KOCAMLA ANNESİNİN TELEFON KONUŞMALARI

Neden bir anne oğlunu her gün aramasınki.. bir kadın Şunu unutmamali; kocanız olacak kişilerin bizim kocalarimiz olabilmesi için emek harcayan insanlardır kocamizin annesi.. eğer sizin evliliğinize zarar verecek bir tavrı yoksa bı zahmet rahatsız olmayıverinde evlatlaeiyla konuşsunlar.. siz yokken anaları vardı..bunu kabul etmek zorundasınız.. evlenince kimse kimsenin tapulu malı olmuyor.. ( bu arada 10 yıllık evliyim,evlenmeden öncede 10 yıllık sevgililik dönemim var kocamla).. ve Suna inanırım bir annenin evladı üzerindeki hakkı ve emeği bizlerden daha fazla..

Vallahi bende hergün annemi arıyorum bir saate yakında konuşuruz,eşimde her akşam yemeğini yer çocukları alır annesine iner”tek başına sıkılıyor kadın evde ineyim”der bunca zaman hiç sorun olmadı aramızda doldurmadığı sürece sıkıntı olmaz benim için sizin içinde olmamalı bence.Zaten öylede bir kadın değil kaynanam çok şükür.Çocuklarıda götürdüğü için bende dinlenmiş oluyorum akşamları 1 2 saat :halay: Anne insanın herşeyidir :anne: bu bizim için böyle ise eşlerimiz içinde böyledir biraz empati yahu :işsiz:

Son düzenleme:
anladım..oglumu buyutecem...okutacam...emek verecem. ıs sahıbı yapacagım..evlendırecegım...evını kuracagım...sonrada gelının gozune gorunmeyecegım...oglumu ararken ızın alcam..arasan suc aramasan ne soguk annesı var derler..
Doğru bir konuya değinmişsiniz yorumunuzda ayyy ne zor şeyler bunlar yahuu :KK17: Rabbim hepimizin evlatlarını kız erkek hayırlı insanlarla karşılaştırsın aminn:anne:

Where is the dert?:işsiz:

Aradiginda size karsi dolduruyor mu ne yapiyor, sizin anneniz aramiyor mu?

Erkek annesiyim 21 aylık oğlum ve şu saate kadar uyumadım ayağımda sallıyorum çünkü diş çıkarıyor normalde de uyumuyor ya bu da üzerine tüy dikti... parkta koşuyor çarpacak bi yere diye aklım çıkıyor. Yemeğini yemediği gün kahroluyorum. Ateşi çıkınca sabahlara kadar avutuyorum kuzumu. Atletinde ki etiketleri tek tek kesiyorum. Gece uyurken mememi ısırararak uykudan uyandırıyor mesela hiç öyle bi acı yaşanmamış gibi kalkıp pış pışlıuorum. Ayağı takılsa bi yere defalarca ayağını öpüyorum. Masal anlatıyorum. İlk yürümeyi ben öğrettim, ilk seni seviyorum cümlesini ben öğrettim amaaaaaaa büyüdüğünde evlense arayamam öyle mi?!?!?! Haddinizi bilin artık ANNE demenin ne demek olduğunu idrak edemeyen insanlar bi zahmet evlenmesin! Size zararı yoksa evliliğinize karışmıyorsa bi rahat bırakın şu anneleri o koynunuzda ki insanlar kolay büyümüyor.

Tüm yorumları okudum acaba ben mi gözden kaçırdım, kv denizin aramasından rahatsızlık duyma sebebinizi? Elle tutulur bir sorun okumadım.

İlk evlendiğim zamanlar, eşimin ailesiyle haftanın 3-4 günü görüşürdük, üstüne bir de olmayacak saatlerde arar (gece 2-5, sabah 7 gibi) Bir bahaneyle oğlunu çağırırdı.

Şimdi uzakta oturuyoruz, hergun arar, telefonu açmazsam eşimi arar hemen telefonu açmadı diye.

Bende annemle hergun konuşurum. Bazen günde 3-4 defa, en az yarım saat sürer konuşmamız. Hatta bu ay konuşma paketini bile bitirdim nerdeyse

Neden bir anne oğlunu her gün aramasınki.. bir kadın Şunu unutmamali; kocanız olacak kişilerin bizim kocalarimiz olabilmesi için emek harcayan insanlardır kocamizin annesi.. eğer sizin evliliğinize zarar verecek bir tavrı yoksa bı zahmet rahatsız olmayıverinde evlatlaeiyla konuşsunlar.. siz yokken anaları vardı..bunu kabul etmek zorundasınız.. evlenince kimse kimsenin tapulu malı olmuyor.. ( bu arada 10 yıllık evliyim,evlenmeden öncede 10 yıllık sevgililik dönemim var kocamla).. ve Suna inanırım bir annenin evladı üzerindeki hakkı ve emeği bizlerden daha fazla..
Aynen oyle benim minicik 10 aylik oglum var ve ben onun resmen ustune titriyorum ona zarar gelmesin tirnagina tas degmesin diye ugrasiyorum bu evlatlar nasil zor buyuyor,hasta oldugunda gozlerimi kirpmiuorum ve okadarda cok seviliyorlar 20 sene sonra elin kizi cikipta bana kocami ariyorsun diye kizarsa ona kinlenirim ve adim kotu kaynanaya cikar kesin

Erkek annesiyim 21 aylık oğlum ve şu saate kadar uyumadım ayağımda sallıyorum çünkü diş çıkarıyor normalde de uyumuyor ya bu da üzerine tüy dikti... parkta koşuyor çarpacak bi yere diye aklım çıkıyor. Yemeğini yemediği gün kahroluyorum. Ateşi çıkınca sabahlara kadar avutuyorum kuzumu. Atletinde ki etiketleri tek tek kesiyorum. Gece uyurken mememi ısırararak uykudan uyandırıyor mesela hiç öyle bi acı yaşanmamış gibi kalkıp pış pışlıuorum. Ayağı takılsa bi yere defalarca ayağını öpüyorum. Masal anlatıyorum. İlk yürümeyi ben öğrettim, ilk seni seviyorum cümlesini ben öğrettim amaaaaaaa büyüdüğünde evlense arayamam öyle mi?!?!?! Haddinizi bilin artık ANNE demenin ne demek olduğunu idrak edemeyen insanlar bi zahmet evlenmesin! Size zararı yoksa evliliğinize karışmıyorsa bi rahat bırakın şu anneleri o koynunuzda ki insanlar kolay büyümüyor.
Ağzına sağlık canım, benim de bir oğlum var Allah böyle insanlarla karşılaştırmasın evlatlarımızı.

8 aylık evliyim annemle her gün konuşurum bazen abartıp saatlerce konuştuğumuz olur

Eşimde annesini arar her gün uzun olmasada bir iki dakika konuşup kapatır

Ne var ki bunda tabi arayacaklar soracaklar evlendik diye anamızı babamızı mı silelim.

Ha mesela arıyordur sürekli fitne fesat olayları vardır onu bilemem ama yoksa arasın sorsun evladı sonucta

arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki :63:. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
yarin bi gün oğlun olur büyür evlenir.. sende hergün sıkla ararsin oğlum nasılsın??:KK14:
bunu unutma hepimiz kaynana adayiyiz..
bizde annelerimiz arariz... anneler evlatlarini merak eder sorar..kaynana oğlunu niye arar.... gelin sana iyi bakiyor muu...:işsiz:

ben eşime sadece okadar sık arıyolarki herdurumda yakalanıyoruz .kendisine sadece neden sıksık arıyorlar seni kontrolmü ediliyoruz ne yani bunu anlamak istiyorum dedim.. öyle kalkıpda seni aramasınlar muhabbeti yapmadım arkadaşlar .. hemen sizlerde kavgaya hazırsınız :KK43: özellikle erkek anneleri
her durum derken
gündüz vakti arıyor da siz afedersiniz şey yapıyorsanız kadın nerden bilsin
oğlunu tabiii arayacak günden 10 kez mi arıyor sanki
çocuğumu ararken eşinden mi izin alacağım

bu arada 2 kız annesiyim

HEERKES ..İŞİNE GELMEYENLER TABİ YANLIŞ ANLAMAYA KAVGAYA HEMEN HAZIR :KK43:
burada anladığımız kadarıyla eşinizi size karşı doldurmayan yaşlı bir annenin haksız olmadığını aanlatmaya çalışmış arkadaşlar
siz öyle bişey istediniz ki herkes otursun çekiştirsin.. işinize gelmedi siz tuhaflaştınız

bu arada büyük harfle yazmak bağırmak demek.. asıl siz kavgaya hemen hazırsınız!!!

arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki :63:. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
Allah'ım bana böyle bir gelin verme ne olur yoksa elimde kalabilir

Kendini mi ifade edemedin yoksa bumusun anlamadım ama bu konuda kötü bir isansın diyebilirim

Dert küçümsemek değil ama bazen hiç dert edilmeyecek şeyleri dert edip hayatınızı zorlaştırmayın, anne kızıyla veya oğluyla görüştüğünde evliliklerini bozacak kötü şeyler yapmıyorsa, görüşmenin kimseye zararı yoksa bırakın hergün görüşsünler, abartı değil yalan değil annemi her gece ararım, en kısa görüşmemiz 45 dakika, bu süre eğer aile efradı bir aradaysa gırgır şamata yaparak hepsiyle konuştuğumdan 2 saate kadar çıkar, aileme özel konuşma paketimi yükselttim, çünkü onlar benim ailem, benden kmlerce uzaktalar, çünkü ben 46 annem 67 yaşında, belki yarın ben veya o ölecek, bir daha birbirimizi arayıp bugün ne yaptın diyemeyeceğiz, annem her gece telefonda sesimi duyunca mutlu oluyor, belki yarın belki birkaç yıl sonra sesimi duyunca mutlu olacak bir annem olmayacak, ben annemi mutlu etmek için arıyorum, ölümlü dünyada evladının sesini duyarak mutlu oluyorsa varsın ben onu her gece 45 dakika 1 saat dinleyeyim, bazen defalarca anlattığı bir olayı unutup tekrar anlatıyor, ilk defa duyuyormuş gibi yine yeniden dinliyorum, olsun diyorum anlatsın, bir varız bir yokuz çünkü.
EVET DOĞRU GÜZEL ANLATIMINIZ VE YORUMUNUZ DÜŞÜNCENİZ VE ÖNERİRİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM :KK200:

arkadaşlar selamlar,

Ya ben bu zihniyeti anlamıyorum !
Size ne? ne zararı var size ?
Ben oğlumu ararken geline neden sorayım ya ?
Evlendi diye sesini duymayayım mı yani?
Ben annemi hergün ararım konuşurum ne olmuş.
BELki sizin aile ilişkileriniz öyle değildir bu yüzden size garip gelebilir.
Ama onlar öyle tutkun ve bağlıdır.

Bunu çok erken söylüyorsunuz hanımefendi yarın Rabbim size bir bebek nasip etsin.
O zaman KV 'nizin oğlunu neden aradığını anlarsınız.
Evlat hiç birşeyle kıyaslanamayacak kadar farklı yaşamayan bir insan içinde kolaylıkla söylenecek birşey.

X