- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
arkadaslar bu konuyu da arkadasim icin aciyorum yorumlarinizi bekliyorum. evet 6 yasinda bir kiziniz var ve kocaniz evlilik boyunca sizi hic sevmedigini soylese napardiniz? bunu 1 kez degil
bikac kez soylemis siz olsaniz boyle bir adamla belki sever duzelir diye evli kalirmiydiniz cocuk icin?
arkadaslar bu konuyu da arkadasim icin aciyorum yorumlarinizi bekliyorum. evet 6 yasinda bir kiziniz var ve kocaniz evlilik boyunca sizi hic sevmedigini soylese napardiniz? bunu 1 kez degil
bikac kez soylemis siz olsaniz boyle bir adamla belki sever duzelir diye evli kalirmiydiniz cocuk icin?
Başlığı ilk gördüğümde aynen bende öyle düşünmüştüm.eşinin kızgınlık anlarında onun canını acıtmak için söylemiş olabileceğini düşünüyorum. hiç sevmediği bir kadınla bir erkeğin düzenli bir evliliği olabilirmiki??
Bir konunuz daha var; ya kafanız karışık ya da bu işin içinde başka bir iş var. Evliliğiniz boyunca eşiniz sizi sevmediğini söylüyor ama siz sabah 4te orgazm mı düşünüyorsunuz?
kizginlikla soyledigini sanmiyor cunku daha once esi aldatti zaten ayri yasadilar tekrar baristilar. esinin surekli yalniz disarda takilmasindan sebep kavgalarida oluyo tabi oyle sakin bi yasamlari yok ama iyi gibiydi adam yine sapitmis seni sevmiyorum hic sevmedim falan diyomusöncelıkle kızgınlıkla soyleyıp soylemedıgınden emın olurdum.
eger kızgınlıkla soylememıs ıse artık senı sevmıyorum derse nedenlerını arastırırdım çözüm bulmaya çalısırdım.
ama senı hıc sevmedım dıorsa butun geçmişi unutur çocugumla bırlıkte yenı bır hayat kurardım.
tabı o bahsettıgınz kişinin einden ayrılmaya imkanı var mı?
nasıl yani?
kizginlikla soyledigini sanmiyor cunku daha once esi aldatti zaten ayri yasadilar tekrar baristilar. esinin surekli yalniz disarda takilmasindan sebep kavgalarida oluyo tabi oyle sakin bi yasamlari yok ama iyi gibiydi adam yine sapitmis seni sevmiyorum hic sevmedim falan diyomus
imkani yok cocugu var isi parasi meslegi yada zengin bi ailesi yokolsada cocugunu dusunuyo
Önce arkadaşınızı düşünüp onun için acmışsiniz,sonra kendiniz için :44: burda kimse kimseyi tanımıyor, utanmana yada çekinmene gerek yok. Herşeyi yaza bilirsin. Bence şuan herkezin kafası karışdı..bu konuyu arkadasimin sor demesi uzerine actim
diger konu benim konum evet uyku tutmadi o konuyu buarada bide bunu actim tuhaf olan ne
nasıl yani?
bu konuyu arkadasimin sor demesi uzerine actim
diger konu benim konum evet uyku tutmadi o konuyu buarada bide bunu actim tuhaf olan ne
merhaba arkadaslar cok utanarak ve affiniza siginarak bir soru soracam : cinsel iliski sirasinda orgazm oluyomusunuz ben hic olmadim bugune kadar...
Kizlarrr sabah sabah afyonunuz patlamadi sanirim :)
Guldurdunuz beni :)
Konu sahibi yazmis bu konu arkadasim icin diye,
digeri kendisine aitmis
Soruyu karsidaki insana kendi agzindan soruyor gibi yazdigi icin yanlis anlasilmis :)
Bu yüzden herkez şüphelendirdi ya:)Kizlarrr sabah sabah afyonunuz patlamadi sanirim :)
Guldurdunuz beni :)
Konu sahibi yazmis bu konu arkadasim icin diye,
digeri kendisine aitmis
Soruyu karsidaki insana kendi agzindan soruyor gibi yazdigi icin yanlis anlasilmis :)
kizginlikla soyledigini sanmiyor cunku daha once esi aldatti zaten ayri yasadilar tekrar baristilar. esinin surekli yalniz disarda takilmasindan sebep kavgalarida oluyo tabi oyle sakin bi yasamlari yok ama iyi gibiydi adam yine sapitmis seni sevmiyorum hic sevmedim falan diyomus
imkani yok cocugu var isi parasi meslegi yada zengin bi ailesi yokolsada cocugunu dusunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?