- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
bunu yaşayan siz değil misiniz? başka binden mi bahsediyorsunuz anlamadım ben?
Kadesammmmm :)))
Camiye donecek olay :)
Yok bunlari yasayan arkadasi ,
orgazmi yasamayan konu sahibi :)))
Çünkü ben sana bayılıyorum derdim :) Dün de Esra Ceyhan da 7 çocuktan sonra karısını sevmediğini anlayan bir adam varmış Annem baya bi uğraşmış ama telefonu düşürememiş. gerçekten hiç akıl yok şu erkeklerde :)
keşke milletin kafası karışmadan açıklasaydı o zaman..konuyu kendi yaşıyormuş gibi anlatıp da son msjında arkadaşım için diyince tabii ki kafamız karıştı..
sonuçta gün geçmesin ki sahte konular açılıyor şüphelendik tabii.
7 cocuktan sonraamı bunu anlamıss..sabahsabah cok guldum
internet klişeleri kadesa :) '' bir arkadaşımın sorunu '', '' ben yazmadım hesabım açık kalmış kuzenim yazmış '', '' pazartesi savcılığa gidiyorum seni savcılığa şikayet edicem ''
isin garibi adam evlenmeden once sevmis sozde ama ilk yil icinde bitmis sebep adamin aradigi huylar arkadasimda yokmus yani kafasinda cizdigi ideal esin karisi olmadigini farketmis cocuktan sonrada arkadasima kisiligini huylarini benim istedigim dogrultuda degistir diye baski yapmis arkadasimda degisemiyo denesede olmuyo ben bu adam icin nasil degisiyim diyo
keşke milletin kafası karışmadan açıklasaydı o zaman..konuyu kendi yaşıyormuş gibi anlatıp da son msjında arkadaşım için diyince tabii ki kafamız karıştı..
sonuçta gün geçmesin ki sahte konular açılıyor şüphelendik tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?