• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın yaptıkları!!! Moralim çok bozuk kızlar, lütfen yardım edin :(

valla ben onu zaten adam gıbı goremem ya muthıs bı hayal kırıklıgı olurdu aman Allahım :S
bende oglumdan sak dıye bıberonu cekıp alsammı hıc bırakacagı yok dısler maaf oldu butun :S

bence biberondan tiksinmesini sağlayabilirsin yada nesguıkler falan varya sütle karıştırıyorsun onlardan verebilirsin yada biberonu bırakması için ona bir teklifte bulunabilirsin bir ödül mesela ....

ama diğerine gelince adamı ne tiksindirebilirsin nede ödülle ikna edebilirsin bence yardım şart gece uyurken altını ıslatanı duymuştum ileri yaşlarda ama biberonla süt içenini ilk defa duyuyorum bence psikolojik destek şart ilerde çocuğunuz olduğunda ve aklı erdiğinde o çocuğun durumunu düşünebiliyormusunuz bence eşinize bunuda anlatın...

Son düzenleme:
özür dilerim ama gülerek okudum konuyu..ama gerçekten ciddi bir durum ve olayı ne olacak adam seni dövmedi ya diyenlere de inanamadım.sanki eşler arası sorun olması için içki kumar dayak olması lazımmış gibi..

oğlum 2,5 yaşında ve emzik biberonu seviyor. bıraktırmak için bi türlü cesaret bulmamaıştım kendimde,hemen akşam başlayacağım.

peki konuştunuz mu eşinizle ne diyor? annesiyle de konuşun bence durumu en iyi o bilir.
bir de biberonla mı uyuyor yoksa içip bırakıyor mu ?yani bardak yerine kullanıp sonra sarılıp uyuyor mu diye..

Ben de bir anormallik var sanırım biberonun içindeki sütle bardaktaki süt
koskoca adamın elinde aynı etkiyi bırakmıyor bende :ssz:

canım bana çok normal geliyor demedim ki tamam tuhaf ama adam seviyo o kadar vahim bi durum değil bana göre tmm olmasa iyi ama olmuş ve alışmış bence burdaki hata annesinde kadın elinden biberonu alıp kırsaydı çocuk sonuçta giidp başka biberon alamaz mecburen alışırdı

psikologdan başka çareniz yok gibi.. sizi kaybetmekten korkuyor ki saklamış o zaman korkuyorsa o zaman tedaviyi kabullenmeli....

quote_icon.png
terelelli18 kullanıcısından alıntı
bu forumda o kadar çok döven söven kapıya koyan aldatan erkek hiakeysi okudum ki anlatamam..senin adam süt içiyor diye yakınman bana çok saçma geldi bırak içsin ne var ki niye baskı yapıyosun adama ne güzel yanında yatsında içsin işte millet kocam eve gelmiyor diye yakınıyo sende kocam uyurken süt içiyo diye yakınıyosun...ben senin yerinde olsam kocama sütünü elimle hazırlar içirirdimmm sonrada kucağıma basar uyurdum yaniiii

tabii. biberonu hazırlayın. verin yatarken eline.
o biberonundan süt,nü içerken,sizde dediğiniz gibi kucağınıza basın. pış pışta pış pış.
ama arada sırtına vurun. gazı çıksın
:ssz::ssz:

Son düzenleme:
konu sahibinin eşinin normal olmadığı ortada peki ya askerlikte ne yapmış.:44::44: bu kısım beni düşündürüyor

askerlikte biberonla içmediyse bu saplantıyı aşabilmiş demektir.

evlendiğinde bu huyuna devam etmesi:44::44:

bekarken annesi babası hiç mi görmemiş.o kısım da düşündürücü:ssz:

madem bu konu anlaşılması gereken bir durum, demek ki ben kadınlık duygumu bir kenara bırakıp annelik duygusu ile sarılmalıyım eşime.

hatta altına bez sermeyi de teklif edeyim, belki sevinir. sütünü bile ısıtırdım diyorsunuz, bu konuda da beni desteklersiniz heralde.

sütle dolu biberonu yatakta içiyor diyorum, onu içerek uyuyor diyorum, sonra ben de o biberonu kaldırıyorum yoksa yatakta sabaha kadar kalır diyorum. 30 yaşını aşmış bir erkek diyorum, 3 yaşında bir çocuk demiyorum.

kızlar boşuna tartışıyorsunuz bu durum rahatsız eder etmez durumu değil ki. normal mi sizce böyle birşey genele bakarsak değil :ssz: yani normal olmayan anormal olur bukadar basit :34: 5-6 yaşındaki çocukların elinde biberon görünce bile sen koca adam oldun hala biberonla sütmü içiyosun deriz :1::1: ama boşanma sebebide değil bence piskolojik bi sorunu olduğu belli :34:

neden bişeyle kıyaslıyoruz ki illa..bu durum başlı başına tuhaf ..
eşinin gözünde o adam ne duruma düşer..
yani aldatmaya vurmaya kıyaslamk gerekmez..bu durum başlı başına bir sorun

aslında ikisini kıyaslamadım sadece hangisini tercih ederdiniz diye sordum okadar.

kesinlikle psikolojik yardım almalı koskoca adam yani ne alaka kaynananıza sorsaydınız nedir bu durum sürekli böyle miydi bir yardım almadınız mı diyee bir şekilde yardım almak istemiyorsa da çeşitli çareler bulup vazgeçirmeye çalışın yani sütü seviyorsa neden hala biberondan içiyor ve dendiği gibi askerde ne yapmış bu adam ki. :26:

benimde annem şuan 56 yaşında dilini emerek uyur ve bunu tuhaf birşey olarak görmüyo çok zevkli olduğunu öyle bir rahatlama olduğunu düşünüyo, bence eşinizde bu yüzden hiddetleniyo nasıl ki sigara içen bir insan bırakmak istemiyosa oda onu bırakmak istemiyo galiba

Bunu 3-5 sene öncesine kadar ben de yapıyordum.:17: .Bir ara grip olarak uyumuştum ve o zaman ağzımı kapayıp dilimi emerek uyuyamamıştım burnum tıkalı olduğu için demek ki böyle de uyunuyor diyerek o günden sonra bıraktım 16-17 yıllık alışkanlığımı.:9:

Son düzenleme:
madem bu konu anlaşılması gereken bir durum, demek ki ben kadınlık duygumu bir kenara bırakıp annelik duygusu ile sarılmalıyım eşime.

hatta altına bez sermeyi de teklif edeyim, belki sevinir. sütünü bile ısıtırdım diyorsunuz, bu konuda da beni desteklersiniz heralde.

sütle dolu biberonu yatakta içiyor diyorum, onu içerek uyuyor diyorum, sonra ben de o biberonu kaldırıyorum yoksa yatakta sabaha kadar kalır diyorum. 30 yaşını aşmış bir erkek diyorum, 3 yaşında bir çocuk demiyorum.

ne yapmayı düşünüyorsun peki bu aşamadan sonra?

quote_icon.png
terelelli18 kullanıcısından alıntı
bu forumda o kadar çok döven söven kapıya koyan aldatan erkek hiakeysi okudum ki anlatamam..senin adam süt içiyor diye yakınman bana çok saçma geldi bırak içsin ne var ki niye baskı yapıyosun adama ne güzel yanında yatsında içsin işte millet kocam eve gelmiyor diye yakınıyo sende kocam uyurken süt içiyo diye yakınıyosun...ben senin yerinde olsam kocama sütünü elimle hazırlar içirirdimmm sonrada kucağıma basar uyurdum yaniiii

tabii. biberonu hazırlayın. verin yatarken eline.
o biberonundan süt,nü içerken,sizde dediğiniz gibi kucağınıza basın. pış pışta pış pış.
ama arada sırtına vurun. gazı çıksın
:ssz::ssz:

ne var ki adam bırakamıyosa ve alışkanlık haline getirmişse saygı duyarım ki hastalık olduğunu kabul etmiyor etmediğine göre tedavi içinde çaba göstermiycek hergün hır gür kavga gürültü psikolojik baskı yapsa daha mı iyi anlamıyorum yani adamda en küçük anormallikte hemen hasta hemen psikolog sonra adamlar kendini deli zannediyor bence bu kadar üstüne gitmemek gerekiyor. tmm arkadaş rahatsız olmuş eşinin bu durumundan o zaman hemen psikoloktan randevu alsın gitsinler burda kimsnn tecrübesi olupta onu aktarıcanı düşünmüyorum boşuna vakit kaybetmesin adamı tedavi ettirsin belki adam biberondan bardağa geçerr :)

büyük ihtimalle eşin küçükken biberon yaşını geçmesine rağmen elinde biberonla uyuyordu ve alıştı.
bu tarz durumlar var: parmağını emmeden uyuyamayanlar, birinin eliyle oynayarak uyuyabilenler vs. daha kimbilir başka neler var.
yani bu obsesyon, takıntı. bunu bağırıp kızarak çözemezsin. üstelik eşininki çok ağır bir durum. 30 yaşında( yanlışsam düzeltin) bir adam takıntı bile olsa biberonsuz uyuyamamaktan rahatsız olmalı, yani ''ben napıyorum ya nasıl düzelicem kurtulucam bu takıntıdan'' diye düşünmeli en azından. ama adam rahatça cork cork emiyor biberonu :50:

al karşına, bu bir takıntı vs vs diye işin psikolojik yönünü anlat. psikoloğa gitmiyorsa benzer durumları yaşayanlar ne yöntem kullanıyor onu araştırın uygulayın. mesela biberon yerine başka bir şey, daha sonra sadece bardakta süt içip yatağa yatmak falan gibi... ben olsam bu tarz şeylerle azaltmaya çalışırdım sanırım :44: tabi psikolog en doğrusunu bilir

ya bunu normal bi durum olarak gören arkadaşlar allahaşkına nesi normal bunun, kocaman adam, kocanız, yatakta uyumadan önce elinde biberonla cork cork süt içiyor! yuh. hadi tv izlerken falan içse neyse, ama böyle uyuyor! böyle bi eş ile cinsel hayatınız nasıl olur?

Son düzenleme:
ne var ki adam bırakamıyosa ve alışkanlık haline getirmişse saygı duyarım ki hastalık olduğunu kabul etmiyor etmediğine göre tedavi içinde çaba göstermiycek hergün hır gür kavga gürültü psikolojik baskı yapsa daha mı iyi anlamıyorum yani adamda en küçük anormallikte hemen hasta hemen psikolog sonra adamlar kendini deli zannediyor bence bu kadar üstüne gitmemek gerekiyor. tmm arkadaş rahatsız olmuş eşinin bu durumundan o zaman hemen psikoloktan randevu alsın gitsinler burda kimsnn tecrübesi olupta onu aktarıcanı düşünmüyorum boşuna vakit kaybetmesin adamı tedavi ettirsin belki adam biberondan bardağa geçerr :)

30 küsür yaşındaki adamın biberonla süt içmesi küçük bir anormallik mi :44::44:

ilginç..

ayrıca her gün hır gür kavga ile bu olay kıyaslanmamalı... ikisi de ayrı çizgi de ayrı derecede insanı çökertebilecek sorunlar.:31:

bence ortada alay edilcek bir durum söz konusu değil arkadaşım çok hassas bir konu söz konusu adam psikolağa gitmeyi tabiki de utandığı için istemiyor kazık kadar adam gidip ben biberonla uyuyorum nasıl desin öyle kolay değil bu işler. ileride çocuk olup da adamla karşılıklı biberonla süt içmeye başladıklarında asıl durum vahim ne diyecek çocuk baba yerine nasıl koyacak annesi biberonu bıraktırmaya uğraştığında banane babamda içiyor demeyecekmi nasıl ikna edeceksin. şöyle boş düşünceleri lütfen bir kenara bırakın herkes burada elinden geldiği ve bildiği kadarıyla birşeyler söylüyor en azından bir yol gösteriyor.....

şaka gibi koskoca adam nebilim hiç yakışır bir şeymi biberonla uyumak kızın şaşırması normal değilmi yani? ben olsam bende şoklara girerdim ... utanmada yok ayıp yahu insan nebilim o işten sonra bile biberon al uyu trajikomik

Back