- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi lostindreams
-
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum diye belirtmiştim. buradan arkadaşların verdiği tavsiyeler üzerine kayınvalidem ile bu konuyu açmadan eşimin bebeklik dönemi hakkında konuşacağım sohbet esnasında. en kısa zamanda da psikiyatriste gideceğim.
Normal diyenlere cok sasirdim
Normal sartlarda bebeklik ve cocuklukta ebeveynlerin olaylara verdigi tepkiler,
yetiskinlikte kiside saplantili kisilik bozuklugu olarak ortaya cikar
Buna gore bu es o asamaya bile gelememisken, normal kabul etmek imkansizdir...
Yapilacak olan seyse once esin bunun normal olmadiginin farkinda olmasi (ki bence farkinda yoksa evlendiginiz ilk hafta biberonsuz uyumazdi ve flort doneminde saklamazdi )
Sonra da uzmanlardan yardim almak...
bana söylüyosun herhalde..yazdıklarıma bakarsan ben psikolog değilim (yani dr değilim) ama psikoloji okudum dedim...yani dr edasına girmedim bu birrrr...iki burda herkes her yazıya alıntı yapabilir..burası forum ortamı..konu açılır karşılıklı tartışabilinir olumlu yada olumsuz eleştiri olabilir..beğenmiyorsan çıkarsın yada yazmazsın..eleştiriyi kabul edemiyosan yani..burda sadece konu açıldı konuı sahibine yazılcak diye bişey ne duydum ne gördüm herkes herkese yazabilir..kaldı ki küfür etmiyoruz bişey yapmıyoruz..
biz değil de sen özeleştiriyi dahi kabul edemeyen dört dmörtlük bi insansın sanırım..bak biz eleştiriye açığız..
+ ben şahsen git boşan demedim..yazımı dikkatli okursan ADAM HASTA ADAMIN TEDAVİ OLMASI ŞART İKNA ET YOKSA SEN GİT ÇAKTIRMADAN DR A SOR dedim..
çocuğumun başına yada yakınımın başına gelebilir belki evet ben büyük konuşmuyorum ama bizde dr a gitmeyi kabul edemiycek kadar medeniyetsizlik yok..anlatabildim mi?yani o yüzden amannnn başıma ya gelirse ya çocuğum öyle olursa diye hiç düşünmem düşünmedim de..valla ben geçenlerde kucağımda bebekle psikoloğa gittim bişey danışmak için..ben MEDENİ insanım..psikoloğu da öcü olarak görmüyorum..
konu sahibi nerdesin
bazı şeyler oturmuyor havada kalıyor..
bu yaşa kadar ailesi hiç mi görmemiş eşini elinde biberon her gece her gece..
diğer soru ise askerlikte ne yapmış :44::44:
Daha nizamiyeye girmeden donlarına kadar arıyorlar, nasıl sokacak o biberonu oraya töbe töbe, düşünmek bile istemiyorum, bi tabur askerin arasında süt ısıtıp iciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?