası da açabilirsin boşanmadan da nafakaya hükmedilir
Amin inşallahNe acayip insanlar var ya
Ne kadar annesine güvenirse güvensin insan kızının rızkını düşünmez mi hiç
Kazandığımda onun hakkı var demez mi
Pislik
Yatacak kapı bulamasın inşallah
Saol cnm biziz o senin kalbinin güzelliğiAmin canım inşallah bu arada resimdekiler sizsiniz herhalde çok guzelsiniz anne kız.
:))))Bizimki geçen gitti babasının evine,
Çiçekler hediyeler ikna edebildim..
Şaka şaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?