KOCAMLA ANNESİNİN TELEFON KONUŞMALARI

aile bağları zayıfsa biz ne yapalım bir insanın ailesinin aramasını itici bulması karakterini çok net yansıtıyor
kimin aile bağları zayıfsa...?
konu sahibinin rahatsız olduğu başka bir durum vardır belki de. anlamadan dinlemeden yargısız insaf yapıyorsunuz. Kv sadece oğlunu arıyor, gelinini halini hatrını bile sormuyor belki rahatsiz olduğu esas konu budur. Tam olarak ne yaşadığını bilmiyoruz.
benim de kv var. hergün oğlunu aramıyor. bu şimdi oğlunu sevmiyor demek mi oluyor? sevgi buna bağlanıuyorsa eğer, garip gerçekten

evet uzun konuşuyorlar .. dediğiniz gibi zamanla rayına oturur inşallah
aileyle arayı sıkı tutmaya çalışın. olmadı alın birgün telefonu siz de konuşun. ilk zamanlar ben de eşimin bi arkadaşıyla dışarı çıkmasına bozuluyordum ama pek müdahale etmedim. şimdi gitmiyor mesela. yani zamanla o ilişkiler değişebiliyor

Ben hergün annemle tlfda konuşurum arka sokakta oturmasına rağmen eşim bişey dese çok üzülürüm inan ki ama kvdeniz eşinizi size karşı doldurmuyorsa ne sakıncası olacak varsın konuşsun ama kıskanmiş da olabilirsiniz belki

Bosver konu sahibi sen konunu kapattir tavsiyem ararsa konussunlar karisma.mesela yemektesiniz diyelim konusma uzarsa esin anne yemekteyiz deyip kisaltabilir vs gunluk yasama olumsuz etkileyecek puruzler olursa esine tatlilikla dile getir.annen aramasin diye anlamasin esin de.

arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki :63:. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
Çok kötü niyetli gördüm seni. Beni de annem hergün arıyor bazen günde 2 3 defa görüşüyoruz. Bir annenin evladını araması için gelininden ya da damadindan izin mi alması gerekiyormuş. İnşaAllah sizinde evladınız olur ileride bu dediğiniz laflardan utanırsınız. Demek ki sizin evladınız olsa hiç arayıp sormayacaksınız?

paylaşmış oldugum sıkıntımı neden çok ters anlıyorsunuz.tabiki kimse kimseden izin alamaz.. sadece nedenini soruyorum. kendi ailemden pay biçiyorum evlenmeden önce annemle bende herhün konuşurdum ben aramasam o beni arar merak ederidi .artık öyle değil arada bir arar ÇÜNKÜ ARTIK Bİ YUVAM VARDIR BAŞIMDA Bİ İNSAN VARDIR.!
Tövbe tövbe ya çok afedersiniz biz insanlar hayvanmiyiz başımızda bir insan olacak sahip gibi. Sizin aileniz sizi bıraktı diye eşinizin aileside mi bırakacak.

Şaka yapıyo4sunuz sanırım.
Yarın bir gün sizde erkek evlat sahibi olursanız oğlunuzu lütfen her gün aramayın.

Ne içtiyseniz bana da söylermisiniz rica etsem şayet bir şey içmeden bu kafayı yaşamanın mümkün olduğunu sanmıyorum:KK50:

X