KOCAMLA ANNESİNİN TELEFON KONUŞMALARI

yani ayrıldıysa ailesinin yanından anne hemen kopamamış olabilir. ben de ilk yalnız yaşamaya başladığımda çok sık görüşürüdüm ailemle. şimdi nerdeyse haftada 1e indi. günlük koşuşturmalardan kimseyi aramaya vakit bulamıyorum.
şimdi herkes baktım üzerine gelmiş. ama mesela benim ailem bekar halimdeki gibi sık aramıyor beni, rahatsız ederiz diye. yok ne rahatsızlığı desem de dinlemiyorlar. özellikle babam.. o yüzden genelde ben ararım. Yani aileler biraz da düşünceli olmalı bence, hergün aramaları bence de rahatsız edici.
peki senle konuşuyor mu aradığında??

saçma sapan bir konu olmuş yani.
hergün defalarca ailemle konuşurum, eşim de öyle.
6 yıllık evliyim bu hep böyleydi böyle de olacak
evlendik diye ailesiz mi kaldık!
benim de oğlum var Allah bağışlar inş. gerekirse hergün telefonla konuşurum kime ne!

yani ayrıldıysa ailesinin yanından anne hemen kopamamış olabilir. ben de ilk yalnız yaşamaya başladığımda çok sık görüşürüdüm ailemle. şimdi nerdeyse haftada 1e indi. günlük koşuşturmalardan kimseyi aramaya vakit bulamıyorum.
şimdi herkes baktım üzerine gelmiş. ama mesela benim ailem bekar halimdeki gibi sık aramıyor beni, rahatsız ederiz diye. yok ne rahatsızlığı desem de dinlemiyorlar. özellikle babam.. o yüzden genelde ben ararım. Yani aileler biraz da düşünceli olmalı bence, hergün aramaları bence de rahatsız edici.
hayır beni aramıyor halbuki aramızda herhangibir benden yana onlara karşı kötü bişey yaşanmadı bi terslik olmadı..
burda herkesin yazdığı yorumları okudum %90 erkek anneleri .yavruşlarını kollarının altından ayırıp kimseyle evlendirmesinler gerçekten. bana yapılan bu yorumların hepsini kendileri yaşayacaklar bundan eminim.

hayır beni aramıyor halbuki aramızda herhangibir benden yana onlara karşı kötü bişey yaşanmadı bi terslik olmadı..
burda herkesin yazdığı yorumları okudum %90 erkek anneleri .yavruşlarını kollarının altından ayırıp kimseyle evlendirmesinler gerçekten. bana yapılan bu yorumların hepsini kendileri yaşayacaklar bundan eminim.
Mesela ben erkek annesi değilim ama bakış açınızı ileri derecede saçma buldum.. Çünkü ben de bi annenin çocuğuyum ve annemin sesini her gün duymak istiyorum (ana kuzusu falan da değilim 19 yaşımdan beri ailemle yaşamıyorum 37 yaşındayım,annemin çok şükür bi rahatsızlığı falan da yok benden sağlıklı kendisi ve haftada en az 1 gün yüzyüze de görürüşürüz) Benim anlamadığım sizi rahatsız eden ne? arayıp saatlerce falan mı konuşuyolar? yoksa 3-5 dakika nasılsın iyimisin gibi bi konuşma mı bu? O kadar soruldu konu içinde hiçbirine net cevap vermediniz çünkü o yüzden tekrar sorayım sizi rahatsız eden ne? Yani annesiyle her gün konuşmasının ne sakıncası var size göre ve ne açıdan rahatsız oluyosunuz mutsuz oluyosunuz? Kıskançlık mı bu ne tam olarak?

şu kadar yorum içinde "vaay öyle bi laf etmiş ki kesin aynısı başına gelir, sınanır" tarzı bir yorum görmedim asla. ben dahil bir kaç kişi daha sordu size. kv aradığında fitne fesat yapıyor mu eşinize diye. ama cevap vermediniz. eğer öyle değilse aramalarında ne gibi bir sıkıntı olabilir ki? her durumda yakalanıyoruz demişsiniz. bende de oluyor aynı durum. üstelik sadece kayınvalidemler değil kendi annemin babamın abilerimin aradığı oldu. insanlar bizim evimizin içinde değiller ne durumda olduğumuzu bilemezler. çok basit bi şekilde telefonu o an açmazsınız, sonra arayınca da mutfaktaydım, dışardaydım, balkondaydım, uyuyordum, duymadım, yetişemedim der geçiştirirsiniz. benim kayınvalidem sağolsun biraz meraklıdır o konularda bi kaç defa aradığında "x duşta anne" dediğimde üstü kapalı sorgulardı hemen ben de banyo yaptım mı diye. artık o huyuna da alıştım duşta demiyorum. aylık 1000 dk olan bir konuşma paketim vardı annemle olan konuşmalarıma yetmediği için eşim sağolsun daha yüksek bir paket yap kendine, annenle konuşamıyorsun dedi. yükselttim paketimi. eşinizin ailesiyle konuşmasını dert etmeyin. hatta siz de kendi ailenizi arayın sık sık. ailenizle konuşup konuşmamanızın başınızda biri olmasıyla alakası yok. biri anne baba diğeri eş. ikisi de birbirinin yerini dolduramaz. eşime karşı sonsuz bir sevgim var ama asla başımda eşim var diye annemi aramamazlık yapmam. hem zaten başımda da değil kendisi. bir çocuğun veyahut kendisine yetemeyen insanın başında biri olur. ben kendime yetebiliyorum çok şükür.

terbiyesizlik yapma kocasının annesiyle bile konuşmasını kıskanan kompleksli birisin utanmadan buraya konu açmışsın birde üyelerle dalga geçiyorsun o koca senin başına çok işler açar annesini aramasını mumla ararsın

aile bağları zayıfsa biz ne yapalım bir insanın ailesinin aramasını itici bulması karakterini çok net yansıtıyor

sen de bir erkek evlat anne adayısın bunu sakın unutma bir oğlun olunca bu düşündüklerin için kendine kızacaksın ben evli bile değilim ama empati yapabiliyorum kadının sana bir kötülüğü yok Allahtan kork biraz senin oğlun ilerde senin yüzüne bile bakmazsa ne olacak hiç başıma gelmez sanıyorsun değil mi ?

Birak esimi hergun aramasini ben kaynanami her gun ararim. ANNE o. Oglu sizinle evlendi diye annelik icgudusu bitmiyor. Size karsi doldurmuyorsa size zarar verecek bir durum yoksa gunde 10 kere bile konusmalarinda sakinca olmaz bence

Benide annemler arar bı tane oğlum var oda 5 yaşında evlensin her günn ararım o benim evladım sonuçta

yok %90'ı insan sizin gibi buldumcuk değil.

anne ve evlat arasındaki bağı çok iyi bilen insanlar.
ayrıca kalbi karanlık olanların ne duası kabul olur ne bedduası

Mesela ben erkek annesi değilim ama bakış açınızı ileri derecede saçma buldum.. Çünkü ben de bi annenin çocuğuyum ve annemin sesini her gün duymak istiyorum (ana kuzusu falan da değilim 19 yaşımdan beri ailemle yaşamıyorum 37 yaşındayım,annemin çok şükür bi rahatsızlığı falan da yok benden sağlıklı kendisi ve haftada en az 1 gün yüzyüze de görürüşürüz) Benim anlamadığım sizi rahatsız eden ne? arayıp saatlerce falan mı konuşuyolar? yoksa 3-5 dakika nasılsın iyimisin gibi bi konuşma mı bu? O kadar soruldu konu içinde hiçbirine net cevap vermediniz çünkü o yüzden tekrar sorayım sizi rahatsız eden ne? Yani annesiyle her gün konuşmasının ne sakıncası var size göre ve ne açıdan rahatsız oluyosunuz mutsuz oluyosunuz? Kıskançlık mı bu ne tam olarak?
herkese cevap veremedim çünkü çalış
terbiyesizlik yapma kocasının annesiyle bile konuşmasını kıskanan kompleksli birisin utanmadan buraya konu açmışsın birde üyelerle dalga geçiyorsun o koca senin başına çok işler açar annesini aramasını mumla ararsın
laflarınıza dikkat edin bana söylediğinizi sey sizsiniz.şuan size cvp vermem bile büyük yanlış.kimsinsen ya

boşver herkesi. neyse ki benim kayınvalidem oğluna yapışan bir anne değil. Çok şükür bin şükür.
Şimdi sen o annesiyle ne kadar süre konuşuyor bilmiyorum ama çok müdahale etme. Ters tepki yapabilir. Seni kötü gelin lanse edebilir. O yüzden sessiz yaklaş. Zamanla her ilişkinin boyutu mesafesi değişir. Bir de çok uzun mu konuşuyorlar? o mu rahatsız ediyor acaba seni

boşver herkesi. neyse ki benim kayınvalidem oğluna yapışan bir anne değil. Çok şükür bin şükür.
Şimdi sen o annesiyle ne kadar süre konuşuyor bilmiyorum ama çok müdahale etme. Ters tepki yapabilir. Seni kötü gelin lanse edebilir. O yüzden sessiz yaklaş. Zamanla her ilişkinin boyutu mesafesi değişir. Bir de çok uzun mu konuşuyorlar? o mu rahatsız ediyor acaba seni
evet uzun konuşuyorlar .. dediğiniz gibi zamanla rayına oturur inşallah

X