Kocamla gelin.. .. son durum.. Yardimci olur musunuz..

Şimdi ben anlamadım, artık açık açık gelinle Sahra'nın kocası sevgili miymiş şimdi? İtiraf diyor, bir şey diyor çözemedim.
Anlayan bana da anlatsa sevabına.
Banada 'ya. KK olarak Aylardır bu konunun içinden çıkamadık

Hala inanamıyor.kendi yani başlarında anlayamadığı durumu karşısındakine soruyor. diyor ki bir tık ileri taşıyacak lar sevgili olacak lar demi diye soruyor.sanki herkes müneccim bilecek.
Bana kalırsa sevgili olacaklar mı sorusu bile fazla. Atı alan Üsküdar'ı çoktaaan geçmiş olabilir.
Biz sevgiliyiz diye ilan etmelerini bekliyor herhalde.

Bana kalırsa sevgili olacaklar mı sorusu bile fazla. Atı alan Üsküdar'ı çoktaaan geçmiş olabilir.
Biz sevgiliyiz diye ilan etmelerini bekliyor herhalde.
Kızım kaç yıl olmuş ya, kadın 5 yıldır konu açıyor burda, neler olmuştur neler

Boşanmak için vahiy mi gelmesini bekliyorsun.

Esim banada bağımlı gibi bir şey, benimle yaşadığı isin içinden cikamadigi durumlarda nadirde olsa erkek kardesimi arar,geçen haftalarda tartıştık erkek kardeşimi aramis 1 saat konusmus, erkek kardesim beni aradi, erkek erkege konuşmuşlar belli dertleri benim sakinleşmem,gelinle ilgili bir durum degildi...

Neyse size şunu soruyorum esim başından beri masum değil bunu görüyorsunuz dimi.. Hala kullanmadığımiz onlara ayarladigi eve gelin kalin diyor, doğrudan gelinle iletişime geçmiyor ama kocasinin söyleyeceğini bilir, kocam gelinden uzak durmuyor degil mi, tamam iletisimi yok ama erkek kardesimle konuşması ondan yardim istemesi yada ona yardim etmesi bir sekilde bu aileyle temas edecek olmasini mi gösteriyor.. Hic mi gelinle yuz yuze gelmeyecek.. Demek ki ya ben kayincomu aramayim simdi arkadan gelin duyar üstüne olumlu bir sey anlar, durup dururken yanlis anlamasin hic gönlüm yok demiyor..
Ya gelinden yana Korkusu yok çaktırmaz diyor ya da gönlünde bir yere koymuş hala orayi mi tirtikliyor?

Hala açıklama bekliyor ama.
Sadakatsiz'deki akşam yemeği gibi masaya oturacaklar, herkes dökülecek falan mı sanıyor acaba?
Bi yandan da işine gelmiyor böyle olması. Sessizce bitmesi işine gelir. Ama hep kendini yiyip duracak yine de, o iç bulantısı netlik olmadıkça geçmeyecek.

Sen bizim yorumları beğenmiyon mu

Herşey ortaya dökülse bile en çok canı sıkılacak kişiler konu sahibi ve kardeşi olacak. Böyle ara sıra içi içini yese de rahatı yerinde çünkü.
Ben kardeşinin karısı olduğunu düşünmüyorum.kardesin baldızı olabilir ama..zaten çarptırarak anlattığını söylemişti bir konuda.belki de erkek kardeş sizin dediğiniz gibi aman düzen bozulmasın Ali Rıza bey diyerek ablayi susturuyor..
Kadin hala onay bekliyor çünkü..manupule ye çok maruz kaldığını gösteriyor bu durumda.hep sindirmisler ve yanlış düşündüğünü baskilamislar.
Gerçeklik için evet hislerin doğru sen haklısın bunlar işi ileri taşımıslar onayına ihtiyaç duyuyor.
Paranoya artmış..surekli kafada kurma olayida aşikar..
Paralara kavuşamadan sağlığından olacak kabullenmek istemiyor

5 sene diyorsun Katip. Bu tür şeyler zaten gizli saklı yaşanır. Niye ilan etsinler?
Esim masum olsa gelinin itirafından sonra hic bir jest yapmazdi dimi, perde yikatmasi yayla evine gelin kalin demesi... Bu itirafı erkek kardeşime ve bana söylemedi mesela

Rosa, Depama yazdığım yorumu okuyun lütfen

Esim masum olsa gelinin itirafından sonra hic bir jest yapmazdi dimi, perde yikatmasi yayla evine gelin kalin demesi... Bu itirafı erkek kardeşime ve bana söylemedi mesela
Farkında iseniz ben seni seviyorum demedi.ben seni sevmiştim dedi.yani gecmis zaman kipi kullanılıyor.demekki daha öncede itiraf edilmiş.esinin uzun zamandır haberdar olduğu bir konu olduğu aşikar.
Masum mu bizce degil sayfalarca da yazsak sizcede olmadığı sürece hicbirsey degismeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…