- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
kizginlikla soyledigini sanmiyor cunku daha once esi aldatti zaten ayri yasadilar tekrar baristilar. esinin surekli yalniz disarda takilmasindan sebep kavgalarida oluyo tabi oyle sakin bi yasamlari yok ama iyi gibiydi adam yine sapitmis seni sevmiyorum hic sevmedim falan diyomus
imkani yok cocugu var isi parasi meslegi yada zengin bi ailesi yokolsada cocugunu dusunuyo
arkadasim iste gelen gideni aratirsa diye korkuyo 20 yil bekar kalamicama gore diyo acaba cekseydim cocuk oz babasiyla buyuseydi yada belki birgun severmi diye dusunuyo yani sizce biraksa evlense yeniden uvey babadan baba olabilirmi bunu ozellikle yasayanlar varsa bosanip yeniden evlenen ilk kocasindan cocugu olupta yaninda kalanlara soruyorum
anladım.2 arkadasim var 2 side benimle benzer seyleri yasiyo malesef inanil inanmamak size kalmis
kizginlikla soyledigini sanmiyor cunku daha once esi aldatti zaten ayri yasadilar tekrar baristilar. esinin surekli yalniz disarda takilmasindan sebep kavgalarida oluyo tabi oyle sakin bi yasamlari yok ama iyi gibiydi adam yine sapitmis seni sevmiyorum hic sevmedim falan diyomus
imkani yok cocugu var isi parasi meslegi yada zengin bi ailesi yokolsada cocugunu dusunuyo
bunu yaşayan siz değil misiniz? başka binden mi bahsediyorsunuz anlamadım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?