Kocamla gelin.. .. son durum.. Yardimci olur musunuz..

Farkında iseniz ben seni seviyorum demedi.ben seni sevmiştim dedi.yani gecmis zaman kipi kullanılıyor.demekki daha öncede itiraf edilmiş.esinin uzun zamandır haberdar olduğu bir konu olduğu aşikar.
Masum mu bizce degil sayfalarca da yazsak sizcede olmadığı sürece hicbirsey degismeyecek
Bundan sonraki süreçte gelini göreceği ortamlarda gelinden yana soğukluk olursa ki olur bunu önlemek icin yayla perde ve simdide ölen annesinin evi kozunu kullanıyor galiba esim
Bir sekilde abi sıfatıyla hayatinda olmaya devam edeceğim reddettim ama gönülsüz reddettim gibi mi😢

Bundan sonraki süreçte gelini göreceği ortamlarda gelinden yana soğukluk olursa ki olur bunu önlemek icin yayla perde ve simdide ölen annesinin evi kozunu kullanıyor galiba esim
Bir sekilde abi sıfatıyla hayatinda olmaya devam edeceğim reddettim ama gönülsüz reddettim gibi mi😢
Artik gönüllü mü reddetti gönülsüz mü reddetti ..önceden birsey yaşandı gün yüzüne çıksın istemiyor sus payı.bir suru teori sayarım ama hiçbirimiz müneccim degiliz anlattığın 3 5 şeyle değerlendiriyoruz.sen karar vereceksin.

Esinin maddi olarak durumu iyi diye bosanmadigini yazmis cogu kisi. Bosansan bu mallardan sana gelecek olan yok mu ? Bu adamla hayat mi gecer surekli ne haltlar karistiriyor diye pesinde olmak cok sinir bozucu.

Gelinle eşin cinsellik yasamis olabilir, yeğenleriniz belki de kendi cocugu o yuzden onlarla o kadar ilgileniyor. Bu kadar uç bir kanıya varmazdım ama konu cok uç bir konu, her ihtimal geliyor insanin aklina.

Ben kardeşinin karısı olduğunu düşünmüyorum.kardesin baldızı olabilir ama..zaten çarptırarak anlattığını söylemişti bir konuda.belki de erkek kardeş sizin dediğiniz gibi aman düzen bozulmasın Ali Rıza bey diyerek ablayi susturuyor..
Kadin hala onay bekliyor çünkü..manupule ye çok maruz kaldığını gösteriyor bu durumda.hep sindirmisler ve yanlış düşündüğünü baskilamislar.
Gerçeklik için evet hislerin doğru sen haklısın bunlar işi ileri taşımıslar onayına ihtiyaç duyuyor.
Paranoya artmış..surekli kafada kurma olayida aşikar..
Paralara kavuşamadan sağlığından olacak kabullenmek istemiyor
Yok yok kardeşinin karısı. 🤣 Zamanında boşatabilir miyim acaba diye bi kafa patlatmıştı, kardeşinin baldızı olsa buna gerek kalmazdı ki. Bi de ne bulup boşatacaktı yani.

Esim banada bağımlı gibi bir şey, benimle yaşadığı isin içinden cikamadigi durumlarda nadirde olsa erkek kardesimi arar,geçen haftalarda tartıştık erkek kardeşimi aramis 1 saat konusmus, erkek kardesim beni aradi, erkek erkege konuşmuşlar belli dertleri benim sakinleşmem,gelinle ilgili bir durum degildi...

Neyse size şunu soruyorum esim başından beri masum değil bunu görüyorsunuz dimi.. Hala kullanmadığımiz onlara ayarladigi eve gelin kalin diyor, doğrudan gelinle iletişime geçmiyor ama kocasinin söyleyeceğini bilir, kocam gelinden uzak durmuyor degil mi, tamam iletisimi yok ama erkek kardesimle konuşması ondan yardim istemesi yada ona yardim etmesi bir sekilde bu aileyle temas edecek olmasini mi gösteriyor.. Hic mi gelinle yuz yuze gelmeyecek.. Demek ki ya ben kayincomu aramayim simdi arkadan gelin duyar üstüne olumlu bir sey anlar, durup dururken yanlis anlamasin hic gönlüm yok demiyor..
Ya gelinden yana Korkusu yok çaktırmaz diyor ya da gönlünde bir yere koymuş hala orayi mi tirtikliyor?
Evet orayı tırtıklıyor gibi.. peki siz şunu yapsanız mesela, eşine kardeşimin aile işlerine karışmayalım, bırak kendileri halleder boşver deseniz. Hatta eşinin telefondan gelini engellesen falan ne bileyim yapmalısınız bir şeyler. Yani biraz ailecek uzaklaşın birbirinizden neden kardeşin ailesiyle bu kadar birliktesiniz kopun biraz direkt konuşamıyorsanız da.. Yüzleşme olmuyor çünkü bari teması engellemeye çalışın

Ben üye olmadan dışardan okumuştum sanki bu konuyu.Baya oldu ama çözülmedimi bu.Gelin kim eşinize mi aşık sizimi aldatıyorlar..Ne çarpık ilişkiler .Esra Erola gidin valla büyük sansasyon olur.Galiba yazıp yazıp iç dokuyorsunuz .Sosyal deneymi yoksa.Neyse ben hicbisey anlamadım perde niye yıkandı perde ne alaka

Ne abisi yahu ne abisi ? Niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz bu kadar vazgeçilmez kılan ne sizin gözünüzde. Zaten bosandiginiz yok sevgililier zaten

Oyle deyince biz, senin hayatinda ne degisiyo?

Hem görmezden gelemiyor hem de 💰ları bırakamıyor ne zor hayatlar var 🎃
Annemin kuzeni var. Aşırı zenginler. Herif gitti karısının üzerine kuma getirdi. Kadın gıkk demedi. Senelerce kadınla aynı evde yaşadılar. Bir tane ev aldılar kadına mum oldu. Çocukları da büyüttü. E şimdi hepsinin de yaşı orta yaş. Hayat mı desen bence değil. Konu sahibi onu anımsatıyor bana. Gelinle olsa da bunu bir evle arabayla sus pus eder. Görmedim duymadim bilmiyorum olur.

İtiraf olayından önce esim bunlardan o evi temizletmelerini istedi, geline "annemin eşyalarını güvendiğim olarak size emanet ediyorum" gibi konustu
gelinde esime "tamam ben senin annenin evini temizletirim" demişti
Simdi doğrudan konusma yok aralarinda, esim erkek kardeşimi aramis (bizim evde de sorunlar var)erkek kardeşimle 1 saat konusmus, ERKEK KARDESIME o evle ilgilen temizlet demis, geline haber göndermek gibi değil mi bu ya... Esim resmen uzak durmak istemiyor degil mi, annemin evine boya badana lazim demis, e sonunda da temizlik dememis ama is oraya gelecek ve gelin devreye girmeden olur mu, bilmiyorum esim sanki dolaylı olarak geline annesinin evini hatırlatıyor, sizede öyle geldi mi
Bu gelin' sizin değil de eşinizin kardeşinin eşi öyle değil mi? Ya da kuzen eşidir bir ihtimal. Bazı şeyler bu şekilde olunca oturuyor.

X