- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
kim demişse güzel demiş.
Bence de güzel dedim sonra sinirden kendine yazmaya başladı sonra da ikimiz birden mapusa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim demişse güzel demiş.
Of bi de bu laf ı çıkarmışlar , ne zaman başlamış o dönemler acaba ??Onlarin hergun birbirlerini aramalarindan cok sizin sorgulamanizi ilginc buldum ben... Bi soz okumustum herkes icin gecerli degil tabiki "annemin isi cok zor kaynanalarin zalim oldugu donemde gelin, gelinlerîn zalim oldugu donemde kaynana oldu" diye...
4,5yılöık evliyim bnde sehr dşındym ailelerimizden uzağz bn hala hergn annemi babamı ararm eşim bu sene yeni yeni artk aramyo arasalarda onlar az knşp eşim hmn kapatıyo ıyyyy bnde sevmym ama naplm annesi snçta sewmesemde napymm ama hç aramadğndada kendm ndn aramyosun dedğm bile oldu ailesi snçta üzsün de istemem dengese kalmalı bencearkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki . NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim