Ahhhh ah iste tamda bu....en dogru yorumu sen yaptin arkadasim. Bunu daha once soyledim.bir defada banyo yap sonra gel banyo oncesi.gelecegne dedim ama adamin bi kulagindan girse digerinden cikiyor. Haftada 1 yapmiyo ama izin gu nu banyo onc esine deenk getirmeye çalışıyor ...valla evde hergun sacim.basim ustum basim temiz duzgun olur.isten gelmeden toparlarim.kendimi.ama tik olmayinca olmuuo be canim.adam kendine kural koyinca ciplak gezsen boş anlayacaginNe demek haftada bir defa banyo yapmadan önce ilişkiye girmek ya.Böyle kural mı olur,herşeyi geçtim haftada bir kez mi banyo yapıyor eşiniz?İnsan temizlenir paklanır mis gibi olur gelir eşinin yanına sokulur o nasıl bir zihniyet.
Adım atmayın evde bakımlı olun,her zamanki olduğunuzdan daha çekici şeyler giyin ama pas vermeyin,bakalım o zaman da haftada 1 kez mi olucakmış
Aynem bende baska adama mi gitseydim senon odunlugun yuzunden sende beni mutlu edemiyorsun dedim zaten. Ama umrundami degil.beni taniyor baskasina gitmicegme emin.Ben başka kadınlara mi giderimden sonra okumadım. Kocanız evliliği bu şekilde görüyor demek ki. Ben olsam o lafı ona öyle bir yediririm ki çenesi yerinden çıkar bir daha konuşamazdı. Onun yanaşmadığı zamanlarda da sizin başka adama gitme hakkınız doğuyor demekki. Ayrıca bu şekilde hemen başka kadınlara gitmeyi düşünen adam hamileliginiz de ne yaptı acaba.
Boyle oduna boyle dirdir naparsin tsekkur ederim bencede asamayiz .haklisin yardim alinmaliEş epey cahil, üzerine odun, siz de fazla dırdır ve dram.
Sorunu tek başına aşamazsınız gibi. Bir şekilde ikna edip beraber yardım almalısınız.
Aynen oyle .hatta bir d efa doktora gittik.bazi sorunlar icin....pskilojik dedi.o.ara duzelir gibiydi.gene ayni.oldu.sonra
Konustuk sacma bahaneler.baski yapiyormusum"dön de yapak" nedir yaa? İlişkinin ortasında tuvalete gitmek, haftada 1 duşa gireceği vakitte planlamak falan çok tuhaf geldi bana... Canın çeker yaparsın, banyo gününü beklemek pis pis yapmakhem banyo günü nedir? Haftada 1 mi yıkanıyor bu adam?
Cinsellik evlilikte olmazsa olmazlardan bana göre... Ayrıca sadece onun ihtiyacı değil, sizin için de bir ihtiyaç... Başka sorun yoksa sadece cinsellikse problem bir terapistle mi görüşseniz acaba?
Açık açık konuşmayı denediniz mi buarada? Neden tutkusuz olduğunu, onun böyle yapınca sizinde uzaklaştığınızı vs hislerinizi anlattınız mı?
Eşin fazlasını da hakkediyor ama sürekli aynı şeyleri tekrar ediyor olunca, sözlerin etkisi kalmıyor.Boyle oduna boyle dirdir naparsin tsekkur ederim bencede asamayiz .haklisin yardim alinmali
Esim ve heyecan...... cok uzak.Bu konuyu aşmak istiyorsanız aşılamayacak bi sorun deyil. Daha fazla renkli bi hale dönüştürün o anı.heyecan katın. Anlar merak etme kalmaz odunlugu.
:) aynen haklisin. Zannetmiyorum kaybetme korkusu oldugnu ama sabir bakalimEşin fazlasını da hakkediyor ama sürekli aynı şeyleri tekrar ediyor olunca, sözlerin etkisi kalmıyor.
Umarım hala kaybetme korkusu vardır ve yardım almaya ikna edebilirsiniz.
Yok yeaa,öyle de güzel bağırırım kikadin dedigin bagirmazmis.
Çok iğrenç olmalı ,.kendisi bir kural koymus haftada 1 defa izin gununde banyo oncesi.bana yaklasiyor.
Zavallıbaska kadina gideceginden degil ama bunu agzina aldi ve beni.bunla.tehdit ettigi icin cok uzuldum..
Hiç kimseyi o istemezse mutlu edemeyiz,en çok sevgiyi ,ilgiyi de versek,o işine geleni alır,o zaman kocani mutlu et dedi..
Dön de yapak mııBir aralar donde yapak diyen bir adamdi esim.ki hala cokta farksiz sayilmaz.
Aynenn bunlari gore gore bile bile ben napabilirim. Ama o kendini her zaman dogru görüyor. Kendinde hic problem olamaz hep karsi taraf hatali karsi taraf sıkıntılı ona goreHafta da bir ve banyo oncesinde istiyor! Nasil olsa banyo yapicam bos gecmesin bari mi diyor. Onun da icinde tutku yok belli ki. Nasil aşarsiniz bilmem ama evet esiniz bencil.
Bu arada kocani mutlu et ne ya!!! İgreti bir cumle.
Dusunuyoruz bunu ikimizde acikcasi