Dert küçümsemek değil ama bazen hiç dert edilmeyecek şeyleri dert edip hayatınızı zorlaştırmayın, anne kızıyla veya oğluyla görüştüğünde evliliklerini bozacak kötü şeyler yapmıyorsa, görüşmenin kimseye zararı yoksa bırakın hergün görüşsünler, abartı değil yalan değil annemi her gece ararım, en kısa görüşmemiz 45 dakika, bu süre eğer aile efradı bir aradaysa gırgır şamata yaparak hepsiyle konuştuğumdan 2 saate kadar çıkar, aileme özel konuşma paketimi yükselttim, çünkü onlar benim ailem, benden kmlerce uzaktalar, çünkü ben 46 annem 67 yaşında, belki yarın ben veya o ölecek, bir daha birbirimizi arayıp bugün ne yaptın diyemeyeceğiz, annem her gece telefonda sesimi duyunca mutlu oluyor, belki yarın belki birkaç yıl sonra sesimi duyunca mutlu olacak bir annem olmayacak, ben annemi mutlu etmek için arıyorum, ölümlü dünyada evladının sesini duyarak mutlu oluyorsa varsın ben onu her gece 45 dakika 1 saat dinleyeyim, bazen defalarca anlattığı bir olayı unutup tekrar anlatıyor, ilk defa duyuyormuş gibi yine yeniden dinliyorum, olsun diyorum anlatsın, bir varız bir yokuz çünkü.