- 10 Ocak 2025
- 15
- 20
- 3
- Konu Sahibi yagmursworld
-
çocuğumuz yok. bu durum böyle olursa nasıl çocuk yapmaya cesaret edeyim ki.çocuk yapın eve bağlar
gerçi kesin vardır
Arkadaşlarımla vakit geçirmem seni niye bu kadar rahatsız ediyor benim kafa dağıtmaya hakkım yok mu diyor.Ayıkken konuştuğunuzda ne diyor bu duruma?
Yeni evliyken yapmıyordu da zaman geçtikçe arttı işte.Böyle adam düzelmez. Ne zamandır devam ediyor bu?
doğru, haklısınız...Kafa dağıtmaya, arkadaşlarına ihtiyacı varsa size yok demektir. Ayrılın ve yolu açın.
Al benden de o kadar. Yalvarıyorum çık dışarı arkadaşlarınla diye.Benimki de evden gitmiyor, insan gider kankalarıyla balık tutar be
Arkadaşlarla buluşacağım diyor ok diyorum akşam çay demleyelim diyorAl benden de o kadar. Yalvarıyorum çık dışarı arkadaşlarınla diye.
Bu arada hep evde olmasıda sağlıksız. Arada insan arkadaşlarıyla veya kendiyle zaman geçirmek ister. Bu deşarj olmak demektir. Her gün olması doğru değil.doğru, haklısınız...
Lütfen bu evliliğe ve bu adama çocuk vermeyin, size de yazık, en çok da bile bile dünyaya getirdiğiniz o çocuğa yazık olur.çocuğumuz yok. bu durum böyle olursa nasıl çocuk yapmaya cesaret edeyim ki.
En güzeli işte, boşayın gitsin. Ne çekeceksiniz ömür boyu bu ayyaşı, gitsin arkadaşları ile yaşasın.çocuğumuz yok. bu durum böyle olursa nasıl çocuk yapmaya cesaret edeyim ki.
Bu arada hep evde olmasıda sağlıksız. Arada insan arkadaşlarıyla veya kendiyle zaman geçirmek ister. Bu deşarj olmak demektir. Her gün olması doğru değil.
Haklısınız. Evliliğin ne olduğunu bilmiyor eşiniz. Böyle adamlar düzelmez. Sakın çocuk yapmayın.her gün evde olsun demiyorum ki. vakitli gelsin diyorum. mesela cumartesi günleri işten 1de çıkıyor. gelmesi 12,1...
Zaten bir baba profili göremiyorum ne yazık ki.Lütfen bu evliliğe ve bu adama çocuk vermeyin, size de yazık, en çok da bile bile dünyaya getirdiğiniz o çocuğa yazık olur.
Bu adam düzelmez, lütfen kendi değerinizin farkına varın;destekçiniz var mı, boşanmayı düşünmez misiniz?
Sorunuza gelecek olursak, illâki böyle evlik yürüten hanımlar vardır; ama böyle bir ilişkiye de evlilik denemez. Adamlar evi otel niyetine kullanıyor. Evde duran karıları da hizmetini yapıyor.
Bir de ters ki sormayın.Haklısınız. Evliliğin ne olduğunu bilmiyor eşiniz. Böyle adamlar düzelmez. Sakın çocuk yapmayın.Bir
Bana da arkadaşları çağırınca kırk defa soruyo çıkayım mı diye istiyor ki hayır diyeyimArkadaşlarla buluşacağım diyor ok diyorum akşam çay demleyelim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?