• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaniz sizi hic sevmedigini soylese ne yaparsiniz?

bence arkadaşınız için yorulup boşuna konu açmışınız.

baksanızı kadın kendini sevmeyen kocadan çocuk bile yapmış.bence o halinden gayet memnun..

Çünkü ben sana bayılıyorum derdim :) Dün de Esra Ceyhan da 7 çocuktan sonra karısını sevmediğini anlayan bir adam varmış Annem baya bi uğraşmış ama telefonu düşürememiş. gerçekten hiç akıl yok şu erkeklerde :)

Kadesammmmm :)))
Camiye donecek olay :)
Yok bunlari yasayan arkadasi ,
orgazmi yasamayan konu sahibi :)))

keşke milletin kafası karışmadan açıklasaydı o zaman..konuyu kendi yaşıyormuş gibi anlatıp da son msjında arkadaşım için diyince tabii ki kafamız karıştı..

sonuçta gün geçmesin ki sahte konular açılıyor şüphelendik tabii.

Bu arkadaş için konu açmalar da moda oldu
Dürüst olalım biraz , sorun seninse senindir bi arkadaş için demeye gerek yok
Değilse de sen git arkadaşın gelsin, kendi profiliyle

ben olsam bı dk bıle durmazdım o benı sevmıosa ben hıııııccc tınlamam bılee bunu arkadasınıza ıletırsınız ıns:)dıger sızın konunuza gelıncede bence ınt arastırın bı ıce detaylı olarak cvp bulabılırsın belkıı

keşke milletin kafası karışmadan açıklasaydı o zaman..konuyu kendi yaşıyormuş gibi anlatıp da son msjında arkadaşım için diyince tabii ki kafamız karıştı..

internet klişeleri kadesa :) '' bir arkadaşımın sorunu '', '' ben yazmadım hesabım açık kalmış kuzenim yazmış '', '' pazartesi savcılığa gidiyorum seni savcılığa şikayet edicem '' :27:

Son düzenleme:
eğer ciddi anlamda söylediğine inandıysam güle güle derim ne diycem , bende süslenir püslenir bekarken hep yaptığımız gibi kızlarla toplaşır ilk iş bi fasıla giderim ertesi gün de ne yapıcamı düşünürdüm artık

isin garibi adam evlenmeden once sevmis sozde ama ilk yil icinde bitmis sebep adamin aradigi huylar arkadasimda yokmus yani kafasinda cizdigi ideal esin karisi olmadigini farketmis cocuktan sonrada arkadasima kisiligini huylarini benim istedigim dogrultuda degistir diye baski yapmis arkadasimda degisemiyo denesede olmuyo ben bu adam icin nasil degisiyim diyo

kızlar valla ınat ıddaa ugruna evlenenler bıle var benım calıstııgım yerde bıkız vardı 2tane cocugu var dusun yanı bı kızla lısede ıddaa gırmıs ıstee sonrada evlenmıs sımdıde bosancaklardı en son noldu bılmıorumm dusun yanıı ınsan evlılıgı bukadar basıt gorurmu ya sok olmustum duyunca

internet klişeleri kadesa :) '' bir arkadaşımın sorunu '', '' ben yazmadım hesabım açık kalmış kuzenim yazmış '', '' pazartesi savcılığa gidiyorum seni savcılığa şikayet edicem '' :27:

hahaha cok komiksin bilmis seni he diyelim benim konum buda arkadasim dedim noldu eline gecti polis avukat falan olsaydin kk daki suclulara bir bir nisan atisi yapardin

isin garibi adam evlenmeden once sevmis sozde ama ilk yil icinde bitmis sebep adamin aradigi huylar arkadasimda yokmus yani kafasinda cizdigi ideal esin karisi olmadigini farketmis cocuktan sonrada arkadasima kisiligini huylarini benim istedigim dogrultuda degistir diye baski yapmis arkadasimda degisemiyo denesede olmuyo ben bu adam icin nasil degisiyim diyo

E o zaman boşanmaktan baska bir yol var mı?

sevgisiz, hır gürle bu evlilik nereye kadar gider ki çocukta olsa bir yerde patlak verecek boşanacaklar başka çaresi varmı ki..
ben olsam sevmiyorum seni dediği an güle güle der kapının önüne koyardım adamı...

haklisinda arkadasim genc yasta cocukla dul kalmaktan parasi pulu olmadigi icin zorlanmaktan cok korkuyo bide ilerde yeni evlilik yapsam kiz cocugumla nasil olur diye dusunuyo falan . hem yarin evlensem bi garantisi varmi o esin iyi cikcaginin diye dusunuyo budusuncelerinde hakli olabilirmi yoksa bosayip risk almasi mi daha iyi olur

Konuyu actigi ilk mesaji bir daha okuyun
ilk cumleler arkadasim icinle basliyor

neyse yahu kk klasigini yazayim
BEN OLSAM BOSANIRDIM :)

haticecim canım sen bu adamı boşa gitsin ! hem zaten yataktada cok kötüymüş :D insan dünyaya bir kere geliyo.salak kendini bulunmaz hint kumaşımı sanıyo anlamadımki ! insan cocuk için falan hayatını zehir etmemeli.bende anneyim,ama mutsuz bir ailede büyümektense ayrılmış mutlu anne babaların yanında büyüsün cocuk.cinsel tatmin yoookk,sevgi şefkat yookkk..üstüne artislik cabası..!! bu ne canım !

Beni sevmeyen bir adam için bende evliliğimi sürdürmezdim! Tabiki anne olanlar daha iyi bilirler ama, benim de naçizane fikrim; annesini sevmeyen bir babayla çocuğumu neden büyüteyim ki?
Öyle bir yuva da çok mu mutlu olacak sanki çocuğum?..:ssz:

Son düzenleme:
Back