Kocamla gelin.. .. son durum.. Yardimci olur musunuz..

Teşekkür ederim. Ben sizin daha zarif ve nazik olduğunuzu düşünüyorum. Aksi halde ikisinin kafalarını birbirine tokuşturmak sureti ile kırardınız.

Ruhunuzda koca bir delik açmışlar siz iki elinizi de uzatmış içine genişletmeye devam ediyorsunuz. Belki sert tavır koyacak karakterde olmayabilirsiniz anlarım. Ancak en azından şimdiye onurunuzu, şahsiyetinizi de alıp kapıyı çekip çıkmalıydınız.

Kocanız başıma bela olacak diye düşünmeyecek. Olsa olsa tatlı bela. Gelin kişisinin ve onun ailesinin sorunlarinı çözmeye muktedir eşiniz. Bu gücü ortaya koyabilmek ve o ev aracılığı ile kayınço ailesini yakınına bağlamak onu tatmin ediyor. Olmasından, söylenmesinden çekindiği bir söylem veya karşısına dikilecek korkacağı tek bir insan yok bu konuda. Önü çok açık. Ben onun abisiyim höst dedikten sonra bitti gitti.

Nihayetinde bir aşk ilanı aldı. Ancak ilişkiyi kesmedi. Bu ilan arzu etmeyeceği bir şey değil çünkü. Tam tersi.

Birde 'boşansan bile' sözü o kadar absürd ve manidar ki. Hayırdır demezler mi adama?

İnsan hasta olur. Evliliğinizin mi huzurunuzun mu neyin bekçiliğini yapıyorsunuz bilmiyorum ancak inanın hiçbirine değmeyecek.
Hiç normal değil içinde bulunduğunuz durum. Ben yaşananları anlamlandırmakta zorlanıyorum. Ancak hala izleme pozisyonunda kalmanızı anlamak durumu anlamaktan daha da zor.
Lütfen kendinize iyilik yapın. Bu çarpık ağdan kurtulun. Bu meselenin kazananı olmayacak belli, siz en azından kaybedenler arasında olmayın.

Yardımcı olur musunuz diye başlık atmana şaşırıyorum. Senelerdir aldatılıyorsun boşanmıyorsun o adamla her gün aynı yatakta uyuyabiliyorsun. Sana kim ne yardımı edecek sen kocandan boşanmayacaksın bu belli o yüzden takip etmeyi bırak gözünü kulağını kapat bari canını sıkma. Onlar da aşkını yaşamaya devam edecekler bu kadar basit

Ne desin abla adam karşına geçip sizin gelinle yıllardır sevişiyoruz mu desin, kafan mı iyi, bişey mi içiyon sen gözünü seveyim?
Bence bikaç tane var böyle bunlar trol. Kendilerince eğleniyorlar. Erkek bile olabilirler. Yoksa bu zeka geriliğinin başka açıklaması olamaz.

Bence bikaç tane var böyle bunlar trol. Kendilerince eğleniyorlar. Erkek bile olabilirler. Yoksa bu zeka geriliğinin başka açıklaması olamaz.
Yıllardır başka başka hesaplarla geldi, Kazen yakaladıkça birleştirdi hesapları, trol olmasını isterdim, bu kadar takıntı ile birileri bir şekilde yaşamını idame ettirebiliyor yani inanılmaz gerçekten.

Eğer konu gerçekse çok kötü ya kocasıyla kardeşinin karısı Allah korusun böyle bir şey başıma gelse heryeri inletirdim konu sahibi hala kocam hiçbirşey bahsetmedi diyor hey Allahım
Kocamin gelinimize ilgisi vardi, gelinde ona sevdiğini ıtiraf etmis, kocam geline kızmis, ama bu olaydan 3 gun sonra onlara ayarladigi yayla evini su basmış çatıdan, o evde geline ait bir perde vardi, o perde islanmis, kocam o perdeyi yikatmis ve bunu erkek kardeşime söyledi, erkek kardeşime "o evi kullanın, oraya gidin kalın" dedi, kocam perdenin geline ait olduğunu biliyor, bilmese bile neden geline kızdıktan sonra hala onlara ayarladigi yayla evini kullanamalarini istiyor?

. Karışık Sinyaller: Öfke ve ardından yayla evinde rahatlarinı düşünmenin birleşimi, kocamin içinde çelişkili duyguların işareti olabilir mi. Nasıl ilerleyeceğinden emin olmayabilir ve sonuç olarak karışık sinyaller gönderiyor olabilir mi?

4. Kocam geline kızdıktan sonra durumu düzeltmeye çalışıyor olabilir. Yayla evine gidin kullanin bu evi onlara teklif ederek zeytin dalı uzatmaya ve gergin ilişkiyi uzlaştırmaya çalışıyor olabilir mi? Islak perdeyi yıkatıp ve erkek kardesime bu konuda bilgi vererek geline "sana kızdım reddettim, ama bak hala seninle ilgileniyorum"demek olabilir mi?

Kocamin gelinimize ilgisi vardi, gelinde ona sevdiğini ıtiraf etmis, kocam geline kızmis,
Bacım sen ne diyorsun?
Şu cümleyi kurup bir de daha karışık sinyal diyorsun? Enişte ve gelin birbirlerine açılmışlar, sen daha öyle mi böyle mi diyorsun? Bu kadarı Aşkı Memnu'da bile yok.
Berbat bir durumdasın, bu durumun izahı yok! Normal değil! Ortalama bir ailede, hiçbir kadın/erkek şu duruma tamam demez. Nasıl içinize siniyor abla kardeş şu durum?

Bacım sen ne diyorsun?
Şu cümleyi kurup bir de daha karışık sinyal diyorsun? Enişte ve gelin birbirlerine açılmışlar, sen daha öyle mi böyle mi diyorsun? Bu kadarı Aşkı Memnu'da bile yok.
Berbat bir durumdasın, bu durumun izahı yok! Normal değil! Ortalama bir ailede, hiçbir kadın/erkek şu duruma tamam demez. Nasıl içinize siniyor abla kardeş şu durum?
Para için susuyorlar keyifleri yerinde. Gelip burda bunları anlatıp milleti sinir edip rahatlıyor. Onun da terapi şekli bu

Kocamin gelinimize ilgisi vardi, gelinde ona sevdiğini ıtiraf etmis, kocam geline kızmis, ama bu olaydan 3 gun sonra onlara ayarladigi yayla evini su basmış çatıdan, o evde geline ait bir perde vardi, o perde islanmis, kocam o perdeyi yikatmis ve bunu erkek kardeşime söyledi, erkek kardeşime "o evi kullanın, oraya gidin kalın" dedi, kocam perdenin geline ait olduğunu biliyor, bilmese bile neden geline kızdıktan sonra hala onlara ayarladigi yayla evini kullanamalarini istiyor?

. Karışık Sinyaller: Öfke ve ardından yayla evinde rahatlarinı düşünmenin birleşimi, kocamin içinde çelişkili duyguların işareti olabilir mi. Nasıl ilerleyeceğinden emin olmayabilir ve sonuç olarak karışık sinyaller gönderiyor olabilir mi?

4. Kocam geline kızdıktan sonra durumu düzeltmeye çalışıyor olabilir. Yayla evine gidin kullanin bu evi onlara teklif ederek zeytin dalı uzatmaya ve gergin ilişkiyi uzlaştırmaya çalışıyor olabilir mi? Islak perdeyi yıkatıp ve erkek kardesime bu konuda bilgi vererek geline "sana kızdım reddettim, ama bak hala seninle ilgileniyorum"demek olabilir mi?
Yani bence kocanız o itiraftan sonra gelinle iletişimi tamamen kesmesi gerekiyordu doğru olan bu. Bence reddetmesinin sebebi hemen üstüne atlıyormuş gibi görünmemek için olabilir “reddediyormuş” gibi görünmeye çalışıp alttan alttan mesaj veriyor da olabili. Bide sizin yerinizde olsam kocama “seni seviyorum” diyen gelini parçalardım ne hakla görümcesinin kocasına seviyorum der kardeşine de yazık onu sevmeyen bir kadınla beraber

Senin koca deli gibi aşık, bırakamıyor, arada vicdana gelip wowowo haram tribine giriyor, sonra aynen devam. Karışık sinyal ne ya gözünü seveyim ahahahah bi de felsefe yapmışsın kendi çapında, iyice sıyırdın sen.

Bakın sayfalar tutmuş konu. Herkes cevap yazıyor ve ablayı sarsıp kendine getirmeye çalışıyor. Ama abla hiç kimseye cevap vermeyecek gene çünkü dediğim gibi ya trol ya da hasta 😂 cevap verdiğinde de “… …. olabilir mi sizce?” diye yazacak. Yani olay ilerlemiyor, evde başka gelişme olmuyor, kimseye cevap da vermiyor, aynı konu üzerinden “sizce?” diye yazmaya devam ediyor. Bence kendinizi hırpalamayın arkadaşlar 😂 yazılanları okuyup eğleniyor olabilir

Yani bence kocanız o itiraftan sonra gelinle iletişimi tamamen kesmesi gerekiyordu doğru olan bu. Bence reddetmesinin sebebi hemen üstüne atlıyormuş gibi görünmemek için olabilir “reddediyormuş” gibi görünmeye çalışıp alttan alttan mesaj veriyor da olabili. Bide sizin yerinizde olsam kocama “seni seviyorum” diyen gelini parçalardım ne hakla görümcesinin kocasına seviyorum der kardeşine de yazık onu sevmeyen bir kadınla beraber
Çocuklar onların çocuklarını çok isterse ne yapacaz, esim alıp götürüyordu onları

Kocanı ve gelininizi mütemadiyen 3 senedir şikayet edip edip gidiyorsunuz? Napalım yani siz 3 senede bi işi beceremeyince biz mi buradan tokatlayalım kocanızı ?

X