Kocamla başım dertte

Ahhhh ah iste tamda bu....en dogru yorumu sen yaptin arkadasim. Bunu daha once soyledim.bir defada banyo yap sonra gel banyo oncesi.gelecegne dedim ama adamin bi kulagindan girse digerinden cikiyor. Haftada 1 yapmiyo ama izin gu nu banyo onc esine deenk getirmeye çalışıyor ...valla evde hergun sacim.basim ustum basim temiz duzgun olur.isten gelmeden toparlarim.kendimi.ama tik olmayinca olmuuo be canim.adam kendine kural koyinca ciplak gezsen boş anlayacagin

Aynem bende baska adama mi gitseydim senon odunlugun yuzunden sende beni mutlu edemiyorsun dedim zaten. Ama umrundami degil.beni taniyor baskasina gitmicegme emin.

Eş epey cahil, üzerine odun, siz de fazla dırdır ve dram.

Sorunu tek başına aşamazsınız gibi. Bir şekilde ikna edip beraber yardım almalısınız.
Boyle oduna boyle dirdir naparsin tsekkur ederim bencede asamayiz .haklisin yardim alinmali

"dön de yapak" nedir yaa? İlişkinin ortasında tuvalete gitmek, haftada 1 duşa gireceği vakitte planlamak falan çok tuhaf geldi bana... Canın çeker yaparsın, banyo gününü beklemek pis pis yapmak hem banyo günü nedir? Haftada 1 mi yıkanıyor bu adam?

Cinsellik evlilikte olmazsa olmazlardan bana göre... Ayrıca sadece onun ihtiyacı değil, sizin için de bir ihtiyaç... Başka sorun yoksa sadece cinsellikse problem bir terapistle mi görüşseniz acaba?

Açık açık konuşmayı denediniz mi buarada? Neden tutkusuz olduğunu, onun böyle yapınca sizinde uzaklaştığınızı vs hislerinizi anlattınız mı?

Bu konuyu aşmak istiyorsanız aşılamayacak bi sorun deyil. Daha fazla renkli bi hale dönüştürün o anı.heyecan katın. Anlar merak etme kalmaz odunlugu.

Konustuk sacma bahaneler.baski yapiyormusum
Ne baskisi deyincede.gorev gibi.yapiyosun niye tubalete gidiyuosun dememi bahane gosterdi. Halbuki eskiden boyle demiyodum yine ayniydi...bu arada haftada 1 banyo degil. Ama izinliyken yapacagi banyonun oncesine denk getiriyor manasinda dedim.yoksa esimde temizligne onem verir ama temiz olup karisina yaklasmak.yerine tam tersini yapıyor

Boyle oduna boyle dirdir naparsin tsekkur ederim bencede asamayiz .haklisin yardim alinmali
Eşin fazlasını da hakkediyor ama sürekli aynı şeyleri tekrar ediyor olunca, sözlerin etkisi kalmıyor.

Umarım hala kaybetme korkusu vardır ve yardım almaya ikna edebilirsiniz.

Eşin fazlasını da hakkediyor ama sürekli aynı şeyleri tekrar ediyor olunca, sözlerin etkisi kalmıyor.

Umarım hala kaybetme korkusu vardır ve yardım almaya ikna edebilirsiniz.
:) aynen haklisin. Zannetmiyorum kaybetme korkusu oldugnu ama sabir bakalim

kadin dedigin bagirmazmis.
Yok yeaa,öyle de güzel bağırırım ki
Ball gibi de kadınım

.kendisi bir kural koymus haftada 1 defa izin gununde banyo oncesi.bana yaklasiyor.
Çok iğrenç olmalı ,
baska kadina gideceginden degil ama bunu agzina aldi ve beni.bunla.tehdit ettigi icin cok uzuldum..
Zavallı

o zaman kocani mutlu et dedi..
Hiç kimseyi o istemezse mutlu edemeyiz,en çok sevgiyi ,ilgiyi de versek,o işine geleni alır,
Ayrıca çüş yani,kendisi mutlu edecek önce.

Bir aralar donde yapak diyen bir adamdi esim.ki hala cokta farksiz sayilmaz.
Dön de yapak mıı
Valla nereden buldun bu adamı diyesim geldi,çöpe atılmış da ziyan olmasın diye almışsınız gibi,
Eşinizin anladığı dil sanırım ağlamak değil,ağzına yüzüne sıvamak.
Hem bencil,hem saygısız,hem de hiç koca olmaması gereken biri gibi,kibar olunca da tam manasını veremiyorum kelimelerin

Hafta da bir ve banyo oncesinde istiyor! Nasil olsa banyo yapicam bos gecmesin bari mi diyor. Onun da icinde tutku yok belli ki. Nasil aşarsiniz bilmem ama evet esiniz bencil.

Bu arada kocani mutlu et ne ya!!! İgreti bir cumle.

Hafta da bir ve banyo oncesinde istiyor! Nasil olsa banyo yapicam bos gecmesin bari mi diyor. Onun da icinde tutku yok belli ki. Nasil aşarsiniz bilmem ama evet esiniz bencil.

Bu arada kocani mutlu et ne ya!!! İgreti bir cumle.
Aynenn bunlari gore gore bile bile ben napabilirim. Ama o kendini her zaman dogru görüyor. Kendinde hic problem olamaz hep karsi taraf hatali karsi taraf sıkıntılı ona gore

Eşiniz o işi görev gibi yapıyorsa demek ki yapamıyor malaasef tedavi olmalı;
Erkek dedimi eşini tutku ile ister bu ne ya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…