Kocamla barıştım eve geri döndüm, aklımda soru işaretleri var

Üzgünüm ama babacığın haklı çikacak ....oncelikle bunu söyleyim.çekmekten eşlerin zamanla birbirlerini kanıksadığından bahsetmissin evet böyle ornekler var ama sana sorarim dayak yerken bi gun o kocanin elinde kalirsan ne olacak anana babana yazik degil mi

Arkadaşlar yeni geldim işten kusura bakmayın cevap yazamadım.eleştirileriniz de de haklısınız ben ne diyebilirim ki bunları ben de biliyorum ama kendime söz geçiremiyorum.bwlki özgüven eksikliği belki de ikimizin de özünde birniriöizden başka birisi olmaması ve benim de hatalarım var eğer kusursuz olduğuma inansam dönmezdim inanın.hepinize teker teker tşk ederim
Bu adam sizi aldatmış biriydi üstelik.
Başka bir kadınla konuşmalarını size ŞİFRE diye yutturma gayretindeydi.
Ne ara anlaşan tipler haline geldiniz anlamadım ki ?

Konuya son mesajimi atarak uzaklasacagim.
19 yasindayim kacarak evlendim. Ne isim var ne de arkamda dik bir sekilde duran ailem.Siginti gibi olmayi goze alarak ailemin yanina gittim ve tam anlamiyla simdi siginti muamelesi goruyorum ama yine de o koca musveddesine donmuyorum. Cunku ben kadinim ve basarabilirim. O 24 yasinda benim daha onun yasina gelmeme 5 sene var o 24 yasinda oldugu halde bir arpa boyu yol kat edememis ben onun yasina geldigimde hirs yaptim Allahimin izniyle meslek sahibi olup kulturlu bir insan olacagim ve suratina tokat gibi carpacagim. Beni bosadigin o yasta bir halt degildin bak simdi ben neyim diye. Isiniz var aileniz arkanizda ben olsam asla ama asla donmezdim. Allah yardimciniz olsun akil fikir versin 50 koca 50 yerde var derdi annem hep .. Bide isiniz var size 150 yerde var illa 'koca' istiyorsaniz. Yolunuzu ayirdiginizda belki size bu canavardan bin kat daha iyileri talip olacak olmasa bile en azindan kimsenin kolesi olmazsiniz bu sevgi adi altinda modern kolelik resmenn..

X