- 12 Temmuz 2006
- 55.985
- 215.153
- 52
Bir kontrol edeyim, alıntılarken bir hata oluşmuş sanırım.Üyelik adı siyahbeyazmavi yazıyor alıntılanan bire mesajla burda ama benim böyle bir yorumum yok neden olmuş ki bu? Anlamadım. Mune
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kontrol edeyim, alıntılarken bir hata oluşmuş sanırım.Üyelik adı siyahbeyazmavi yazıyor alıntılanan bire mesajla burda ama benim böyle bir yorumum yok neden olmuş ki bu? Anlamadım. Mune
Sorun çözüldü, üye alıntı yaparken önce yanlışlıkla sizi alıntılamış sonra sizin mesajı tam silemeden diğer üyenin mesajını alıntılamış.
Bu yorumu ben yazdım. Sizi değil,elbebekgulbebek olan üye ile ilgili. Neden şikayet ettiğinizi anlamadım.Mune çoklu alıntı yapıyorum ama benim olduğum mesajı kopyalarken gösteriyor ama cevaplarken yok
Şikayet ediyorum bu yorum bana ait olmadığı için
arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki . NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
ne oluyormus başınızda insan varsa. Bende annemle hergün konusurum. Neden kopayım ki.. hayat kisa biricik anneciğimle uzak kalmanın anlamı yok. Beni Dünyaya getiren hakkimda hep iyiyi isteyen anneciğimle arama elin oğlu mu girecek (veya elin kızı) sizin dedikodunuzu yapmadiklari sürece sorun etmemelisiniz.paylaşmış oldugum sıkıntımı neden çok ters anlıyorsunuz.tabiki kimse kimseden izin alamaz.. sadece nedenini soruyorum. kendi ailemden pay biçiyorum evlenmeden önce annemle bende herhün konuşurdum ben aramasam o beni arar merak ederidi .artık öyle değil arada bir arar ÇÜNKÜ ARTIK Bİ YUVAM VARDIR BAŞIMDA Bİ İNSAN VARDIR.!
Biz kv ile yakın oturduğumuz halde ilk 1,2 sene her gün aradı kadın.. yemek yediniz mi filan diye bile sorduğu oluyordu. En sonunda aramaktan vazgeçti ama ben bu konuda hiçbir şey yapmadım bence sen de bi şey yapma kendiliğinden bırakacak zaten aramayıarkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki . NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
Benim adım görünüyordu yorumda baban aile olmayan bir yorumBu yorumu ben yazdım. Sizi değil,elbebekgulbebek olan üye ile ilgili. Neden şikayet ettiğinizi anlamadım.
Benim adım görünüyordu yorumda baban aile olmayan bir yorum
Kullanıcı adını değiştirdi mune. Çözüldü yani. Siz şimdi doğru görüyorsunuz yorum diğer arkadaşa ait ama benim adım yazıyordu