- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Bu cümleyi söylemeseydiniz herşey daha güzel olacaktı belki de. Aranız zaten öncesinde soğuk olduğu için evet istiyordum demek ona zor gelmiş olabilir. Siz de biraz alınganlık etmişsiniz, o da alttan almamış. İstemiyorum dememiş ki, sen uyuduysan ben de uyuyacaktım demiş, bana çok ta anormal gelmedi. Sizin duygularınızı da anlıyorum ve hak veriyorum ama erkekler bizim gibi düşünmüyor.sen istemiyomuydun uyuyacakmiydin dedim
Öncelikle birlikte olmak için giyindim hazırlandım kısmı bana garip geliyor. Evet şimdi birlikte olmamız lazım, o zaman giyineyim, ortam müsait olsun falan filan. Gerçekten gönüllü bir iş olsa ne giyim ne ortam dert edilir gibi geliyor bana. Yanlış anlamayın size değil lafım aslında. Burda çok okuyorum, ben hazırlandım, giyimdim, hususi şu geceliği seçtim tarzı konular. Adam ne yapıyor? Hiç. Dişini bile fırçalamaktan aciz, karısına arzu duymayan ilgisiz alakasız erkek doldu ortalık. Siz sonuna kadar haklısınız. Cinsellik olmayınca gerçekten çoğu şey sekteye uğruyor. Ev arkadaşı modunda bile olsan o sıcaklık olmadığı için katlanamıyor insan eşine. Allah yardımcınız olsun ne deyim. Böyle bir koca ile yaşamak gerçekten zor. Bunu deme nedenim ise sizin gösterdiğiniz özenin ve beklenti miktarının aynısının adamda olmaması. Bu da sizi yoruyor haliyle. Ben düşünüyorum ama o niye düşünmüyor diyorsunuz.
Evlilikte uyum bu zaten. Karşılıklı olarak duygularda, kültür düzeyinde ve libido düzeyinde uyum olmalı ki sağlıklı evlilik olsun.Tam tersi bir eşim var. Adet günlerimin geçmesi bile artık sorun haline dönüyor, ne zaman bitecek diye diye. Bence bir erkeğin böyle olması normal değil, konu bana normal gelmedi. Eşiniz doktora gitmeli.
Ya da bana mı anormal geliyor, bu işin ideali olmaz ama gün aşırı sevismezsem ben kendim de duramıyorumtamamen kişisel bir şey demek ki. Bir sebep yokken 1 hafta sevismedigim adamdan ben de soğurum ve her şeyi gözüme batar açıkçası. Ben sizi haklı buldum
bundan pek bir farkı yokki bence bu istemiyorum ama o kadar giyinmissin olsum bari demek sizce ne demek?? )
Neyse dun gece çokta istekli olmadigim halde daha fazla uzamasın diye giyindim hazırlandım
Ben de ona takıldım. Canım isterken ter mer dinlemem, fark etmem bileBunun
bundan pek bir farkı yok
İki taraf da cinselliğe görev gibi bakıyor gibi. Ayrıca terlemişsin duşa git ne demek ya. Bu sıcakta sevişirken terlemeyeceksiniz sanki
O kendinde hic bir sorun görmüyor beni çıldırtan şeylerden biride bu 1 ay olmasa ne var her gün mu olacak der .Sizi cok ama cok iyi anlıyorum.Libidosu düşük erkek yüktür kesinlikle.
1.5 ay olmuş ayrılık vs. Olmus adam evde rahat izinli zaten ve hala haftada bir zorla oluyorsa bir seyler o erkekte çok ama cok ciddi bir sorun vardır.
Buradaki yorumlara da takılmayın çünkü herkes küçük resme göre değerlendirmiş aslında büyük resme odaklanmak lazim.
Ben çok hassasim kokulara karşı eşimde bunu bilir ama hiç dikkat etmez . Inadına yıkanmaz . Ter kokusunu da nasıl seviyorsunuz bilemedim açıkçası ilginç.Ben de ona takıldım. Canım isterken ter mer dinlemem, fark etmem bilehatta normalde kokulara karşı hassasimdir ama eşimin ter kokusu bana güzel gelir, ten uyumuyla alakalı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?