KOCAMLA ANNESİNİN TELEFON KONUŞMALARI

paylaşmış oldugum sıkıntımı neden çok ters anlıyorsunuz.tabiki kimse kimseden izin alamaz.. sadece nedenini soruyorum. kendi ailemden pay biçiyorum evlenmeden önce annemle bende herhün konuşurdum ben aramasam o beni arar merak ederidi .artık öyle değil arada bir arar ÇÜNKÜ ARTIK Bİ YUVAM VARDIR BAŞIMDA Bİ İNSAN VARDIR.!

Aman kimse o kadar emin olmasın... başındaki insana... az once mat_ruj mat_ruj in açtığı konudaki gelişmeyi okudum da gözlerim dola dola... Sonra da bu yoruma denk geldim... Sizin gibiler ah sizin gibiler... off içim şişti :KK43:(( ah mat_ruj ah :KK43: ah kıyamam ben ona... Allah yardımcısı olsun :KK43: fake diye peşine düşüp de onu bunaltanları da... aman neyse beddua etmeyeyim, tutuyor sonra, ben üzülüyorum :KK43:(( iki konu karışık yazdım kusura kalmayın... ona üzüldüm, bu kıza da sinirlendim işte... ah hayat ah :KK43: ah biz insanlar...

Bilgi verici bi konu olsa 10 sayfa olmuyor, 40 sayfadır herkes aynı şeyi yazmış.
Garip,çok garip....
Popüler akım cazip etkileyici sürükleyicidir
hepimiz zaman zaman kapılırız
Hani televizyon varken kitap okumamak gibi yada popüler bir program varken belgesel izlememek gibi
Ama sor 100 kişiye 90 nı kitap okuyup belgesel izliyor:süslü:
Bilgilendirici konu anca muhatabını ve bu konuya ilgi duyanı ilgilendirir
Ver coşkuyu:KK53:

Popüler akım cazip etkileyici sürükleyicidir
hepimiz zaman zaman kapılırız
Hani televizyon varken kitap okumamak gibi yada popüler bir program varken belgesel izlememek gibi
Ama sor 100 kişiye 90 nı kitap okuyup belgesel izliyor:süslü:
Bilgilendirici konu anca muhatabını ve bu konuya ilgi duyanı ilgilendirir
Ver coşkuyu:KK53:
:KK73::KK73:
Misyonumuzu tamamladıysak konudan uzaklaşalım :KK70:

Annen seni doğurdu, büyüttü, yetiştirdi, evlendirdi ve görevini tamamladı. Söyle artık aramasın deyin. Hatta k.valideye bizzat siz söyleyin bence.

Aman kimse o kadar emin olmasın... başındaki insana... az once mat_ruj mat_ruj in açtığı konudaki gelişmeyi okudum da gözlerim dola dola... Sonra da bu yoruma denk geldim... Sizin gibiler ah sizin gibiler... off içim şişti :KK43:(( ah mat_ruj ah :KK43: ah kıyamam ben ona... Allah yardımcısı olsun :KK43: fake diye peşine düşüp de onu bunaltanları da... aman neyse beddua etmeyeyim, tutuyor sonra, ben üzülüyorum :KK43:(( iki konu karışık yazdım kusura kalmayın... ona üzüldüm, bu kıza da sinirlendim işte... ah hayat ah :KK43: ah biz insanlar...
Siz söyleyince okudum konuyu :KK43:( ağlamaktan alıkoyamadım kendimi:?(

Ben çözümü buldum tavsiye ederim :))
Devamlı arardi kv m ben aradım 1 sat 2 saat ciddi ciddi konuştum baktım kızım isim var demeye başladı yiiine devam ettim şimdi hiç eşimi aramiyr beni arıyor bana diyo oogluuma selam sosöy diye duusun :)

Şu konuyu okudukça sinirlerim zıplıyor.
Gerçekten bu kadar çok insan her gün saatlerce telefonda konuşuyor mu? 3-5 çocuğu olan aileler ne yapıyor bütün günü telefonda harcıyorlar herhalde.
Ve o kadar konuşacak vakti nereden buluyorsunuz?

Öfff yine arabeske bağlanan bir konu daha. Biz milletçe iflah olmayız.

Yahu kadın aramasın etmesin dememiş ki, her gün ve sık sık arıyor demiş. Belki tam film izleyecekken, yemek yiyecekken vs sürekli aranıyor rahatsız olamaz mı?

Bu "yıllarca karnında taşı besle büyüt sonra arayama" duygusallığı da bi bizim ülkede vardır herhalde. Sadece erkekler için söylemiyorum, kadınların da her gün her gün saatlerce annesiyle konuşması değişik gerçekten. Yurt dışında bunu yapan birini diğer insanlar çok garipser mesela, belki konu sahibi de garipsiyor olamaz mı?

Benim sözlüm de annesiyle her gün konuşur, hiç rahatsız olmadım. Hatta iyi bile oluyor o ara işlerimi hallediyorum sürekli peşimde gezip rahat vermediği için. Ama ben annemle anca haftada iki kez konuşurum mesela, kimse de bu yüzden bana aile bağları zayıf diyemez.

Yani konu sahibi kısıtlama getirmiyorsa içten içe garipsemesi, sürekli aranıyorsa rahatsız olması normal.

Gerçekten bu kadar çok insan her gün saatlerce telefonda konuşuyor mu? 3-5 çocuğu olan aileler ne yapıyor bütün günü telefonda harcıyorlar herhalde.
Valla bana da değişik geliyor her gün saatlerce konuşma olayı. Ha bi sesini duyup kapatılır belki iyi hissetmek için ama hayatındaki en ufak olayı bile annesiyle konuşan insanlar kadınıyla erkeğiyle bana garip geliyor gerçekten İnsan zaman bulamaz yahu.

ona ben de şaşırdım biliyo musun. hergün saatlerce kim konuşuyor gerçekten. milletin evinde işi gücü yok mu. değişik

Çocuklarım şu anda yanımda yaşıyor ve gün içinde de telde konuşurum eee evlenince deaynen devam:KK76:

Valla bana da değişik geliyor her gün saatlerce konuşma olayı. Ha bi sesini duyup kapatılır belki iyi hissetmek için ama hayatındaki en ufak olayı bile annesiyle konuşan insanlar kadınıyla erkeğiyle bana garip geliyor gerçekten İnsan zaman bulamaz yahu.

ona ben de şaşırdım biliyo musun. hergün saatlerce kim konuşuyor gerçekten. milletin evinde işi gücü yok mu. değişik

Yani 10 dakika hal hatir sorulur her gun anlarim, arada muhabbet edesin olur uzun uzun konusulur anlarim ama her gun her gun 45 dakika konusurum 1 saat konusurum nedir. Ne bulunur ki o kadar konusulacak :KK70:

Bende konusurm max 10 dk gecmez ama?sizi rahatsiz eden kismi ne uzun konusmasi mi?ben 45 dk konusack bise bulamam ama bulsam konusurdm nolck

arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki :63:. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
Eşiniz farkında olmadan telefonunu sessize alın. Ya da açık açık Canım seninle vakit geçirirken uzun uzun telefon konuşmalarıyla karşı karşıya kalmak istemiyorum deyin.

Bende ailemle hergun konusurum esimde konusur bunun nedeni niyesi olmaz..evlat bu tabikide arayacak ister hergun arar ister iki gunde bir ona kalmis birsey.siz neden rahatsiz oluyorsunuz onu anlayamadim.

X