Kocamla gelin.. .. son durum.. Yardimci olur musunuz..

Ağzınızın tadı kaçmasın diye hep böyle uzaktan müdahalesiz izleyecekmisin?

Bu konu hala devam ediyormu ya..Şu gelinle kocana bir haddini bildiremedinmi çok igrenç bir olay kardeşine yazık.
Kemalim yapmaz triplerindesin hala.

Hayır bi de bu aile bu aile diye bahsettiği de öz kardeşiyle karısı. Hani sanki arkadaş ortamında yabancı bi aileden bahseder gibi anlatıyor
İki kardeş geyik misali geziniyorlar ortada ikisinin de bi şikayeti yok gibi.
Zannetmiyorum ama, erkek kardeşinin durumdan haberi yoksa ona da acımıyor herif boşamasın diye sırf. Başkası olsa ortalığı yıkar böyle bi durumda

Kardeşi boşarsa kocasının üzerine kalacak kadın ondan söylemiyor
Saf felan değil çok uyanık konu sahibesi.
Ren geyigi gibi gezmek umurunda olsaydı bosamisti zaten.
Para için susuyor.
Gurur felan hak getire

Başkası olsa ortalığı yıkar, Sahra abla ve kardeşi olunca paranın yüzü suyu hürmetine susuyorlar.

Diyor ki benim çocuklar kuzenlerini seviyor onlara gitmek isterlerse ne yapayım.
Abuk sabuk ilişkiler, olaylar. Mideler çok geniş ne versen alıyor
Bütün derdi bitti ya çocukların görüşme derdi kaldı

Diyor ki benim çocuklar kuzenlerini seviyor onlara gitmek isterlerse ne yapayım.
Abuk sabuk ilişkiler, olaylar. Mideler çok geniş ne versen alıyor
Haa şimdi anladım. E bacım bırak çocuklarında görüşmeyiversin. Hala olayı evirip çevirme derdinde

Abla senin hayatın Dallas,Mavi Ay,Casablanca,Aşk-ı Memnu olmuş hâlâ perde diye sayıklıyorsun? Konu cidden perde konusu mu? Yoksa perde bir metafor mu? Bir de kırmızı odadaki psikolog gibi kendince anlamlar çıkarmaya çalışıyorsun. Sen ve erkek kardeşin damızlık ren geyiği olmuşsunuz işte bunun nesini anlamadınız? Atı alan Üsküdar'ı geçmiş. 3,4 yıldır bu siteye yazdıklarınızı delil olarak kullanın ek olarak kocanızın telefonundaki mesajları,arama kayıtlarını ss alın mahkemeye verin. Yüklü bir tazminat ve nafaka alırsınız. Üstüne bir de psikiyatriste gidin durumları anlatın gerekirse ilaç tedavisine başlayın. Mahkemede bunu göstererek üstüne bir de manevi tazminat isteyin. Sizin maddi,manevi tazminat ve nafaka hakkınız var. Bunların üstüne de ayıp olmazsa çalışırsınız. İnsan limon satar,hurda toplar,temizliğe gider yine bu eziyeti çekmez. İyi,kötü asgari ücretli bir işe girip tazminat ve nafaka ile geçinen bir sürü kadın var. Siz konforunuz bozulmasın diye ren geyiği olmuşsunuz mideniz alıyor demek ki...

Ah canım, sizce kocasını boşar mı ya, bi ara kardeşini boşatmaya çalışıyodu hdhdhhs kardeşinin de gönüllü olduğunu anlayınca ondan da umudu kesti şimdi kendi kendini yiyip bitiyor.

Kocasını boşamayacaksa bari psikolojik destek alsın cidden yazdıkları asla normal değil. Perde konusuna saplanıp kalmış. Neredeyse tüm suçu perdeye atacak bir de ruhsal betimlemeler yapıyor. Seni bu hale sokan kocayla niye empati yaparsın ki? Ne halt ediyorsa etsin.

Tam olarak hangi konuda yardımcı olalım aramızda para toplayıp size mi verelim ? Para için göz yumuyorsunuz gibi duruyor e yumun madem öyle . Durum ortada ister göz yumun ister boşanın

Önceki konularınızı bilmiyorum ama epey saplantılı birine benziyorsunuz.

Sahracım ne yaptın bence çok şaapma aynı yatakta bassan gözünü kapatacaksın gibi bir halin var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…