- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.650
- 598
Sizinki nasıl oluyor yanlış anlamayın. Benim kardeşim yok arkadaşlarımlada bu konuyu sormam çekinirim. Ama burda tanıyan yok diye rahatım. Yani bendemi sorun var. Eşim ya hiç olmayacak bir saatte gelir mesela ertesi günü çok çok erken kalkacagimzi bilerek ve olmayacağını bilerek ya da çocuk gece hep aynı saatler uyanır gece o saate yakın bi zamanda söyler yani olmayacağını bile bile biraz. Ya da bana öyle geliyor sürekli kaçar bahane bulur bazen kendimi erkek gibi hissederim çok istekli olmadigim halde hafta da 1 falan istememe ragmen illa bi yerleri ağrır bisey olur ve virüsten dolayı da 3 aydır evde bu arada
Rica ederim neden yanlış anlayayım. Elbette sorabilirsiniz nasıl anlatmalıyım onu pek bilemedim ama. İstiyor musun istemiyor musun diye sözsel bir konuşma geçmez mesela aramızda. Bir anda başlıyoruz veya taraflardan biri istemiyorsa kibarca çok yorgunum, erken kalkıcam yarın vs diyebiliyor bu da normal bir durum iki tarafta sürekli hazır olamaz. Anladığım kadarıyla sizin eşinizin libidosu düşük. Cinsel bir problemi var mı peki bir rahatsızlığı da olabilir yoksa sadece libidosu da füşük olabilir ama cinsellik çok önemli evlilik için. Bu konuyu hiç konuşmayı denediniz mi? anlattıklarınıza göre size hak verdim eşiniz kaçmak istiyor sanki cinsellikten