• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın yaptıkları!!! Moralim çok bozuk kızlar, lütfen yardım edin :(

konu sahibi nerdesin :3::3:

bazı şeyler oturmuyor havada kalıyor..

bu yaşa kadar ailesi hiç mi görmemiş eşini elinde biberon her gece her gece..

diğer soru ise askerlikte ne yapmış :44::44:

bence ortada alay edilcek bir durum söz konusu değil arkadaşım çok hassas bir konu söz konusu adam psikolağa gitmeyi tabiki de utandığı için istemiyor kazık kadar adam gidip ben biberonla uyuyorum nasıl desin öyle kolay değil bu işler. ileride çocuk olup da adamla karşılıklı biberonla süt içmeye başladıklarında asıl durum vahim ne diyecek çocuk baba yerine nasıl koyacak annesi biberonu bıraktırmaya uğraştığında banane babamda içiyor demeyecekmi nasıl ikna edeceksin. şöyle boş düşünceleri lütfen bir kenara bırakın herkes burada elinden geldiği ve bildiği kadarıyla birşeyler söylüyor en azından bir yol gösteriyor.....

arkadaşım alay eden kim ben çok ciddi bi şekilde bu durumu bu kadar abartmıyorum herkesin düşüncesi farklı olabilir en mantıklısı aldın biberonu kırsın atsın o zaman başka seçenek yok doktora kesinlikle gitmez bu adam

Burda yorum yapıp hastalık vs diye doktor edasıyla yazan arkadaşlar sanırım dörtdörtlük örnek insanlar sanırım. Çözüm bulması için destek olup bi şeklde çözümlenebileceğini düşünmesini sağlamak yerine pire için yorgan yaktıran yorumlara diyeceğim tek şey umarım bu veya buna benzer şeyler başınıza gelmez. Eşinizin babanızın evladınızın hangi huylarıyla karşılaşacağınızı bilmeden haybeye savuruyosunuz hastalıktır dayanamam bilmem ne. Konu sahibinin yazdıkalrı doğrudur değildir beni bağlamaz yapıcı yorumlarda bulunmak en azından köstek olmaktan daha iyidir diye düşünüyorum. Konu sahibinin eşini de geçtim ileride evladınızın böyle veya buna benzer huyu ile karşılaşsanız ve vazgeçiremezseniz ne yapacaksınız evden mi atacaksınız ben böyle evlat istemem soğudum evladımdan vs diyip. Büyük konuşmamak lazım konu her ne olursa olsun. Beterin beteri vardır diyorum ve bir zahmet yazdığım yorumları da alıntı yapıp sanki yorumları size hitaben yazmışım gibi cevaplamamınızı rica edeceğim üyelerden. Konuya yorumunuz var ise konuyu alıntı yapıp cevaplarsanız gerçek yada fake farketmez en azından buna benzer sorunları olanlar okuduğunda yorum sataşmalarını değil doğrudan konu sahibine yazılmış metinleri okurlar...

bana söylüyosun herhalde..yazdıklarıma bakarsan ben psikolog değilim (yani dr değilim) ama psikoloji okudum dedim...yani dr edasına girmedim bu birrrr...iki burda herkes her yazıya alıntı yapabilir..burası forum ortamı..konu açılır karşılıklı tartışabilinir olumlu yada olumsuz eleştiri olabilir..beğenmiyorsan çıkarsın yada yazmazsın..eleştiriyi kabul edemiyosan yani..burda sadece konu açıldı konuı sahibine yazılcak diye bişey ne duydum ne gördüm herkes herkese yazabilir..kaldı ki küfür etmiyoruz bişey yapmıyoruz..
biz değil de sen özeleştiriyi dahi kabul edemeyen dört dmörtlük bi insansın sanırım..bak biz eleştiriye açığız..
+ ben şahsen git boşan demedim..yazımı dikkatli okursan ADAM HASTA ADAMIN TEDAVİ OLMASI ŞART İKNA ET YOKSA SEN GİT ÇAKTIRMADAN DR A SOR dedim..
çocuğumun başına yada yakınımın başına gelebilir belki evet ben büyük konuşmuyorum ama bizde dr a gitmeyi kabul edemiycek kadar medeniyetsizlik yok..anlatabildim mi?yani o yüzden amannnn başıma ya gelirse ya çocuğum öyle olursa diye hiç düşünmem düşünmedim de..valla ben geçenlerde kucağımda bebekle psikoloğa gittim bişey danışmak için..ben MEDENİ insanım..psikoloğu da öcü olarak görmüyorum..

bikaç msj dada döveceğine böyle yapsın diye okuyunca sizinkide kıyas gibi geldi birden..
ikiside tercih edilmez yaa bu ne böyle:30:

tabiki tercih edilmez, fakat bence bir boşanma nedenide değil, yani bunu yapıyor diye kaka adam tu adam olmamalı üstelik bence çözümlenebilir bir sorun, çözümlenip evliliğe devam edilebilir

konu sahibi nerdesin :3::3:

bazı şeyler oturmuyor havada kalıyor..

bu yaşa kadar ailesi hiç mi görmemiş eşini elinde biberon her gece her gece..

diğer soru ise askerlikte ne yapmış :44::44:

daha önce cevaplamıştım, tekrar söylüyorum. kısa dönem yaptı eşim askerliğini. askerlikte mecburen dayandığını söylemişti ama tabii bilemiyorum gizliden yaptı mı.

kayınvalidem ile henüz konuşmadım bu konuyu, bu benim özelim, kimse bana karışamaz diyor başka biri biliyor mu diye sorduğunda.

daha önce cevaplamıştım, tekrar söylüyorum. kısa dönem yaptı eşim askerliğini. askerlikte mecburen dayandığını söylemişti ama tabii bilemiyorum gizliden yaptı mı.

kayınvalidem ile henüz konuşmadım bu konuyu, bu benim özelim, kimse bana karışamaz diyor başka biri biliyor mu diye sorduğunda.

adam gidip banyoda içip gelse özeli olur da ,yatakta içiyo.hem de her şartta..
o yatak ikinizin onun özeli değil yani..
peki ilerde çocuğunuz olunca ne olacakmış sordunuz mu?

Benim bildiğim bez falan da bağlıyor böyle insanlar hatta bebek önlüğü falan da :1:

Yani bunun neresi normal ki.

Doktor olmaya gerek yok herhalde bunu anormal bulmak için.

Ayrıca lütfen bunu tikle, tırnak koparmakla vs. kıyaslamayın.

Sonuçta onlar toplum tarafından kabullenilen durumlar.

Buradaysa gördüğünüz gibi toplum bu davranışı kabul etmiyor.

Hatta toplumu geçin eşi rahatsız bu davranışından..

aman neresi normal demeyin arkadaşlar alınıyor bide bazı alınan arkadaşlar saldırıyor :)) varsın onlara normal gelsin bize anormal sanırım..onlar mı normal biz mi normaliz bunu bi dr a sormak lazım orası ayrı..gerçi sorsak dr un diyeceği cvp şu olur : bu SAPKINLIK..anormal bi davranış..bunu yaşayan insanların tedavi olması şart..yaşayanı tedavi ederiz sorun değil de normal gören nolcak bilmem :)
amannnn neyse yukarda alıntı yaptığım arkadaşın dediği gibi başını gelirse anlarlar sanırım..bana demiş ama kendi başın agelsin de görsün..kocası alsın biberonu yanında sinir bozucu şekilde cok cok cokkkk çeksin uyusun da o zaman ne düşünür bilmem..herhalde bu düşüncedeki kadın kocasını ah beni bebeğimmmmm diye sever biberonunda süt kalmış kocası uyuduğunda alır elinden gerisini kendi içer uyuyakalır :)))
ne ilginç insanlar varmış yaa..bi yaşıma daha griyorum bu site sayesinde saolun :)

Arkadaşlar, konuyu neden kişisel algılıyorsunuz? eşim tırnak yiyor, ayrılmam lazım demiyorum ki!
Hangi kadın cinsel birliktelikten hemen sonra süt dolu biberonu emerek uyuyan bir koca ister, yapmayın allah aşkına!
yani yarın bir gün bir çocuğumuz olacak kısmetse, bebeği de aramızda yatırıp, ikisinin biberonla süt içip uyuya kalmasını mı izleyeyim?
30 küsür yaşında bir adamdan bahsediyoruz. Bu kadar normal bir davranışsa, hatta 'ciciyse' neden siz çocuklarınıza biberonu bıraktırıyorsunuz?

Üstelik paldur küldür ayrılacağım demedim, bir kadın olarak hissettiklerimi sizinle paylaştım.

Kısa dönem askerliğini yapmtı eşim. Orada kendine hakim olduğunu söyledi ama gizlice yapıp yapmadığını bilemiyorum tabii.

Normal olarak gören arkadaşlar, biberonla süt içip uyuyan bir koca ile altına bez taktırtmak isteyen koca aynıdır. Tırnak yiyen koca ile değil.

haklısın konu sahibi arkadaşım..bunu arkadaşlar tırnak yemekle kirpik yolmakla nasıl kıyaslarlar anlamadım..tırnak hepimiz yeriz..bende yiyorum hiç tırnağımı uzun görmedim hayatımda..ama kalkıp da 32 yaşındayım kocamın yanına biberonla yatmıyorum :))
kirpik yolmak da normal evet bunlar biraz da tiksel davranışlar fakat biberon işi SAPKINLIK..yarın öbür gün kocan sana kendini bebek sanıp (o histe kalmış çünkü) eziyet etmeye başlar..seni annesi falan sanır ya hissen kadını olarak görmez kaldı ki sen onu yakında kocan değil bebeğin olarak görcen sanırım :)))
tedavi tedavi tedaviiiiiiiiiiiiiiii şart

konu sahibesi tekrar soruyorum ne yapmayı planlıyorsun???

ne yapmam gerektiğini bilmiyorum diye belirtmiştim. buradan arkadaşların verdiği tavsiyeler üzerine kayınvalidem ile bu konuyu açmadan eşimin bebeklik dönemi hakkında konuşacağım sohbet esnasında. en kısa zamanda da psikiyatriste gideceğim.

ne var ki adam bırakamıyosa ve alışkanlık haline getirmişse saygı duyarım ki hastalık olduğunu kabul etmiyor etmediğine göre tedavi içinde çaba göstermiycek hergün hır gür kavga gürültü psikolojik baskı yapsa daha mı iyi anlamıyorum yani adamda en küçük anormallikte hemen hasta hemen psikolog sonra adamlar kendini deli zannediyor bence bu kadar üstüne gitmemek gerekiyor. tmm arkadaş rahatsız olmuş eşinin bu durumundan o zaman hemen psikoloktan randevu alsın gitsinler burda kimsnn tecrübesi olupta onu aktarıcanı düşünmüyorum boşuna vakit kaybetmesin adamı tedavi ettirsin belki adam biberondan bardağa geçerr :)

arkadaşım alay eden kim ben çok ciddi bi şekilde bu durumu bu kadar abartmıyorum herkesin düşüncesi farklı olabilir en mantıklısı aldın biberonu kırsın atsın o zaman başka seçenek yok doktora kesinlikle gitmez bu adam

adam yine alır biberon 3 yaşında değilki gidipte alamasın .... biberonu kırdıktan sonra bide neden kırdın kavagası yaşanır bence....

şoka girdim gene çıkınca mantıklı bi cevap yazmak isterim
koca adam biberonla uyuyor şaka gibi valla
senin yerinde olsam 1sn bile beklemez hemen tedavi görmesini saglardım

ne yapmam gerektiğini bilmiyorum diye belirtmiştim. buradan arkadaşların verdiği tavsiyeler üzerine kayınvalidem ile bu konuyu açmadan eşimin bebeklik dönemi hakkında konuşacağım sohbet esnasında. en kısa zamanda da psikiyatriste gideceğim.

kayınvalıdenle durumu konussanda cok bısey fark etmez esıne bu durumunda neler hıssettıgını psıkolog eslıgınde mesela acıklayabılırsın

bebeklıgıne ınsen ne olur ınmesen ne olur bı bılgın yokkı bu alanda
bende bu durumu normal goren kısılere sasırıyorum hayalı bıle kurulamaz bunun .................... :S

Fiziksel olarak ondan soğuduğunu belirtsen, biraz da davranışlarınla da belli etsen..
Gerçekten hoş olmayan bir durum. Ciddi sebepler var altında yatan. Umarım atlatırsınız.

Çok fene bişey bu baktığın yöne doğru değişiyor.Kimi için ewet "cici" bidurum bebek gibi uyuyor.Kimi için her gün dayak yiyen hakarete maruz kalanların yanında zayıf bi dert.Bi kadın olarak bakılınca naif bi durum kendini çocuk (aslında bebek) tacizcisi olarak görülebilir.
benim aklıma ilk gelende eğer bu problemi çözemezsen ya da çoğu kadın gibi çocuk yapıp baba olunca olgunlaşır deyip bebek yaptığını duşun. Bu sefer de ya beni de emzir de diyebilir.Ya da sen sorunu hallettik sanıp ya askerdeki gibi kendinibi sure tutarsa.
Yanlış anlama bosan demek ya da felaket tellallığı yapmak değil amacım.Sadece psikoloji hassas bi konu herseye dikkat etmen gerek.Umarım sorunu kokunden halledersiniz de bu sorun arkanızda kalır.

bence bu duruma 'ne var ki' diye yaklaşanlar şaka yapıyor. ya da bizi çıldırtmaya çalışıyorlar. başka yolu yok.

konu sahibine sorularım:
o biberonu alıp hiç çöpe attın mı? eşine cinsel anlamda soğuduğunu söyledin mi? seni böyle kabul edemem dedin mi?
yoksa sütünü ısıtıp biberonuna m koyuyorsun merak ediyorum. ve biz burada şoklara girerken sen neden 4 aydır durumu kabullendin?

bunlar dışında saçma bir şey yok bence. askerlik konusunda da çelişki olduğunu sanmıyorum çünkü en deliler bile istedikleri zaman çok normal gözükebiliyorlar. insan hastalığını bile bastırabilir bir düzeyde ama demek ki karısından bu konuda hiç çekinmiyor. konu sahibinin soğukkanlılığına bakılırsa ben olsam ben de çekinmezdim heralde.

Back