Evet neden erkek kardeşime itirafı söylemese bile bir mesafesi yokEŞİN MASUM DEĞİL
EŞİN MASUM DEĞİL
EŞİN MASUM DEĞİL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet neden erkek kardeşime itirafı söylemese bile bir mesafesi yokEŞİN MASUM DEĞİL
EŞİN MASUM DEĞİL
EŞİN MASUM DEĞİL
Iyi de adamin mesafe gibi bir derdi yok gibi görünüyor.Evet neden erkek kardeşime itirafı söylemese bile bir mesafesi yok
Evet bende öyle anladım zaten,geçmişte birşeyler yaşanmış gibi söyleyiş tarzı yeni bir itiraftan ziyade.Seni sevmistim diye anca iliski yasadigin birine dersin
EŞİN MASUM DEĞİL
EŞİN MASUM DEĞİL
EŞİN MASUM DEĞİL
Atı alan Üsküdar ı geçmiş kardeşim,sen daha ayakta uyuyorsunIlk okuduğunuzda öyle hissettiniz değil mi, o eve boya badana lazim demis, hadi o erkek isi, is eninde sonunda temizliğe gelecek, o zaman gelin devreye girecek..
Sunu söylemek istiyorum, o evle illa bu aile mi ilgilenecek bir sürü insan var.. Iste uzak durmam diyor adam
Ne zor değil mi atm gibi kocişi bırakmak.
Derdi bizleri delirtmek burda. Durup durup konu gerilere düşünce gelip saçma sapan birşey daha yazıp coşturuyor konusunu aklınca...Usanmadim özet şeklinde yazdığı konulara göz gezdirdim.bosanmiyacaginiz belli durup durup aynı şeyleri yazıyorsunuz derdiniz ne..burdaki insanlar ne diyebilir ne dememizi bekliyorsun.
Cok değişik kafan
Pardon da mesafe isteyen sizsiniz, eşiniz değilEvet neden erkek kardeşime itirafı söylemese bile bir mesafesi yok
Aklından zoru var galiba..Derdi bizleri delirtmek burda. Durup durup konu gerilere düşünce gelip saçma sapan birşey daha yazıp coşturuyor konusunu aklınca...
Siz bizden tam olarak ne bekliyorsunuz ? Erkek kardeşin de sende bile bile duruyorsunuz ne yapalım ?1 saat konusmus esim erkek kardeşimle ve itirafı çaktırmamis
Pis gelin , kaka gelin kocani senden almaya çalıştı ama erin seni seçti . O kötü geline birakmadin aferin en iyisi dantelli iç çamaşırı al. Bu yorum iyi mi1 saat konusmus esim erkek kardeşimle ve itirafı çaktırmamis
Eşin gelinle ilgili bir şeyler duymak için bir saat konuşmuştur kardeşinle. O anda evdeyse kardeşin, geline yakın hissediyordur kendini, arkadan sesi falan geliyordur mutlu oluyordur belki.1 saat konusmus esim erkek kardeşimle ve itirafı çaktırmamis
Simdi aralarinda ne varsa ne his varsa bir tık daha flörtten zaaftan öte bir ciddiyet olacak dimi, anlatamıyorum ama eger gercekten gönülleri varsa belki aralarinda bir özel durum olmuş gibi olacak o zamanEvet tekrar konuşurlar bu olay üzerine. Artık itiraf da var işler ciddiye binebilir daha dikkatli takip etmelisiniz.
Bu saatten sonra eşin gelinle konuşursa bu direkt ilişkiye döner.Simdi aralarinda ne varsa ne his varsa bir tık daha flörtten zaaftan öte bir ciddiyet olacak dimi, anlatamıyorum ama eger gercekten gönülleri varsa belki aralarinda bir özel durum olmuş gibi olacak o zaman
Hala inanamıyor.kendi yani başlarında anlayamadığı durumu karşısındakine soruyor. diyor ki bir tık ileri taşıyacak lar sevgili olacak lar demi diye soruyor.sanki herkes müneccim bilecek.Şimdi ben anlamadım, artık açık açık gelinle Sahra'nın kocası sevgili miymiş şimdi? İtiraf diyor, bir şey diyor çözemedim.
Anlayan bana da anlatsa sevabına.
Baştan okuyunŞimdi ben anlamadım, artık açık açık gelinle Sahra'nın kocası sevgili miymiş şimdi? İtiraf diyor, bir şey diyor çözemedim.
Anlayan bana da anlatsa sevabına.