Kocası evi terk eden var mı ?

Davayi kadin acarsa surec daha hizli ilerliyormus diye okumustum burada bilmiyorum aslini. Illa para yatirmak zorunda misin avukata devletten talep edilmiyor mu?
Biraz önce bi arkadas söyledi ediliyor ama yine 1000 tl yi buluyormus malesef

Arada ki yorumları okumadım eşiniz evi terketti maddi olarakta yardımda bulunmuyor mu?adam sanki bahane ariiyormus sizin git demenizi bekliyormuş gibi.

Arada ki yorumları okumadım eşiniz evi terketti maddi olarakta yardımda bulunmuyor mu?adam sanki bahane ariiyormus sizin git demenizi bekliyormuş gibi.
Evet ona göre bnm çenem bahane kendi pc oyun hastası bende bu yüzden çene yapıyordum bayramlarda bile akşam 5 te kalkan bi insandı oyun yüzünden arada kaldım yani bi dilekçe verse vermiyor

Yani adam şimdi toplum nazarında evli çocuklu sorumluluk sahibi biri gibi görünüp sorumsuz bekar hayatı yaşıyor.Cebinden tek kuruş fayda da yok size.
Boşanmak işine gelmez tabi

Dava açmıyor nakit yardım etmiyor neden sence tek sebebi nafaka tazminat vermemek böylece senin burnunu surtuyor parada ödemiyor oh ne ala memleket babanın evinden getirdin sanki çocuğu

Dava açmıyor nakit yardım etmiyor neden sence tek sebebi nafaka tazminat vermemek böylece senin burnunu surtuyor parada ödemiyor oh ne ala memleket babanın evinden getirdin sanki çocuğu
Bencil insan işte işine geldiği gibi Allah'a havale ettim bu dunyanin gerçek alemi de var elbet hesap sorulur

Evet ona göre bnm çenem bahane kendi pc oyun hastası bende bu yüzden çene yapıyordum bayramlarda bile akşam 5 te kalkan bi insandı oyun yüzünden arada kaldım yani bi dilekçe verse vermiyor
Peki siz bu evliliği sürdürmek istiyor musunuz?

Yani adam şimdi toplum nazarında evli çocuklu sorumluluk sahibi biri gibi görünüp sorumsuz bekar hayatı yaşıyor.Cebinden tek kuruş fayda da yok size.
Boşanmak işine gelmez tabi
Ama millete bosandim diyomus bu nasıl bi kafa ise ortada dilekçe yok
pskolojisi bozulmuş heralde

Peki siz bu evliliği sürdürmek istiyor musunuz?
Benim kafa karışık biraz ne olursa olsun bi türlü kafamı tam bosalta miyor um bi iyi şeyler geliyor aklıma bi bu yaptıkları tabi birde kızım var yavrum hergün yatarken gizli gizli dua ediyor barışalım diye Arada yim yani

Offfffff yavrum ya Rabbim onun hürmetine eşinizi akıl fikir versin inşaallah.

Boşanma davası açmak istemiyorsan nafaka davası da açabilirsin boşanmadan da nafakaya hükmedilir

Ne acayip insanlar var ya
Ne kadar annesine güvenirse güvensin insan kızının rızkını düşünmez mi hiç
Kazandığımda onun hakkı var demez mi
Pislik
Yatacak kapı bulamasın inşallah

Bizimki geçen gitti babasının evine,
Çiçekler hediyeler ikna edebildim..
Şaka şaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…