- Konu Sahibi lostindreams
-
valla ben onu zaten adam gıbı goremem ya muthıs bı hayal kırıklıgı olurdu aman Allahım :S
bende oglumdan sak dıye bıberonu cekıp alsammı hıc bırakacagı yok dısler maaf oldu butun :S
Ben de bir anormallik var sanırım biberonun içindeki sütle bardaktaki süt
koskoca adamın elinde aynı etkiyi bırakmıyor bende
neden bişeyle kıyaslıyoruz ki illa..bu durum başlı başına tuhaf ..
eşinin gözünde o adam ne duruma düşer..
yani aldatmaya vurmaya kıyaslamk gerekmez..bu durum başlı başına bir sorun
benimde annem şuan 56 yaşında dilini emerek uyur ve bunu tuhaf birşey olarak görmüyo çok zevkli olduğunu öyle bir rahatlama olduğunu düşünüyo, bence eşinizde bu yüzden hiddetleniyo nasıl ki sigara içen bir insan bırakmak istemiyosa oda onu bırakmak istemiyo galiba
madem bu konu anlaşılması gereken bir durum, demek ki ben kadınlık duygumu bir kenara bırakıp annelik duygusu ile sarılmalıyım eşime.
hatta altına bez sermeyi de teklif edeyim, belki sevinir. sütünü bile ısıtırdım diyorsunuz, bu konuda da beni desteklersiniz heralde.
sütle dolu biberonu yatakta içiyor diyorum, onu içerek uyuyor diyorum, sonra ben de o biberonu kaldırıyorum yoksa yatakta sabaha kadar kalır diyorum. 30 yaşını aşmış bir erkek diyorum, 3 yaşında bir çocuk demiyorum.
terelelli18 kullanıcısından alıntı
bu forumda o kadar çok döven söven kapıya koyan aldatan erkek hiakeysi okudum ki anlatamam..senin adam süt içiyor diye yakınman bana çok saçma geldi bırak içsin ne var ki niye baskı yapıyosun adama ne güzel yanında yatsında içsin işte millet kocam eve gelmiyor diye yakınıyo sende kocam uyurken süt içiyo diye yakınıyosun...ben senin yerinde olsam kocama sütünü elimle hazırlar içirirdimmm sonrada kucağıma basar uyurdum yaniiii
tabii. biberonu hazırlayın. verin yatarken eline.
o biberonundan süt,nü içerken,sizde dediğiniz gibi kucağınıza basın. pış pışta pış pış.
ama arada sırtına vurun. gazı çıksın
ne var ki adam bırakamıyosa ve alışkanlık haline getirmişse saygı duyarım ki hastalık olduğunu kabul etmiyor etmediğine göre tedavi içinde çaba göstermiycek hergün hır gür kavga gürültü psikolojik baskı yapsa daha mı iyi anlamıyorum yani adamda en küçük anormallikte hemen hasta hemen psikolog sonra adamlar kendini deli zannediyor bence bu kadar üstüne gitmemek gerekiyor. tmm arkadaş rahatsız olmuş eşinin bu durumundan o zaman hemen psikoloktan randevu alsın gitsinler burda kimsnn tecrübesi olupta onu aktarıcanı düşünmüyorum boşuna vakit kaybetmesin adamı tedavi ettirsin belki adam biberondan bardağa geçerr :)
ne var ki adam bırakamıyosa ve alışkanlık haline getirmişse saygı duyarım ki hastalık olduğunu kabul etmiyor etmediğine göre tedavi içinde çaba göstermiycek hergün hır gür kavga gürültü psikolojik baskı yapsa daha mı iyi anlamıyorum yani adamda en küçük anormallikte hemen hasta hemen psikolog sonra adamlar kendini deli zannediyor bence bu kadar üstüne gitmemek gerekiyor. tmm arkadaş rahatsız olmuş eşinin bu durumundan o zaman hemen psikoloktan randevu alsın gitsinler burda kimsnn tecrübesi olupta onu aktarıcanı düşünmüyorum boşuna vakit kaybetmesin adamı tedavi ettirsin belki adam biberondan bardağa geçerr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?