KOCAMLA ANNESİNİN TELEFON KONUŞMALARI

Oğlumu her gün ararim net :KK66:
Not: daha doğurmadım

Kardeş bunda ne kötülük var sende kendi annenle konuş
Ha konuşma içeriğinden rahatsizsan onu esin halledecek kapattiracak konuyu o kadar

Basliga bakinca hakkinda kotu konuşmalara şahit olduğunu düşündüm.. Oyle bi sey yokmus, ee?
Ben de evliyken annemle her gun konusurdum, hatta anneannem de annemi her gun arar.. Onemli olan içerik.. Seni rahatsiz edecek bi tavirlari yoksa, esin sana karsi yanlis davranislar sergilemiyorsa kendini bos yere mutsuz etme..

Onlarin hergun birbirlerini aramalarindan cok sizin sorgulamanizi ilginc buldum ben... Bi soz okumustum herkes icin gecerli degil tabiki "annemin isi cok zor kaynanalarin zalim oldugu donemde gelin, gelinlerîn zalim oldugu donemde kaynana oldu" diye...
Of bi de bu laf ı çıkarmışlar , ne zaman başlamış o dönemler acaba ??

Bende annemi hergun ararim yanlis dusunuyosun tabiki aricak anasi sonucta bencillik etme

annesi sonuçta tabiki arasın konuşsun,ne var bunda? yani kötü birşey konuşmuyor,doldurmuyorsa sana karşı veya saatlerce konuşmuyorlarsa niye üzülüyosun ki. tam tersi, zaten bi eş anneyi aileyi silmemeli. (ağzına baksın,ana kuzusu olsun demiyorum) evlendikten sonra ailesini unutmayan adamda sadaakati görürüm ben

Arkadaşım kendi kendimi alıntılayıp yükseliyorsun kendine:KK48:
Gergin annesi ile konuşmasından neden rahatsız oluyorsun anlamadım, evlenene kadar ortak bir hayatınız bile yoktu, şimdi cadoloz geçimsiz gelin moduna girmenin ne alemi var.

arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki :63:. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
4,5yılöık evliyim bnde sehr dşındym ailelerimizden uzağz bn hala hergn annemi babamı ararm eşim bu sene yeni yeni artk aramyo arasalarda onlar az knşp eşim hmn kapatıyo ıyyyy bnde sevmym ama naplm annesi snçta sewmesemde napymm ama hç aramadğndada kendm ndn aramyosun dedğm bile oldu ailesi snçta üzsün de istemem dengese kalmalı bence

X