Kocası benimki gibi eve bir türlü gelmeyen hanımlar var mı?

Her gün her gün olmasi sıkıntı haftada bir iki ciksa neyse. Ciddi bi sekilde konusun ve net olun bir evliligin bu sekilde olmayacagini ve eger dikkat etmezse sizi kaybedecegini anlasin. Yoksa degismez. Ayrica her gun icki iciyorsa zaten yardim almasi lazim. Her turlu ciddi bi konusma sart

Hergun dışarı çıkan es mi olur. Nerde kaldı aile birliği. Tabi ki herkes kendi arkadaşlarıyla vakit geçirebilir ama aile denen şey böyle bir olgu degil yani. Adam evlilik adamı değil demekki. Ya da bilmiyorum aklınıza girmek istemem ama sizden soğumuş disarda arayista olabilir mi? Ve birsey daha bence en büyük sıkıntı içkiye karşı falan değilim ama Hergun içen adamdan hayır falan gelmez. Az daha yaşı ilerledi mi o sarhosluklar igrenc bir hal alacak

Düzelmez, siz niye bu kişiyi çekmeye devam ediyorsunuz?

Vallahi siz de çıkın dağıtın için bence her gün eve zil zurna sarhoş gelin. Dışarıdan söyleyin yemeği. Sonra da bir şey konuşmadan sızın uyuyun
Belki öyle yola gelir, gelmezse de tekme

Mutsuzsun yapılacak şeyi sen çok iyi biliyorsun. Bırak sarhoş yıkılsın... Kendini kurtar artık bu girdaptan düzelmezzz evin bekçiliğini yapma daha fazla yuva değil orası.

Boşan.
Rahmetli teyzeciğimin eşi böyle kahveden gelmezdi. Kadın kanser oldu, ameliyata girdi, adam kahveye gitti. Kemoterapi aldı, evde yattı yerinden kalkamadı, adam kahveye gitti. Hasta teyzeciğim evde aç bekledi, gelsin de yemek yapsın diye. En son ölüm döşeğinde yine kadını bırakıp kahveye gitti. Canım teyzem hakkın rahmetine kavuştu da rahata erdi. Şimdi çıkmasın kahveden.
Böyle adamdan olmaz. Hayatta hep iyi gün yok. Sizin gerçekten ihtiyacınız olduğunda yanınızda olacak mı? Değmeyecek insanlara ömür harcanmaz.

Kuzenimin eşi böyleydi hatta arkadaşlarını eve getirip evde birlikte içiyorlarmış.Kuzenim çok uğraştı çok didindi ama bir türlü değiştiremedi adamı.Boşandı en sonunda.

Hiç mi belli değildi yorumları bana biraz acımasız geldi. Siz hiç hata yapmadınız mı? Ya da aşık olup kusurları göz ardı etmediniz mi?
Şimdi aşık değil misiniz, niye kusurları göz ardı etmiyorsunuz? Ben onu değiştiririm, düzeltirim, evlenince evine bağlı olur mu dediniz? Size söz vermiş yalan söylemiş, umurunda bile değilsiniz. Nişanlıyken beni de götürürdü yazdınız, şimdi niye götürmüyor?
Yani kocanız acımasız değil ama burada doğruyu yazanlar mı acımasız? Köy belli yol belli, adam ben buyum diyor. Onun ne yapacağı değil sizin ne yapacağınız önemli. Ya bu hayata bir kez geliyoruz, ömrümü sana mı harcayacağım diyeceksiniz ya da belki bir gün düzelir umuduna sarılıp gençliğinizi mi harcayacaksınız? Çocuk yapmak hiç bir işe yaramaz haberiniz olsun. Siz kocanızı çocuk da babasını bekler, belki bu akşam erken gelir diye.

Duzelmiyor. Bu kumarbazlar bir bu donemin kusagin alkolikleri iki birakmiyorlar. Direk alkolik diyorum her aksam içen adam bana gore alkolik.arada bir ozel gunlerde arkadaslariyla icen. Veya esiyle bir iki kadeh icenlerden bahsetmiyorum hos bana kalsa onada izin yok alkol travmam var aileden. Ama ciddi anlamda bunlar birakip birakip basliyorlar. Sadece zararlari sagliklarina olsa dert degil de en basit fakir icecegi bira bile ne kadar olmus para da gidiyor yani

Arkadaşlarımla vakit geçirmem seni niye bu kadar rahatsız ediyor benim kafa dağıtmaya hakkım yok mu diyor.
Sizin hakkınız yok mu dışarı çıkıp hava almaya?
Sende bir kaç gün dışarı çıkıp gece yarılarında eve dön bak bakalım o kocan neler diyor?
Paşaya bak gece yarilarinda içip içip eve dönecek,kadin evde yolunu gözleyecek .
Öyle bir dunya yok ya toplasın kendi yada sen ailene haber ver.

Evet daha kötüydü.
e kocan kötü, ailen daha kötü
o zaman iki tane seçenegin kaliyor
1) ben zaten sanssizim, benim gibilerin dünyada mutluluk neyine dersin, gormemeye çalışır iki de cocuk yapar evde onlarla oyalanirsin
2) bu saatten sonda kendimi seciyorum der, bir ise girer, gizli birikim yapar. azicik kendini gecindirecek hale gelince bosanir - kendi hayatına bakarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…