KOCAMLA ANNESİNİN TELEFON KONUŞMALARI

Ayy en sacma konu da bu sanırım. Bu anne oğlunu neden araması? ? Eger siz ailenizle hergün konusmuyosaniz sorun sizin aile iliskilerinizdedir. Aile dediğinde tabi konuscaksın ben annem günlük ne yemek yaptı ona kadar herseyi biliyorum. Kaynanam bütün gün ne yaptı ne etti onu da biliyorum onlar da benim. Aile olmak bunu gerektirir. Basım agrisa haber veririm

Oooooo açılın ben geldim burası benim yerim.... benim kayınvalidem Gunde ortalama en az 2 kere arar ne zaman uyandık ne yedik ne içtik suan ne yapıyoruz planımız ne gün içerisinde biryere gidecekmiyiz hepsini her konusmada istisnasız sorar hem oğluna hemde de bana ayrı sorar.... bu zaman a kadar hiç takılmadım dert etmedim etmem de benim valide sultan meraklı merak ediyor neyapayım degiştirebilirmiyim hayır ozaman sallla gitsin.... he şu da var eşimin cinsel yönden ufak bir rahatsızlığı olmustu bir kaç kere doktora gidip geldi kayınvalidem yatak odama oğlunu sıkıştırıp aç bakıcam oğlum neyin var aç aç diye ısrar ettiğini bile duymuşum dur hemde kendisi bana söylemiştir.... hayat kısa önemli olan benim huzurum aranmış aranmamış sormuş sorusturmus hiç takmam itinayla cevap verir hem oğlu hem ben
valla son kısmı kayınvalıdenızın ahlakı boyutu olmus kusura bakmayın lutfen..okadarda degil.

ben o zamana kadar sisterhood gibi bir harlem çetesi kurar gelini taşlatırım, zaten o dönem forumun yarıdan fazlası kaynana olacak :KK53: ay resmen federallerin bile giremediği ortam bayram yeri gibin :KK70:
Kezzap gibi yorumlar atarız suratına, Kazen ve Mune'nin bile giremediği konular olur varsın gerisini sen düşün:KK70:

arkadaşlar selamlar,
kaynanam kocamı heeergün telefonla arıyor. biz 8aylık evliyiz ailesi sehir dışında yaşıyor. hergün aramaları beni çok rahatsız ve mutsuz ediyor. en fazla bir gün ara veriyolar. bikaçkere bu rahatsızlığımı eşime söyledim ama tamamen onun elinde olan bişey değil tabi. Yani neden bir Anne sürekli oğkunu ararki :63:. NE YAPMALIYIM NASIL DÜŞÜNMELİYİM YADA NİYE CANIMI SIKMAMALIYIM ? önerilerinizi bekliyorum lütfen teşekkür ederim
Eger sizin huzurunuzu bozacak birsey konusmayip esinizi size karsi olumsuz doldurup yonlendirmiyorlarsa bence karismaya hakkiniz yok. Evladi yani tabi ki de arar hergun. Ben de annemi hergun ararim ve esim rahatsiz oluyorum dese hadi ordan derim.

Ohooo ben günde iki kere arıyorum şehir dışında olunca alisamiyor insan. Siz iyi misiniz ayrıca tabi ki arar evladı o ,ya aramasa...

paylaşmış oldugum sıkıntımı neden çok ters anlıyorsunuz.tabiki kimse kimseden izin alamaz.. sadece nedenini soruyorum. kendi ailemden pay biçiyorum evlenmeden önce annemle bende herhün konuşurdum ben aramasam o beni arar merak ederidi .artık öyle değil arada bir arar ÇÜNKÜ ARTIK Bİ YUVAM VARDIR BAŞIMDA Bİ İNSAN VARDIR.!
Böyle saçmalık gormedim siz de anne olunca anlarsiniz ne desek bos

office office oğlanlar evlilik yaşına geldiğinde senin öncülüğünde toplaşıp bi Avrupa turuna çıkarız artık :KK53:

Hayırlı kısmetler ararız oğluşlarımıza :KK70:

Ben annemi her gün 3 kere ararım. Eşim de kendi babasını her gün arar hatta bazen 4 5 kere arar.ama bundan rahatsız olmak aklıma gelmedi şimdiye kadar. Hepsi iyi olsun sağlıklı olsunlar biz de hep arayalim:nazar:

Ben de annemle günde 3-5 kez konuşurum genelde birşeyler sorarım yemek tarifleriyle ilgili falan. Hiçbir şey olmasa yine ararım merak ederim iyiler mi nasıllar diye. Yani anne olunca anlarsınız bir anne evladını neden arar her gün...

Niye kocanız artık sizin mülkiyetinize mi geçti? Arayıp da sorun çıkarmadıktan sonra ne zararı olabilir ki? Bir gevşeyin, insanlara tasma takmış gibi davranmayın.

Onu dogurup buyuttugu icin olabilirmmi acaba bi garpsiniz yahu annesi bu istedigi gibi arar istedigi gibi konusur.

Çok sinir oldum şimdi, benim eşim de annemle sık görüşüyoruz diye sizin gibi sorun çıkarıyor
Emin olun kendinizden tiksindirirsiniz , elinize bir şey geçmez.Bırakın konuşsunlar.
Alan razı satan razı ne geziyor ortada uyuz tazı derler adama

Dert küçümsemek değil ama bazen hiç dert edilmeyecek şeyleri dert edip hayatınızı zorlaştırmayın, anne kızıyla veya oğluyla görüştüğünde evliliklerini bozacak kötü şeyler yapmıyorsa, görüşmenin kimseye zararı yoksa bırakın hergün görüşsünler, abartı değil yalan değil annemi her gece ararım, en kısa görüşmemiz 45 dakika, bu süre eğer aile efradı bir aradaysa gırgır şamata yaparak hepsiyle konuştuğumdan 2 saate kadar çıkar, aileme özel konuşma paketimi yükselttim, çünkü onlar benim ailem, benden kmlerce uzaktalar, çünkü ben 46 annem 67 yaşında, belki yarın ben veya o ölecek, bir daha birbirimizi arayıp bugün ne yaptın diyemeyeceğiz, annem her gece telefonda sesimi duyunca mutlu oluyor, belki yarın belki birkaç yıl sonra sesimi duyunca mutlu olacak bir annem olmayacak, ben annemi mutlu etmek için arıyorum, ölümlü dünyada evladının sesini duyarak mutlu oluyorsa varsın ben onu her gece 45 dakika 1 saat dinleyeyim, bazen defalarca anlattığı bir olayı unutup tekrar anlatıyor, ilk defa duyuyormuş gibi yine yeniden dinliyorum, olsun diyorum anlatsın, bir varız bir yokuz çünkü.

X