Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo göndermez olurmuyum hiç kocamın en doğal hakkı yani kadınlara kendini mıncık mıncık okşatmak ve masajla rahatlamak
hatta daha da abartırım önce masaj yaptırırım bir kadına ardından da kendi ellerimle halvete sokarım
tövbeeee yaa böyle saçma soru görmedim![]()
evet hanimlar merak ediyorum acaba kocanizi/nisanliniz/sevgilinizi kadin masajciya gonderirmisiniz???
ve tabi gonderip gondermemekle aciklamada yaparsaniz sevinirim
ben aslinda gondermem kadin masajciya ama bisi benim aklimi karistirdi:26: yani bi supriz yapmak istiyorum ama bunun icinde masajciya kendi ellerimle gondermem gerekiyo![]()
bir supriz icin bile olsa sevdiginizi gonderirmisiniz kadin masajciya???
amannn allahimm bir kisi gonderirim demisssssso kim yaa cok merak ettimmmmmmmmmm
masaj cida nasil bi süpriz yapilabilirki anlamadim.adam iceride ona masaj yapacak bayani bekliyecek o masajcinin yerine sizmi geciceksiniz esiniz sizi görünce acaba yüzü ne hale girer tüm hayaller suya...![]()
yaaa kizlar aslinda bende gordermem azlaa hemde ama bugun tuhaf bisi olduu..
ben erkegime supriz yapmak istiyorum ve netten bir tane supriz gun buldum oda soyle..
simdi ilk once erkege masaj yapiliyo ve kadinada o arada kucak dansi ogretiliyo butun ayrintilari ile yani tam dogrusuyla. tabi erkek kadina kucak dansi ogretildigini bilmiyo. sonra kadin erkek odalarina cekiliyo ve odada cok romantik. odada jakuzi var kocaman. ve eritilmis cikolata. cikolatayi beraber yiyorsun ve sonra jakuzi. tabi gecenin sonunda kucak dansi icin koltuk ve musik aciliyo ve kadin giyip kucak dansi yapiyo. butun bunlar planli ve romantik bi sekilde sunuluyo. yaaa cokk hosuma gittiii buuuuu
ben esimden bazi sebebden dolayi ayriyiz ve ocak ayinda yanima gelicek bende ona bu tur suprizler yapmak istiyorum. ama masaj isi benide biraz dusundurdu:26:
siz olsaniz ne yaparsiniz???
canım bende evlilik yıldönümüz için süpriz yaptım
ama bir fakla,
ikimizde aynı anda kadın masajçı tarafından masaj yapıldı.
eşim çırılçıplak soyundu, fakat ben utandım soyunamadım.
ikimizde misler gibi masaf yaptırdık.
hatta ben kız işini yapabilsin diye kafamı bile çevirdim:)
ama tekte göndermek istemem
hehe seni cok kizdirdim sanirimama aslinda soyleki bende azla gondermem ama iste supriz benim kafayi sasirtti,, acaba gonderim mi gondermim mi diye dusundurduuuuu
canım bende evlilik yıldönümüz için süpriz yaptım
ama bir fakla,
ikimizde aynı anda kadın masajçı tarafından masaj yapıldı.
eşim çırılçıplak soyundu, fakat ben utandım soyunamadım.
ikimizde misler gibi masaf yaptırdık.
hatta ben kız işini yapabilsin diye kafamı bile çevirdim:)
ama tekte göndermek istemem
ben gönderirim dedim ama ellerimle göndermem aslında ama gittim derse de bişey demem.
böyle sürpriz olmaz yalnız sürpriz dediğin başka türlü olur bilmiyorum bana ters böyle şeyler![]()