- 4 Mayıs 2020
- 506
- 265
- 23
- 41
Ya bilmiyorum eşim gerçkten çok terliyor belki sağlık sorunu olabilir ama hoşlanmıyorum bide sigara içiyor karışık kötü bi kötü oluyorBunun
bundan pek bir farkı yok
İki taraf da cinselliğe görev gibi bakıyor gibi. Ayrıca terlemişsin duşa git ne demek ya. Bu sıcakta sevişirken terlemeyeceksiniz sanki
Yaa cok teşekkür ederim beni gerçekten anladiniz. Ben istiyorum ki belli etsin uyusam da öpe koklaya uyandırsın . Bi kere bi istekten yerinde duramasın ama yok yani yok . Ben 1 yıl uyuyayım o da uyur. Bahanesi de sen uyuyodun . Uyumadigim zamanda o kadar geç yatar ki sanki bilerek o saatten sonra zaten olmaz çocuk uyanacak vs .Ben sana hak verdim şöyle :
Zaten isteksiz bir tipmiş , senin de bı konuda birikmişliğim var belli ki ...
istiyorum dese elbet daha iyiydi , kiminin kocası karışı uyusa da bi dürter öper uyandırır isteklidir sevişir , senin kocan sen uyuyorsan ben de uyuyacaktım demiş , ama duşa da gitmiş ...
Sizin olu birikmişiğin tepkisi ama adam kaba da davranmamış ,
Biraz herkes kendi halinde dursun madem
Bu her zaman böyle değil . Çok uzun süre küstük araya çok mesafe girdi daha özel olsun istedim. çocukta olunca zaten öyle günduz vakti bi anda ya da akşam öyle aniden falan biseyler olamıyor malesef istediğinz kadar plan yapmayın çocuk uyuduktan sonra olacağı için yine bir plan içinde oluyor. Yaz günü çocukta zaten anca uyuyor 10 bucuk gibiCinsellik anlık yaşanmalı bence bu kadar planlı programlı adeta bir görev, hazırlanırmış bir iş gibi olmasını kendi adıma doğru bulmuyorum. Eşinizin söylediğinde de bence yanlış bir şey yok. Terlemişsin duş al demeniz bana biraz ters konuşmuşsunuz gibi geldi. Eşinizle birlikte olmak istediğinizde ki siz aranızdaki küslük uzamasın diye istemişsiniz birliktelik yaşamaya arzu duymamışsınız niye hazırlanıp sizi gecelikle görüp fark etmesini bekliyorsunuz ki?
Ben de nasıl insan eşinin kokusunu sevmez onu anlamiyorumBen çok hassasim kokulara karşı eşimde bunu bilir ama hiç dikkat etmez . Inadına yıkanmaz . Ter kokusunu da nasıl seviyorsunuz bilemedim açıkçası ilginç.
Darısı başımıza ne diyeyimmBen de nasıl insan eşinin kokusunu sevmez onu anlamiyorumyani afrodizyak etkisi yapması lazım tek bensem pisliğin tekiyim de tek olduğumu sanmıyorum ya
Tabiki sevişmek için özel gecelikler var yoksa o ipliklerle vs uyunur mu ama tabi bazen spontan gelişince de çok güzel oluyorsevişmek için özel geceliğiniz mi var
akışına hamle yapsanız daha az stres olursunuz bence..
diğer konuya geline her tartışmanızda küsüyor mu böyle çocuk gibi? 1,5 ay küslük olmaz. iki tarafta birbirinden vazgeçmiş nolursa olsun modunda gibi.
Ne konuşayım ki . Daha önce o kadar çok konuştum ki bu konuyu yani çok istekli biri değilim. Burda okuyoruz hergün istekli ateşli hatunları. Bana haftada 1 2 yeter ama yok malesef. Kac kere konuştum doktora da gitmiyor . Normal geliyor ayda 1 2 adamaAdama gel demişsiniz gelmiş,git demişsiniz gitmiş ne güzel gikini cikarmamis.Sakince konuşarak hallolur gerisi de...
Bu her zaman böyle değil . Çok uzun süre küstük araya çok mesafe girdi daha özel olsun istedim. çocukta olunca zaten öyle günduz vakti bi anda ya da akşam öyle aniden falan biseyler olamıyor malesef istediğinz kadar plan yapmayın çocuk uyuduktan sonra olacağı için yine bir plan içinde oluyor. Yaz günü çocukta zaten anca uyuyor 10 bucuk gibi
Ben bir yıl uyumuş olsam uyandırmaz aslında bu onun işine gelen biseyKonu sahibi arkadaş sen biraz fazla mi alıngansın ne sanki ilk konu da da yüzde yüz haklı olduğuna emin misin 1 bucuk ay küs kaldığınız konuda yanlış anlama kızdırmak için demiyorum hani onda da biraz alınganlık etmis olabilir misin çünkü esin hiç bisey dememiş uyumuş olsaydın uyandirmazdim demekte ne varki
Tabiki sevişmek için özel gecelikler var yoksa o ipliklerle vs uyunur mu ama tabi bazen spontan gelişince de çok güzel oluyor
iplik?
Sizinki nasıl oluyor yanlış anlamayın. Benim kardeşim yok arkadaşlarımlada bu konuyu sormam çekinirim. Ama burda tanıyan yok diye rahatım. Yani bendemi sorun var. Eşim ya hiç olmayacak bir saatte gelir mesela ertesi günü çok çok erken kalkacagimzi bilerek ve olmayacağını bilerek ya da çocuk gece hep aynı saatler uyanır gece o saate yakın bi zamanda söyler yani olmayacağını bile bile biraz. Ya da bana öyle geliyor sürekli kaçar bahane bulur bazen kendimi erkek gibi hissederim çok istekli olmadigim halde hafta da 1 falan istememe ragmen illa bi yerleri ağrır bisey olur ve virüsten dolayı da 3 aydır evde bu aradaBenim de çocuğum var. Önceden kararlaştırılmış cinsellik belki bir belki ikidir. Belki de o yüzden anlayamadım sizi. Plan yapıyorsunuz derken göreve dönüşmüş gibi sizde onu kastettim.
Kişisel bakımına dikkat ediyor hergün duşunu alıyorsa ne ala ama konu sahibi eşim dikkat etmiyor demiş, birkaç günlük ter kokusu varsa sevilecek bir yanı yok bence.Ben de nasıl insan eşinin kokusunu sevmez onu anlamiyorumyani afrodizyak etkisi yapması lazım tek bensem pisliğin tekiyim de tek olduğumu sanmıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?