- 22 Eylül 2014
- 694
- 924
- 303
- Konu Sahibi yagmursworld
-
Herkes konuşmuyor işte,ben eşinizin adına konuşmadım tespitte bulundumMutsuzsa bunu konuşmasını beklerdim. İçkiye sığınmak acizlik, sinirlendiğim şey de bu zaten.
e cocuk yok, koca evde degil, seni parasiz birakiyor.çocuğumuz yok. bu durum böyle olursa nasıl çocuk yapmaya cesaret edeyim ki.
Düzelmez, siz niye bu kişiyi çekmeye devam ediyorsunuz?Her işten çıktığında gidip arkadaşlarıyla içmek istiyor eve geldiğinde 3 5 kelime konuşup yatıyor zaten sarhoş geldikten sonra ne muhabbet edebileceğim ki? Eşi böyle olup düzelen var mı ben çok yoruldum artık. Ne para yetiyor ne de evde onun varlığını hissediyorum.
Boşan geççocuğumuz yok. bu durum böyle olursa nasıl çocuk yapmaya cesaret edeyim ki.
Kuzenimin eşi böyleydi hatta arkadaşlarını eve getirip evde birlikte içiyorlarmış.Kuzenim çok uğraştı çok didindi ama bir türlü değiştiremedi adamı.Boşandı en sonunda.Her işten çıktığında gidip arkadaşlarıyla içmek istiyor eve geldiğinde 3 5 kelime konuşup yatıyor zaten sarhoş geldikten sonra ne muhabbet edebileceğim ki? Eşi böyle olup düzelen var mı ben çok yoruldum artık. Ne para yetiyor ne de evde onun varlığını hissediyorum.
Evet daha kötüydü.e cocuk yok, koca evde degil, seni parasiz birakiyor.
ne demeye hala berabersiniz?
bekar hayatiniz bundan daha mi kötüydü ki hala bu eve katlaniyorsujuz?
Şimdi aşık değil misiniz, niye kusurları göz ardı etmiyorsunuz? Ben onu değiştiririm, düzeltirim, evlenince evine bağlı olur mu dediniz? Size söz vermiş yalan söylemiş, umurunda bile değilsiniz. Nişanlıyken beni de götürürdü yazdınız, şimdi niye götürmüyor?Hiç mi belli değildi yorumları bana biraz acımasız geldi. Siz hiç hata yapmadınız mı? Ya da aşık olup kusurları göz ardı etmediniz mi?
Duzelmiyor. Bu kumarbazlar bir bu donemin kusagin alkolikleri iki birakmiyorlar. Direk alkolik diyorum her aksam içen adam bana gore alkolik.arada bir ozel gunlerde arkadaslariyla icen. Veya esiyle bir iki kadeh icenlerden bahsetmiyorum hos bana kalsa onada izin yok alkol travmam var aileden. Ama ciddi anlamda bunlar birakip birakip basliyorlar. Sadece zararlari sagliklarina olsa dert degil de en basit fakir icecegi bira bile ne kadar olmus para da gidiyor yaniHer işten çıktığında gidip arkadaşlarıyla içmek istiyor eve geldiğinde 3 5 kelime konuşup yatıyor zaten sarhoş geldikten sonra ne muhabbet edebileceğim ki? Eşi böyle olup düzelen var mı ben çok yoruldum artık. Ne para yetiyor ne de evde onun varlığını hissediyorum.
Sizin hakkınız yok mu dışarı çıkıp hava almaya?Arkadaşlarımla vakit geçirmem seni niye bu kadar rahatsız ediyor benim kafa dağıtmaya hakkım yok mu diyor.
e kocan kötü, ailen daha kötüEvet daha kötüydü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?