• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaniz sizi hic sevmedigini soylese ne yaparsiniz?

arkadasim iste gelen gideni aratirsa diye korkuyo 20 yil bekar kalamicama gore diyo acaba cekseydim cocuk oz babasiyla buyuseydi yada belki birgun severmi diye dusunuyo yani sizce biraksa evlense yeniden uvey babadan baba olabilirmi bunu ozellikle yasayanlar varsa bosanip yeniden evlenen ilk kocasindan cocugu olupta yaninda kalanlara soruyorum

diger konum da kapatilmis sayin yonetici kazen bana kulak ver burasi dertlesme yardimlasma yeri degilmi? yuzumu kizartip utansamda sorabilmisim demi ne var yani pes pesss protesto ediyorum seni hodri meydan gel bu konumuda kapat istiyosan aaaaaaa olmazki boyle/(

kizginlikla soyledigini sanmiyor cunku daha once esi aldatti zaten ayri yasadilar tekrar baristilar. esinin surekli yalniz disarda takilmasindan sebep kavgalarida oluyo tabi oyle sakin bi yasamlari yok ama iyi gibiydi adam yine sapitmis seni sevmiyorum hic sevmedim falan diyomus
imkani yok cocugu var isi parasi meslegi yada zengin bi ailesi yok :( olsada cocugunu dusunuyo

arkadasim iste gelen gideni aratirsa diye korkuyo 20 yil bekar kalamicama gore diyo acaba cekseydim cocuk oz babasiyla buyuseydi yada belki birgun severmi diye dusunuyo yani sizce biraksa evlense yeniden uvey babadan baba olabilirmi bunu ozellikle yasayanlar varsa bosanip yeniden evlenen ilk kocasindan cocugu olupta yaninda kalanlara soruyorum

evet kizlar konum soru basligim ben aldatildim esimle ayrildik oda sevgilisi tarafindan terkedilince bana evine donmek istedi. aylarca ugrasti ben kabul etmedim etmicemde cunku icim almiyor. benim 3 kucuk cocugum var simdi onlari kullaniyo beni tehdit ediyo ben bu adamla degil evli kalmak yuzunu gormeye tahmulum yok. cocuklari yada en az 2 sini vermezsem bosanmayi yillarca surdurceni yakami birakmicani bu isten bukdr kolay siyrilamicami kendi yapayalniz ben cocuklarimla yasayamicami soyledi. ben napcam simdi?
[/​
COLOR]

Son kullanma tarihi geçti galiba bu evliliğin :(
Kızlar uzun suredır uyeyım ama ilk kez yazma cesaretı buldum kendımde.benım sorunum üçüzlerimden sonra eskiye nazaran biraz kilo aldım ve nedense veremıyorum da bu kıloları. esımde bunu dıle getırdı. artık evde hıc oturmuyo dıyebılrım haftanın 4 5 gunu dısarı cıkıyo arkadaslarıyla gorusuyomus. bı cıktımı da uzun saatler evde olmuyor. ilgisizlesti. defalarca uyardım bırlıkte cıkmayada ıhtıyacımız var dıye tamam deyıp her hafta sıl bastan aynı seyı yapmaya devam edıyor. sımdı ben napmalıyım arkadaslar sizin esleriniz ne

bu arkadaş siz olmayasanız.aynı şeyleri yaşamışsınız da..

Son düzenleme:
2 arkadasim var 2 side benimle benzer seyleri yasiyo malesef inanil inanmamak size kalmis
anladım.
sizde diğer arkadaşlarınızda yani üçünüzde aynı şeyleri yaşamışsınız. kaderleriniz aynıymış demek.. onlarda affetmiş onların eşleride dışarda gezmiş,onların eşleride birini bulup yaşayıp geri dönmüş. onlarda kabul etmiş.
neyse,arkadaşlarınızın ve sizin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..

Arkadaşım ister konu sizin olsun ister arkadaşınızın ,
Boşanıp risk almak istemiyor diyorsunuz.
Peki adamın sevmediğini söylediği kadınla bu evliliği devam ettireceğini nereden çıkarıyorsunuz.
Bir gün gönlü bir başkasına kayacaktır. Çünkü karısını sevmiyor.
Belki bu arada adımlarını sağlam atmaya başlayıp , boşanıyormuşcasına bir takım hazırlıkları yapmak daha doğru olur.
İşe girmek, çocuğu çalışırken ne yapacağını planlamak gibi.

ahahahha
belki severse diye mi
adam 6 yıl sevmemiş şimdi mi sevecek
çok komik gerçekten

hatice arkadaşım konu senin veya değil bu önemli değilde yazılanları baştan sona okudum.erkekler kendilerinde eksiklik olduğunda hep karşı tarafı suçlarlar.onu sindirmek isterler.şekilde görüldüğü gibi psikolojik baskı sevmiyorum demiş ya.belki de doğru olabilir.ama beraber olduğu kadını artısısyla eksisisyle sevmeyede çalışmamaış herlade.böyle tipler bir arkadaşında dediği gibi mutluluğu dışarda ararr.belkide vardır biri .sana yol yapıyor.belki kendin gidersin diye.boşanmanı tavsiye etmem.mutlaka bir çözüm yolu olmalı.onun üstüne fazla gitme hata edrsin.hiç birşeyi sorgulama.sakin olmaya çalış.sen yine hanımlığını eşine, anneliğini de çocuğuna yap.boşanmak çözüm değil.zamana bırak.şu an kafası bulanık belli.evleneli 7 yıl olmuş en krtik dönmler

Ben s... ol git o zaman derdim...ama arkadasinizin imkani yoksa o zaman tinlamaz hayatimi yasardim...yer icer gezer kocamin imkanlarindan faydalanirdim...oda ne halt yerse yesin...baskada yapacak bir sey yok imkanim yok diyorsa...belkide bu kadar takmazsa isler tersinede donebilir...

kizginlikla soyledigini sanmiyor cunku daha once esi aldatti zaten ayri yasadilar tekrar baristilar. esinin surekli yalniz disarda takilmasindan sebep kavgalarida oluyo tabi oyle sakin bi yasamlari yok ama iyi gibiydi adam yine sapitmis seni sevmiyorum hic sevmedim falan diyomus
imkani yok cocugu var isi parasi meslegi yada zengin bi ailesi yok :( olsada cocugunu dusunuyo

bunu yaşayan siz değil misiniz? başka binden mi bahsediyorsunuz anlamadım ben?

[video]http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=549434[/video]

Asla arkama bakmadan kaçardım şuan düşündüğün şey tamamen mantık evliliği o çocuğada yazık değil mi ?
Aşkın ve sevginin olmadığı bir ortamda değil çocuk çiçek bile zor yetişir...

sevmiyorsa neden evlenmiş ?demek bir çıkarı vardı diye düşünürüm . günümüzde hçoğu erkek zaten mantık evliliğinden yana ...
ben ne yapardıma gelince canım çok acısada terk ederdim .. beni sevmeyen bir erkekle olamam yapım bu benim . sevgi tek taraflı olmaz .. bunu söylemesini bırak hisssettiğim zaman bile giderim gitmişimdir de zamanında ... evli değildim ama insan sevdikten sonra evli yada değil farketmiyor inan ..

Back