Kocamla gelin.. .. son durum.. Yardimci olur musunuz..

esimin annesi ölmüştü, o eve bayağıdır gidilmiyor, tozlanmis, ayrica ölen annesinin kıyafetlerini vermek lazim, bu işleri yapsın diye ERKEK KARDESIMI aramis esim, itiraftan öncede bu gelinle bu evi konuşmuşlar, gelin"ben senin annenin evini temizletirim demişti, simdi esim dolaylı olarak geline annemin eviyle ilgilen demek mi istemiş?gelinle konuşmadığı icin erkek kardeşim üzerinden haber mi gönderiyor aslinda?

Ne itirafi kiz

Evet haber gönderiyor. Muhtemelen gelin de eşini arar bu haber üzerine

Niye anasinin esyalariyla ilgilenmisini kayinbiraderine soyler ki bi insan. Erkek bu isten ne anlar ic camasiri osu busu yakisik almaz. Ayrica ne alaka
İtiraf olayından önce esim bunlardan o evi temizletmelerini istedi, geline "annemin eşyalarını güvendiğim olarak size emanet ediyorum" gibi konustu
gelinde esime "tamam ben senin annenin evini temizletirim" demişti
Simdi doğrudan konusma yok aralarinda, esim erkek kardeşimi aramis (bizim evde de sorunlar var)erkek kardeşimle 1 saat konusmus, ERKEK KARDESIME o evle ilgilen temizlet demis, geline haber göndermek gibi değil mi bu ya... Esim resmen uzak durmak istemiyor degil mi, annemin evine boya badana lazim demis, e sonunda da temizlik dememis ama is oraya gelecek ve gelin devreye girmeden olur mu, bilmiyorum esim sanki dolaylı olarak geline annesinin evini hatırlatıyor, sizede öyle geldi mi

Yani esinin niyeti o mu bilmem ama iş enjnde sonunda oraya cikacak. Bi sekilde bu konusulucak. Kardesin ve gelin o evde oldukca kacinilmaz son.

Evet öyle geldi bana da

niyeti hiç olmayan adam korkan adam gelinden uzak durur erkek kardesimle bile mesafe koyardı sanki..

Evet öyle geldi bana da
Ilk okuduğunuzda öyle hissettiniz değil mi, o eve boya badana lazim demis, hadi o erkek isi, is eninde sonunda temizliğe gelecek, o zaman gelin devreye girecek..
Sunu söylemek istiyorum, o evle illa bu aile mi ilgilenecek bir sürü insan var.. Iste uzak durmam diyor adam

Gelin dediğiniz sizin kardeşinizin esi anladığım kadarıyla.
Eşinizle bu samimiyetleri nereden geliyor anlamadım. Arada siz varsınız,kardeşiniz var.
Öte yandan eşinize ben seni sevmiştim demiş sizden önce mi tanışıyorlardı ki. Ne zaman sevmiş eşinizi.
Ben olsam bunu duyduğum an gelini oturtup karşıma sen benim eşime bunları dedin hepsini duydum diyerek yüzleşirdim. Kardeşime de söyleyeceğimi söylerdim. Bu ne rahatlık ben anlamadım.
Sizin de susup oturup sonra kurulmanız mantıksız.

Seni sevmistim diye anca iliski yasadigin birine dersin

Para için susuyorsan şikayet etme.
Gururlu olup adım atacaksan herşey açık ortada zaten.

Evet tekrar konuşurlar bu olay üzerine. Artık itiraf da var işler ciddiye binebilir daha dikkatli takip etmelisiniz.

Sahra sen burada artık bizlerle goy goy yapıyorsun. Kafasının içinde mercimek tanesi kadar beyni olan insan daha hala sorgulamaz bişeyleri alenen ortadayken. Madem bu kadar dayanılmaz şüphelerin niye boşanıyorsun. Sadece aksiyon bla bla eşim dedi gelin baktı bilmem ne. Nereye kadar gidecek böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…