Suç sadece gelinde olsa kocanız karşılık vermese o lafları duyduktan sonra ilişkisini keserdi. Adam önceden çocuklar vasıtasıyla çiçek göndermiş zaten nereye karşılık vermiyor ben anlamadım.Suc sadece gelindeyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suç sadece gelinde olsa kocanız karşılık vermese o lafları duyduktan sonra ilişkisini keserdi. Adam önceden çocuklar vasıtasıyla çiçek göndermiş zaten nereye karşılık vermiyor ben anlamadım.Suc sadece gelindeyse
Yani dediginiz cok mantikli da ben bir kadinin 4 yildir kocasiyla kardesinin esi arasindaki iliskiyi bu kadar "aman yeaa yoktur öyle birsey" diye savsaklayabilmesine ihtimal vermedigimden troll diyorum.Ben de oyle dusundum ama 4 yildan beri sistematik bor sekilde trolleniyorsak kizmam ,saygi duyarim.
Kocasi karsilik vermiyor, kocasinin hinzir pipisi ve yelloz gelin bi haltlar ceviriyor ama ne acaba(!)Suç sadece gelinde olsa kocanız karşılık vermese o lafları duyduktan sonra ilişkisini keserdi. Adam önceden çocuklar vasıtasıyla çiçek göndermiş zaten nereye karşılık vermiyor ben anlamadım.
Suç sadece gelinde olamaz. Bana gelecek bir yavsayacak. Ben de müsaade edeceğim olur mu? Hiç daha eşime yansiyacak bir mevzum olmadi. Kendi gardimi kendim alırım çünkü. Eşimden de hiç bana yansiyacak bir tavır görmedim başkasına karşı. Başkası ona asılacak, gevşek davranacak eşim de müsaade edecek olur mu. Varsa bişi esinin mutlaka payı vardır. Bir de bir kadın ne kadar askinti olabilir ki. Hadi çok tacizkar erkekler oluyor. Baskıyla tehditle bir şekilde kötü durumlarin yasandigi hikâyeler de var ama bir kadın bunu yapamaz.Suc sadece gelindeyse
Suç sadece gelinde değil. Hatta suçun çoğu bile gelinde değil. Bunu sen çok iyi biliyorsun. Kocanın geline bakarken nasıl kendinden geçtiğini biliyorsun, adam akıp gidiyor gözünüzün önünde çok iyi biliyorsun. Kardeşin de biliyor. Para uğruna gık çıkaramadığınızı da kocan biliyor. Herkes her şeyi biliyor. Boşamıyorsan otur oturduğun yere. O adamı boşamaya kalksan önüne ilk o erkek kardeşin gerilecek, abla sen kafayı mı yedin diye başlayacak onu da biliyorsun. Senin derdin bi şekilde gelini taşlatıp kocanı temize çıkartmak ama bunu ilk engelleyecek kişiyi de anan doğurdu abla, otur gözünü seveyim iş arama kendine.Suc sadece gelindeyse
E kocanızı bırakmak istemiyorsunuz okey. Gelini gelinin ailesini eşinizin ailesini arayıp deyin bu kadın kocama böyle diyor diye.Gonlu olduğunu hep inkar etti, hep onlar hakkinda kötü konuşup onlara iyi davrandı, hala perdeyi yıkattım diyor bu bile onlardan uzaklaşmayacagini göstermiyor mu
Suç nasıl sadece gelinde olabilir? Eşinizin iltifatları, jestleri, yardımları, siz istememenize rağmen gizli gizli telefon konuşmaları ne olacak? Boşuna kendinizi kandırmayın.Suc sadece gelindeyse
Ben eski konulara baktım da adam zaten başka kadınlara da karşı böyleymiş. Ya siz çok pimpiriklisiniz ki kulaklarımla duydum diyorsunuz bu olamaz. Ya da eşinizin akraba fantezisi var. Maşallah konuların hepsinde bir sürü kadın yürümüş, kuzeninizin karısı var, abinizin eşi var, bir akraba karısı var yok yok yani. Gerçek belli siz kendinizi kandırıp duruyorsunuz. Kaç yıl daha devam edeceksiniz böyle kendinizi kandırmaya
Hatta farklı hesaplardan açtı, yönetim yakaladıkça birleştirdi. Adam cidden deli gibi aşık. Gelin sevmiştim falan demiş yalan dolan, kullanıyor kadın bunun kocasını.Suç nasıl sadece gelinde olabilir? Eşinizin iltifatları, jestleri, yardımları, siz istememenize rağmen gizli gizli telefon konuşmaları ne olacak? Boşuna kendinizi kandırmayın.
Hepsi aynı kadın. Konu sahibi aynı konu olduğu anlaşılmasın diye farklı kişiler gibi açtı konuları. Hatta gelin dediği kişinin ağzından açtığı konusu da vardı galiba. Yanlış hatırlıyorsam düzeltsin.
Katılıyorum. Gelin masum değil ancak adamın duyguları daha yoğun bence.Hatta farklı hesaplardan açtı, yönetim yakaladıkça birleştirdi. Adam cidden deli gibi aşık. Gelin sevmiştim falan demiş yalan dolan, kullanıyor kadın bunun kocasını.
konu sahibini neden boşamıyorAdam cidden deli gibi aşık
Çünkü "the gelin"e güvenemiyor. Kadının ne yapacağı belli değil ki. Kadın eppeğinde. Bi de hem konudaki kişilerin ailelerinin birbirleri ile birtakım alışverişleri olmuş, mevzu kişilerden çıkmış, bu aşıklar aile meydan savaşı çıkarmadan böyle iş yapamazlar, bunu yaparsalar büyük kayıplara uğrarlar. Onu göze alamıyorlar.konu sahibini neden boşamıyor
Ya bu eve gizlice girip telefon konuşmalarına şahit olma kısmı inandırıcı değil bence.Çünkü "the gelin"e güvenemiyor. Kadının ne yapacağı belli değil ki. Kadın eppeğinde. Bi de hem konudaki kişilerin ailelerinin birbirleri ile birtakım alışverişleri olmuş, mevzu kişilerden çıkmış, bu aşıklar aile meydan savaşı çıkarmadan böyle iş yapamazlar, bunu yaparsalar büyük kayıplara uğrarlar. Onu göze alamıyorlar.
Aaa bunu bilmiyordum o zaman maalesef psikolojisi çok bozulmuş. Kendine biraz saygısı varsa ayrılırSuç nasıl sadece gelinde olabilir? Eşinizin iltifatları, jestleri, yardımları, siz istememenize rağmen gizli gizli telefon konuşmaları ne olacak? Boşuna kendinizi kandırmayın.
Hepsi aynı kadın. Konu sahibi aynı konu olduğu anlaşılmasın diye farklı kişiler gibi açtı konuları. Hatta gelin dediği kişinin ağzından açtığı konusu da vardı galiba. Yanlış hatırlıyorsam düzeltsin.
Olabilir de valla yıllar oldu kafayı yedi gelin de gelin diye. Bu kadına zaten ayrıca gıcık oluyor bütün aileyi eline aldığı için.Ya bu eve gizlice girip telefon konuşmalarına şahit olma kısmı inandırıcı değil bence.
Hep mi ayni şey olur?
Konu sahibi hayal dünyasında, kocasının gelini terslediğini duymus olabilir.
İşin özü doğru olsa da bazı şeyler uydurma. Uydurma derken de konu sahibi cidden kafasında kuruyor ve duyuyor gibi oluyor.
Bazı insanlar (mesela kuzenim) biri hakkında çok kötü şeyler konuşunca anlıyorum ki o kişinin bir şeyinde gözü var. Herkes için genel geçer bir kural değil ama kuzenimde şaşmıyorGonlu olduğunu hep inkar etti, hep onlar hakkinda kötü konuşup onlara iyi davrandı, hala perdeyi yıkattım diyor bu bile onlardan uzaklaşmayacagini göstermiyor mu
3 gun sonra evi su basmış, bu ev bizim olmasina ragmen hic kullanmadik onlara ayarladi esim, kayinvalidemin perdeleri asıktı, gelin modasi geçmiş diye kendi perdesini getirip takti, cati zarar gorunce perde islanmis, esimde perdeyi yikatmis, ve bunu erkek kardeşime söyledi, bu bile bagi kesmeyecegini gosteriyirSuç sadece gelinde olsa kocanız karşılık vermese o lafları duyduktan sonra ilişkisini keserdi. Adam önceden çocuklar vasıtasıyla çiçek göndermiş zaten nereye karşılık vermiyor ben anlamadım.
Eşin perdeyi yikatirken kardeşin ve karısı nerede? Tabi ki bağ falan kesmeyecek.3 gun sonra evi su basmış, bu ev bizim olmasina ragmen hic kullanmadik onlara ayarladi esim, kayinvalidemin perdeleri asıktı, gelin modasi geçmiş diye kendi perdesini getirip takti, cati zarar gorunce perde islanmis, esimde perdeyi yikatmis, ve bunu erkek kardeşime söyledi, bu bile bagi kesmeyecegini gosteriyir