kocaniz sizi hic sevmedigini soylese ne yaparsiniz?

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
arkadaslar bu konuyu da arkadasim icin aciyorum yorumlarinizi bekliyorum. evet 6 yasinda bir kiziniz var ve kocaniz evlilik boyunca sizi hic sevmedigini soylese napardiniz? bunu 1 kez degil
bikac kez soylemis siz olsaniz boyle bir adamla belki sever duzelir diye evli kalirmiydiniz cocuk icin?

eşinin kızgınlık anlarında onun canını acıtmak için söylemiş olabileceğini düşünüyorum. hiç sevmediği bir kadınla bir erkeğin düzenli bir evliliği olabilirmiki??

kesinlikle evli kalmazdım. arada çocuk daha olsa. beni sevmeyeni ben hiç sevmem.öyle evlilikmi olurmuş? bişey soracam peki arkadaşının eşi sevmediğini söylüyormuş ya evlilikleri nasıl. yani kavga gürültğ varmı? yoksa tıngır mıngır sakin bir yaşamlarımı var?

öncelıkle kızgınlıkla soyleyıp soylemedıgınden emın olurdum.
eger kızgınlıkla soylememıs ıse artık senı sevmıyorum derse nedenlerını arastırırdım çözüm bulmaya çalısırdım.
ama senı hıc sevmedım dıorsa butun geçmişi unutur çocugumla bırlıkte yenı bır hayat kurardım.
tabı o bahsettıgınz kişinin einden ayrılmaya imkanı var mı?

Evliliğin başından beri mi böyle yoksa kızgınlıkla mı söyledi?

Çocuk için değil feriştahı gelse beni sevmeyen bir adamla evli kalmam.

Bir konunuz daha var; ya kafanız karışık ya da bu işin içinde başka bir iş var. Evliliğiniz boyunca eşiniz sizi sevmediğini söylüyor ama siz sabah 4te orgazm mı düşünüyorsunuz?

eşinin kızgınlık anlarında onun canını acıtmak için söylemiş olabileceğini düşünüyorum. hiç sevmediği bir kadınla bir erkeğin düzenli bir evliliği olabilirmiki??
Başlığı ilk gördüğümde aynen bende öyle düşünmüştüm.
fakat, genelde kızgın olduğumuzda, gercekleri itiraf ederiz..

evliligin başından beri sevmedigini söyleyen koca, neden hala o kadının yanında? Cocuk icinmi?
sanirim bende onu sevmedigimi söylerdim övkemden, ama bu davranışlar hiç sağlıklı değil

bunun şakası bile çirkinken eğer gerçekten söylüyorsa sevecek başka birilerini bulması için kapıyı gösterirdim ona..kızım için ya da başka biri için bu adama katlanmazdım.

kizginlikla soyledigini sanmiyor cunku daha once esi aldatti zaten ayri yasadilar tekrar baristilar. esinin surekli yalniz disarda takilmasindan sebep kavgalarida oluyo tabi oyle sakin bi yasamlari yok ama iyi gibiydi adam yine sapitmis seni sevmiyorum hic sevmedim falan diyomus
imkani yok cocugu var isi parasi meslegi yada zengin bi ailesi yok olsada cocugunu dusunuyo

bunu yaşayan siz değil misiniz? başka binden mi bahsediyorsunuz anlamadım ben?

bu konuyu arkadasimin sor demesi uzerine actim
diger konu benim konum evet uyku tutmadi o konuyu buarada bide bunu actim tuhaf olan ne
Önce arkadaşınızı düşünüp onun için acmışsiniz,sonra kendiniz için :44: burda kimse kimseyi tanımıyor, utanmana yada çekinmene gerek yok. Herşeyi yaza bilirsin. Bence şuan herkezin kafası karışdı..

merhaba arkadaslar cok utanarak ve affiniza siginarak bir soru soracam : cinsel iliski sirasinda orgazm oluyomusunuz ben hic olmadim bugune kadar...

Bu mesaj sabah 04:28 de yazılmış konu açılmış..

Şimdiki konunuzuda 04:37 de açmışsınız..

Önce orgazm konusu,sonrada eşi sevmiyormuş,konusu,biraz enteresan değilmi!!

9 dakika ara ile 2 konu yani...

Kizlarrr sabah sabah afyonunuz patlamadi sanirim :)
Guldurdunuz beni :)
Konu sahibi yazmis bu konu arkadasim icin diye,
digeri kendisine aitmis

Soruyu karsidaki insana kendi agzindan soruyor gibi yazdigi icin yanlis anlasilmis :)

digeri kendisine aitmis

Soruyu karsidaki insana kendi agzindan soruyor gibi yazdigi icin yanlis anlasilmis :)

Tamam silahlarımı indiriyorum ve itiraf ediyorum hala uyanamadım

digeri kendisine aitmis

Bu yüzden herkez şüphelendirdi ya:)
ve önce kendisini değil arkadaşını düşünüyor..

işi parası ve ailsi yoks hiçbisey yapamaz kı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…