Kocamla başım dertte

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
929
676
GUNCELLEME:esimle karsilikli konusup sorunumuzu çözdük.zamanla herseyin daha iyi yola gireceginin inancindayiz.oda Kurdugu cumlenin beni sinirlendirme amacli oldugunu ve yanlış oldugunun farkina vardı. Birlikte her sorunu asabilecegimizi her zaman ikimizdr biliyoduk zaten aramizdaki sevgiye inancimiz tam oldugu icin.Konusunca hatalarimizin karsilikli oldugunuda anladik.keske bu kadae zaman ciddi bir sekilde konusmayi deneseymisiz.Ama ham ilelik cocuk derken birbirimizi tam ihmal etmisiz. Hepinize yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar :)

Iyi gnler herkese. 2.5 senelik.evliyim 4 aylik bir bebegimiz var...esime asik olarak evlendim halada seviyorum.ne yasanirsa yasansin kopmadık. Ama evliligimizin basindan beri asamadigimiz seyler var acikcasi. Esimle aramizda duygusal bag azaldi. Arkadas.gibi olduk ozel iliskimiz bile tatsiz.ruhsuz anlayacaginiz....esim cok.ruhsuz yaklastigi icinde bendede rtik.istek kalmadi ve onu reddetmeye başladım. Cunku sanki.o.seyi.gorevmis gibi yapiyor ben bundan rahatsiz.oluyorum.afedersiniz ama adaptasyon sorunu yasiyor tam.ortasinda kalkip tuvalete gitti mesela gecen gun. Artık bende bir daha yaklasmasina izin vermedim...o adapte olamadigi icin ben hic olamiyorum boyle boylr aramizdaki duygusllik tutku romantizm kayboldu gitti. Bi defasinda adim attim baktim sonra gene ayni tas ayni hamam....neyse uzattim ..dun yaklasti.ve istemedim cunku.kendisi bir kural koymus haftada 1 defa izin gununde banyo oncesi.bana yaklasiyor.dogal olarak biktim bu durumdan insan biraz esinin kendini ansizin istemesini bekliyor....ben dun onu reddedince bana baska kadinlarami.gideyim dedi...tepem.atti kavga ettik baya aksama kadar surdu..

Benim yapim şu ki kirildigimda ceneme vurur cok aglar ve cok konuşurum ama fazla asiri konusurum agzima ne gelirse sayarim laflarimi hic secmem nereye gittigini. Sesim dr yukselir.esim beni kirdi bende ağladım kizdim sesimi.yukselttim boyle yapinca o beni haksiz duruma dusurdu.hastasin sen delisin sen v.s dedi sesim yukseldigi icin. Bugun ona herkesin kirildigi kizdigi zaman tepkisinin farkli olabilcegni soyledim.mesela esimde kizinca yabanciya.donusur .bende kizinca cok konusuyorum.ha dun kirildim baya agladim ama baktim umursamadi aldi.telefonu eline komik video izledi.bu cok zoruma gidnce hatasini anlamadigi.icin sesimi.yukselttim.ney mis kadin dedigin bagirmazmis.sanki.durduk yere bu duruma geliyo kadinlar...ha bi ara beni biliyosun bos konusurum bazen ozur dilerim dedi opmeye çalıştı sonra ben ağlayınca basindan savarcasina geri yerine oturdu.o cumle icime cok battigi icin hemen affedemedim.halada affedemiyorum ve hic esimle birlikte olma istegim kalmadi acikcasi. Ha baska kadina gideceginden degil .gitmez esimi biliyorum eminin sadakatinden ama bunu ne sebeple olursa olsun agzina aldi ve beni.bunla.tehdit ettigi icin cok uzuldum...beden ve kisisel temizligime dikkat ederim bundan degil adaptasyon olamamasi yani ben oyle düşünüyorum .bizim nikahimizda erken kiyildi zaten dugun oncesi birlikteliklerimizde boyle skntlarimiz olmuyordu.hemde hic.ama.balayina gittik geldik yavas yavas adam ruhsuz birsey oldu cikti zamanla
....halada oyle ve sacma.bahanelerle geliyor karsima ....bu aradaki.duygusal bagi tekrar duzeltebilirmiyiz bilmiyorum esimi cok seviyorum onunda beni sevdigni biliyorum.ama .boyle kardes kardes evlilik yurutulcegnede inanmiyorum....bastan ayrilmalimiyiz diye dusunmeye basladim.bugun beni cok sevdigini soyledi ama sonrasinda.madem.sevyorsun neden boyle cumle kurdun dedigimde o zaman kocani mutlu et dedi....ya benim anlamadigim.sey kendisi gibi ruhsuz birinden asil mutsuz olan ve haz alamayan benken benden bekliyor .ben dogum sonrasi isteksizgimle ve bu adamin odunluguyla nasil basa çıkacağım. Ki cocukla.ugrasmaktan yorgun bitap dusuyorum.Ama.bildigim tek sey ona yaklaşmayacağımdır Bir aralar donde yapak diyen bir adamdi esim.ki hala cokta farksiz sayilmaz.boyle birine ben nasil yaklasabilirim.bana boyle malmisim gibi davranıp ona geyşa gibi davranmamimi bekliyor anlamiyorum.o boyle odun oldugu icin icimde hicbir iyaklasma istegi birakmadi . Cunku kendisi yuzunden ben boyle oldum.neden bana kadin degilmisimde bir.ihtiyac maliymisim gibi davranan bir erkegi mutlu etmeye calisayimki.....ne yapayim.bi fikir verin hanimlar .

Son düzenleme:
Daha önce siz aynı konuyu açmamış mıydınız?

Özetle, eşinizin davranışları doğru değil.
Buradan ne dersek diyelim, evlilik danışmanına gitmelisiniz.
Eşiniz pek laftan anlayan bir tip değil...

valla ben tam olarak sorunu anlamadım. kalkıp ortasında gitti siz de zaten zevk almıyodunuz
bi daha yaklaştırmadınız. bu mu? ben olsam haftada bi gün kural koyduysa o bi günde ağzına bi parmak bal çalardım ki daha çok istesin. yani eşiniz ruhsuz tamam onu anladık da siz çok mu tutkulu sevişiyodunuz?

Ya bana tuvalete gitmesi garip gelmedi anormalim galiba. Neyse bütün konudan ziyade benim sorum şu. Neden o ansızın gelmeli. Siz yapın bir iki üç dört kere farketmez süslenin süslenin adamın tepesine çökün :))

Birlikte evlilik terapistine gitmeniz lazım.Anladığım kadarıyla eşiniz pek yanaşmayacak ama çözüm olabilir diye düşünüyorum.

Kendini kötü hissetmekte o kadar haklısın ki.

önceki konularınızı bilmiyorum ama eşiniz ne hissediyorsa nasıl yaklaşıyorsa siz de öylesiniz bence. yani tutku onda yoksa sizde de yok sanki.

plansız davranın birkaç gün. hesaplamadan birlikte olun mesela.

Hayir ben daha once acmadim ....evlilik danismanina gdelim dedim.tek.basina.git.demisti

önceki konularınızı bilmiyorum ama eşiniz ne hissediyorsa nasıl yaklaşıyorsa siz de öylesiniz bence. yani tutku onda yoksa sizde de yok sanki.

plansız davranın birkaç gün. hesaplamadan birlikte olun mesela.
Sknti o zaten.o boyle yaklasa yaklasa bu hale getirdi benide. Hamilelik dogum derken ne kadar yaklasabilirdim ben.? Ama yinede ihmal.etmedim onu. Ondaki ruhsuzluk.bana etki yapti.adam istekli olsa ben o zman mutlu etmeye calisirdim onu

Sknti o zaten.o boyle yaklasa yaklasa bu hale getirdi benide. Hamilelik dogum derken ne kadar yaklasabilirdim ben.? Ama yinede ihmal.etmedim onu. Ondaki ruhsuzluk.bana etki yapti.adam istekli olsa ben o zman mutlu etmeye calisirdim onu
o görev icabı yaklaşıyor zaten ondan isteksiz. ne bileyim baş başa program yapmayı deneyin. yeni heyecanlar edinin vs vs bu örnekler çoğalır aslında.

ama adım atmadıkça hala aynı yerinizde sayarsınız sadece.

Ruhsuz bir kocaya napabilirsin afedersinde hosu na gitsin diye yaptigim seyi mikrop kaparsin yapma diye reddeden bir kocadan bahsediyorum burda.acik konusamiyorum.

Ruhsuz bir kocaya napabilirsin afedersinde hosu na gitsin diye yaptigim seyi mikrop kaparsin yapma diye reddeden bir kocadan bahsediyorum burda.acik konusamiyorum.

önceden sorun yoktu diyosunuz. bi anda mı mikrop kapacağınızı düşünmeye başladı?

Aynen gorev gibi kendini tatmin etmek.icin yaklasrigindan ben ona asla adim atmayacagim.oda atsin diye beklemiyorum.cuhnku gercekten artik kari koca olabilcegmze inancimkalmadi.bosanmalimiyim bilmiyorum

Aynen gorev gibi kendini tatmin etmek.icin yaklasrigindan ben ona asla adim atmayacagim.oda atsin diye beklemiyorum.cuhnku gercekten artik kari koca olabilcegmze inancimkalmadi.bosanmalimiyim bilmiyorum

eğer sadece duygusal sorunlarınız varsa terapiyi deneyebilirsiniz bence

Ne demek haftada bir defa banyo yapmadan önce ilişkiye girmek ya.Böyle kural mı olur,herşeyi geçtim haftada bir kez mi banyo yapıyor eşiniz?İnsan temizlenir paklanır mis gibi olur gelir eşinin yanına sokulur o nasıl bir zihniyet.
Adım atmayın evde bakımlı olun,her zamanki olduğunuzdan daha çekici şeyler giyin ama pas vermeyin,bakalım o zaman da haftada 1 kez mi olucakmış

Valla başkasına gitme sinyalini vermiş. Dikkatli ol. Sakın yapmaz deme...
Diyorum ya o yuzdrn buraya yazdim ....ben yaklasmam esime karsi.bir istegim kalmadi baya uzaklastik birbirimizdendavranislaeindan dolayi.boyle bi sebepten bosanmak.dogrumu.onuda bilmiyorum neticede cocugmuz var.

Eş epey cahil, üzerine odun, siz de fazla dırdır ve dram.

Sorunu tek başına aşamazsınız gibi. Bir şekilde ikna edip beraber yardım almalısınız.

Ben başka kadınlara mi giderimden sonra okumadım. Kocanız evliliği bu şekilde görüyor demek ki. Ben olsam o lafı ona öyle bir yediririm ki çenesi yerinden çıkar bir daha konuşamazdı. Onun yanaşmadığı zamanlarda da sizin başka adama gitme hakkınız doğuyor demekki. Ayrıca bu şekilde hemen başka kadınlara gitmeyi düşünen adam hamileliginiz de ne yaptı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…