Kocamla birliktelik konusunda tartismamiz

Mintmavim

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2020
186
71
18
Merhaba. Kocamla bir buçuk aylık bir küslük yaşadık yüzde yüz benim haklı olduğum bir konuydu çok aman aman gönlümü almasa da boşanma dusuncem olmadigi icin geçen hafta barıştık ve birlikte olduk. Zaten libodosu çok düşük biri benimde doğumdan sonra kocaminki kadar olmasa da azaldı isteğim . Ama malum uzun süreli bir küslük oldu aramiz sogudu ve ben bu haftada yine birlikte oluruz vs diye düşünüyordum gittikçe arkadas gibi oluyoruz çünkü ve birlikte olmak bazı yaraların sarılmasını hızlandırıyor bunun için 1 haftadır bir hareket bekledim eşimden bu haftada izinli her gün evdeydi ama ses seda çıkmadı. Neyse dun gece çokta istekli olmadigim halde daha fazla uzamasın diye giyindim hazırlandım esim odaya geldi biraz karanlıktı önce fark etmedi uyumadın mi falan dedi sonra geceliği fark edip haaa dedi ve sarılmaya başladı . Bende terlemişsin banyoya git beklyecem dedim giderken sen istemiyomuydun uyuyacakmiydin dedim sen uyuduysan uyuyacaktım dedi (ki bence bu istemiyorum ama o kadar giyinmissin olsum bari demek sizce ne demek?? ) ve ben bu lafa o kadar bozuldum ki tüm hevesim kaçtı banyodan çıktı yanıma geldi bende istemediğimi hevesim gittiğini zaten onun da istemediğini söyledim ve tartıştık yok banyoya gitmis onu görmemişim ama o lafina takmışım vs vs şimdi konuşmuyoruz ve esimi biliyorum konusmazda ben yuzde yuz hakliyken bile gelip gönlümu 1 bucuk ay sonra aldi o da kuru bir özur aciklama hediye hic kendini anlatma hic bisey yok şimdi kendini hakli buluyor sizce ben de mi hata var.

Konum cinsellik bölümüne taşınmasın lütfen çünkü aslında asıl konu o değil

Adam kötü bişey dememiş ki nesine alındın? Araya küslük girmiş aklında seks olmaması bence çok normal. Her insanın yapısı bir değil her erkek kadın görünce delirmez..Sen kendinizce beklentiye girdiğin için alınmışsın kötü hissetmişsin.. Madem durumları ısıtmak istedin adama tekrar yoklama çekmesen iyi olurdu. Zaten çok istekli olsa kendisi gelir bi yoklardı. Bazı şeyleri olduğu gibi kabul etmek gerekiyor malesef.Ve uzun süre küsebilen erkekler seks için o inadı kırmaz başıma geldi tanıyorum. Eski eşim. Küsmüşse ve benden adım gelmemişse asla o sıcak davranıp alttan almazdı. Erkekler seks denilince herşeyi anında unutur diye düşünmemelisin..Onlarında yapıları farklı farklı,senin model böyle

Öncelikle birlikte olmak için giyindim hazırlandım kısmı bana garip geliyor. Evet şimdi birlikte olmamız lazım, o zaman giyineyim, ortam müsait olsun falan filan. Gerçekten gönüllü bir iş olsa ne giyim ne ortam dert edilir gibi geliyor bana. Yanlış anlamayın size değil lafım aslında. Burda çok okuyorum, ben hazırlandım, giyimdim, hususi şu geceliği seçtim tarzı konular. Adam ne yapıyor? Hiç. Dişini bile fırçalamaktan aciz, karısına arzu duymayan ilgisiz alakasız erkek doldu ortalık. Siz sonuna kadar haklısınız. Cinsellik olmayınca gerçekten çoğu şey sekteye uğruyor. Ev arkadaşı modunda bile olsan o sıcaklık olmadığı için katlanamıyor insan eşine. Allah yardımcınız olsun ne deyim. Böyle bir koca ile yaşamak gerçekten zor. Bunu deme nedenim ise sizin gösterdiğiniz özenin ve beklenti miktarının aynısının adamda olmaması. Bu da sizi yoruyor haliyle. Ben düşünüyorum ama o niye düşünmüyor diyorsunuz.

Ben ona istemiyomuydun deyince en azından yok ya istiyorum falan diyebilirdi buna bozuldum uyuyacaktım deyince dumura ugradm

Akisina biraksaniz? Bazi seyler ismarlama olmuyor ki gecelikler falan.
Her zaman bunu yapmam hatta hiç yapmam ama 1.5 ay aramız çok soğudu farklı bişey olsun istedim daha özel olsun istedim ama sonuç alamadım ben mi alınganlık ettim diye düşünüyorum şimdi

Her zaman bunu yapmam hatta hiç yapmam ama 1.5 ay aramız çok soğudu farklı bişey olsun istedim daha özel olsun istedim ama sonuç alamadım ben mi alınganlık ettim diye düşünüyorum şimdi
Bana alinganlik yapiyorsunuz gibi geldi. Sarilsaydiniz opseniz yeterliydi,bir seyler gelisecekse gelisirdi zaten.sadece geceligi giyip sinyal vermissiniz,adami banyoya gondermissiniz,geldiginde de yuzune bakmamissiniz oluyor bu durum. Gereksiz alinganlik

Oyle ya da boyle konuya giris olmus.Neden adamda az da olsa olan istegi yok ediyorsunuz?Boyle boyle ona aliskanlik katabilirsiniz.Adam duşada girmis iste sizde detaya takilmayin.Yanı kızıp tartısınca anladı mi?Siz uzuldunuz yine

Ben ona istemiyomuydun deyince en azından yok ya istiyorum falan diyebilirdi buna bozuldum uyuyacaktım deyince dumura ugradm
Canım benim anladım bozulmanı ama boşver gurur yapma yoksa çözülmez.. Adamı bi normale çevir sık dişini,sonra sok lafını normal bir zamanda sor..Adam istemese o saatte sırf sen dedin diye banyoya gidermi bak bunu atlama bardağın boş tarafından bakmışsın

Bu adam hep böyle ise hayır siz alıngan değilsiniz, o ilgisiz. Ama ilk defa yaptıysa evet siz alıngansınız. Hani genel durumu bilmeyince ikilemde kalıyor insan

Hazırlık yapınca beklentiye girmişsiniz, eşiniz daha istekli olsun istemissiniz ama akışına bıraksanız bu gerginlik olmayacaktı büyük ihtimalle.

Eşiniz cinselliğe zaten düşkün değilmiş, size olumsuz karşılık vermemis banyoya giderken istemiyor muydun diye sormanın bir anlamı yokmuş bence.

Hazırlanmış , güzel ve istekli bir kadın elbette olayı tetikler. X kadar istiyorsa erkek , 2x olur yalnız çiftler her zaman eşit şekilde ve aynı anda isteyecek diye bir şart yok. Zaten genelde başlatan bir taraf olur. İki kişinin aynı anda birbirine sarıldığına pek şahit olmadım. Burada da siz başlatın madem, zaten karşılık almışsınız işte bozulmanıza gerek yokmuş

Uyuduysan uyuyacaktim demiş. Siz uyuuunca ne yapsın ki? Bence küslük üstüne alınganlık etmissinniz gereksiz yere. Banyoya yollamissiniz gitmiş gelmis siz vazgeciyorsunuz. O soruyu sormakla hata etmişsiniz sormasaydiniz her şey akışında devam edecekti.

Adam yola gelmiş tıpış tıpış duş almay giderken keşke öyle bir soru sormasaydınız. Zaten uyuduysan onunda uyuyacağı bariz, bunu ona soruyorsunuz, söyleyince de üzülüyorsunuz. Sizi üzen onun isteksizliği, söylediği bir cümle değil aslında. Ama madem bir oyun oynamaya kalktınız keşke devam ettirseydiniz :/

Adam bunu niye hic düsünmüyor? Evlilikte tek basina cabalamak cok zor. O hakli oldugun konu neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…