- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi lostindreams
-
aslında ikisini kıyaslamadım sadece hangisini tercih ederdiniz diye sordum okadar.
bence ortada alay edilcek bir durum söz konusu değil arkadaşım çok hassas bir konu söz konusu adam psikolağa gitmeyi tabiki de utandığı için istemiyor kazık kadar adam gidip ben biberonla uyuyorum nasıl desin öyle kolay değil bu işler. ileride çocuk olup da adamla karşılıklı biberonla süt içmeye başladıklarında asıl durum vahim ne diyecek çocuk baba yerine nasıl koyacak annesi biberonu bıraktırmaya uğraştığında banane babamda içiyor demeyecekmi nasıl ikna edeceksin. şöyle boş düşünceleri lütfen bir kenara bırakın herkes burada elinden geldiği ve bildiği kadarıyla birşeyler söylüyor en azından bir yol gösteriyor.....
Burda yorum yapıp hastalık vs diye doktor edasıyla yazan arkadaşlar sanırım dörtdörtlük örnek insanlar sanırım. Çözüm bulması için destek olup bi şeklde çözümlenebileceğini düşünmesini sağlamak yerine pire için yorgan yaktıran yorumlara diyeceğim tek şey umarım bu veya buna benzer şeyler başınıza gelmez. Eşinizin babanızın evladınızın hangi huylarıyla karşılaşacağınızı bilmeden haybeye savuruyosunuz hastalıktır dayanamam bilmem ne. Konu sahibinin yazdıkalrı doğrudur değildir beni bağlamaz yapıcı yorumlarda bulunmak en azından köstek olmaktan daha iyidir diye düşünüyorum. Konu sahibinin eşini de geçtim ileride evladınızın böyle veya buna benzer huyu ile karşılaşsanız ve vazgeçiremezseniz ne yapacaksınız evden mi atacaksınız ben böyle evlat istemem soğudum evladımdan vs diyip. Büyük konuşmamak lazım konu her ne olursa olsun. Beterin beteri vardır diyorum ve bir zahmet yazdığım yorumları da alıntı yapıp sanki yorumları size hitaben yazmışım gibi cevaplamamınızı rica edeceğim üyelerden. Konuya yorumunuz var ise konuyu alıntı yapıp cevaplarsanız gerçek yada fake farketmez en azından buna benzer sorunları olanlar okuduğunda yorum sataşmalarını değil doğrudan konu sahibine yazılmış metinleri okurlar...
bikaç msj dada döveceğine böyle yapsın diye okuyunca sizinkide kıyas gibi geldi birden..
ikiside tercih edilmez yaa bu ne böyle
konu sahibi nerdesin
bazı şeyler oturmuyor havada kalıyor..
bu yaşa kadar ailesi hiç mi görmemiş eşini elinde biberon her gece her gece..
diğer soru ise askerlikte ne yapmış :44::44:
daha önce cevaplamıştım, tekrar söylüyorum. kısa dönem yaptı eşim askerliğini. askerlikte mecburen dayandığını söylemişti ama tabii bilemiyorum gizliden yaptı mı.
kayınvalidem ile henüz konuşmadım bu konuyu, bu benim özelim, kimse bana karışamaz diyor başka biri biliyor mu diye sorduğunda.
Benim bildiğim bez falan da bağlıyor böyle insanlar hatta bebek önlüğü falan da
Yani bunun neresi normal ki.
Doktor olmaya gerek yok herhalde bunu anormal bulmak için.
Ayrıca lütfen bunu tikle, tırnak koparmakla vs. kıyaslamayın.
Sonuçta onlar toplum tarafından kabullenilen durumlar.
Buradaysa gördüğünüz gibi toplum bu davranışı kabul etmiyor.
Hatta toplumu geçin eşi rahatsız bu davranışından..
Arkadaşlar, konuyu neden kişisel algılıyorsunuz? eşim tırnak yiyor, ayrılmam lazım demiyorum ki!
Hangi kadın cinsel birliktelikten hemen sonra süt dolu biberonu emerek uyuyan bir koca ister, yapmayın allah aşkına!
yani yarın bir gün bir çocuğumuz olacak kısmetse, bebeği de aramızda yatırıp, ikisinin biberonla süt içip uyuya kalmasını mı izleyeyim?
30 küsür yaşında bir adamdan bahsediyoruz. Bu kadar normal bir davranışsa, hatta 'ciciyse' neden siz çocuklarınıza biberonu bıraktırıyorsunuz?
Üstelik paldur küldür ayrılacağım demedim, bir kadın olarak hissettiklerimi sizinle paylaştım.
Kısa dönem askerliğini yapmtı eşim. Orada kendine hakim olduğunu söyledi ama gizlice yapıp yapmadığını bilemiyorum tabii.
Normal olarak gören arkadaşlar, biberonla süt içip uyuyan bir koca ile altına bez taktırtmak isteyen koca aynıdır. Tırnak yiyen koca ile değil.
konu sahibesi tekrar soruyorum ne yapmayı planlıyorsun???
ne var ki adam bırakamıyosa ve alışkanlık haline getirmişse saygı duyarım ki hastalık olduğunu kabul etmiyor etmediğine göre tedavi içinde çaba göstermiycek hergün hır gür kavga gürültü psikolojik baskı yapsa daha mı iyi anlamıyorum yani adamda en küçük anormallikte hemen hasta hemen psikolog sonra adamlar kendini deli zannediyor bence bu kadar üstüne gitmemek gerekiyor. tmm arkadaş rahatsız olmuş eşinin bu durumundan o zaman hemen psikoloktan randevu alsın gitsinler burda kimsnn tecrübesi olupta onu aktarıcanı düşünmüyorum boşuna vakit kaybetmesin adamı tedavi ettirsin belki adam biberondan bardağa geçerr :)
arkadaşım alay eden kim ben çok ciddi bi şekilde bu durumu bu kadar abartmıyorum herkesin düşüncesi farklı olabilir en mantıklısı aldın biberonu kırsın atsın o zaman başka seçenek yok doktora kesinlikle gitmez bu adam
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum diye belirtmiştim. buradan arkadaşların verdiği tavsiyeler üzerine kayınvalidem ile bu konuyu açmadan eşimin bebeklik dönemi hakkında konuşacağım sohbet esnasında. en kısa zamanda da psikiyatriste gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?