Kocamla gelin.. .. son durum.. Yardimci olur musunuz..

Esin adam olsa kadin ona duygularini actiktan sonra onunla daha irtibat kurmaz .iliskileri tok diye kendini kandiriyorsun .illa yatakta mi basman lazim ?

Ilk okuduğunuzda öyle hissettiniz değil mi, o eve boya badana lazim demis, hadi o erkek isi, is eninde sonunda temizliğe gelecek, o zaman gelin devreye girecek..
Sunu söylemek istiyorum, o evle illa bu aile mi ilgilenecek bir sürü insan var.. Iste uzak durmam diyor adam😣
Atı alan Üsküdar ı geçmiş kardeşim,sen daha ayakta uyuyorsun

Usanmadim özet şeklinde yazdığı konulara göz gezdirdim.bosanmiyacaginiz belli durup durup aynı şeyleri yazıyorsunuz derdiniz ne..burdaki insanlar ne diyebilir ne dememizi bekliyorsun.
Cok değişik kafan
Derdi bizleri delirtmek burda. Durup durup konu gerilere düşünce gelip saçma sapan birşey daha yazıp coşturuyor konusunu aklınca...

Evet tekrar konuşurlar bu olay üzerine. Artık itiraf da var işler ciddiye binebilir daha dikkatli takip etmelisiniz.
Simdi aralarinda ne varsa ne his varsa bir tık daha flörtten zaaftan öte bir ciddiyet olacak dimi, anlatamıyorum ama eger gercekten gönülleri varsa belki aralarinda bir özel durum olmuş gibi olacak o zaman

Simdi aralarinda ne varsa ne his varsa bir tık daha flörtten zaaftan öte bir ciddiyet olacak dimi, anlatamıyorum ama eger gercekten gönülleri varsa belki aralarinda bir özel durum olmuş gibi olacak o zaman
Bu saatten sonra eşin gelinle konuşursa bu direkt ilişkiye döner.

Şimdi ben anlamadım, artık açık açık gelinle Sahra'nın kocası sevgili miymiş şimdi? :110: İtiraf diyor, bir şey diyor çözemedim.
Anlayan bana da anlatsa sevabına.
Hala inanamıyor.kendi yani başlarında anlayamadığı durumu karşısındakine soruyor. diyor ki bir tık ileri taşıyacak lar sevgili olacak lar demi diye soruyor.sanki herkes müneccim bilecek.

X